- Konu Sahibi ceylan84lum
-
aynı şeyleri bende yaşıyorum canım ve seni çok iyi anlıyorum
aynen görüştüğüm biri vardı ve aileme bahsettim olmaz dediler ve konuyu kapattılar
artık görüşmüyorum ama aklımdanda çıkmıyor
biriyle konuşmak yada görüşmek kötü birşey değil ama aileler anlamıyor
ben artık aileme bıraktım biri vardı yine görüşmeyi istediğim ailem kabul etmedi sorun olan şeyde çocuğun benden büyük ve kel olması,
bende bundan sonra hiç kimseyi istemiyorum deyip rest çektim ve mutsuz olduğumu her seferinde belli ediyorum,
benim yerime karar vermelerinden bıktım artık,
sen bilirsin dyen anne babalara imreniyorum
bu sitedeki yazıları uzun zamandır takip ediyorum ve yazılanların çoğunda böyle tutucu otoriter aile yok acaba bende mi sorun biz mi çok geride kaldık diye düşünüodum imdadıma yetiştin kaydirigubbakcemile5 ailelerimiz eşlerimizi kendileri bulmak istiyor yok efendm amcamın oğlunun baldızının vs vs die tanıdıkları getiriyorlar kendileri tanımıolar ordan burdan söylenenlerle hareket ediyorlar. sen buldun mu da kızılca kıyamet kopuyor neymiş başkaları iyi gözle bakmazmış. ya başlayacam başkalarına yaaa kötükedihüso en çok gücüme giden de kuralları oluyor benimle ilgisiz bir eşte aramak zorunda görmediğim olsa da olur diye baktığım özellikleri sıralıyorlar. o olmayınca bizim aileye uygun değil diyorlar peki ama bi düşün bakalım aklında kurguladığın kişi BANA UYGUN MU?
bi yolunu bulup ailesini alteden varsa bizede söylesin ben mutlu olacağıma inanmıorum ailemle beklentilerimiz farklı :1no2:
canım aynen.daha yeni yok teyzemin bilmem nesi ni sölediler bana hayır diyorum kimi söleseler sınavı bahane ediyorum hep.işin garip tarafı sülalede severek evlenen yakınlarımızda var ama dedikleri şu.bizim kızımız yapmaz.insanı psikolojik baskı altına alıyolar.zengin olsun,yakışıklı olsun,konumu ii olsun.kriteler bu.çevrede öle olmayan birini görsünler hemen dedikodu.nerden bulmuş nasıl sevmiş.benim ki öğretmen,yakışıklı da sayılmaz.durumları orta.eminim olduğu zaman bunun için mi dicekler bunca şeye katlandın.ama ben bunları düşünmüyorum bile.en küçük kardeşim bile sesini yükseltebiliyor bu konuda.o kadar gözümü korkuttlular ki sağlıklı düşünemez oldum..
öncelikle zaman ayırıp o değerli görüşlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür edrim.yasım 23 .yani yaşımı sorun etmiyolar.onların derdi elaleme ne derizbaşkaları ne der.biz de babadan önce diyer buyuklerin sözü geçer.dedeler falan.onlar zaten bilseler kıyamet kopar..sevdiğim insana gelince biz birbirimizi eş olarak görüyoruz zaten birbirimizden eminiz.
sevgili kar bizde öle düşündük görücü usulü diyelim.inanmıcaklar ama denemk de fayda var..hayatımın en güzel duygusunu böle suç işliyomuş gibi yaşamak o kadar zoruma gidiyoki..
öncelikle zaman ayırıp o değerli görüşlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür edrim.yasım 23 .yani yaşımı sorun etmiyolar.onların derdi elaleme ne derizbaşkaları ne der.biz de babadan önce diyer buyuklerin sözü geçer.dedeler falan.onlar zaten bilseler kıyamet kopar..sevdiğim insana gelince biz birbirimizi eş olarak görüyoruz zaten birbirimizden eminiz.
sevgili kar bizde öle düşündük görücü usulü diyelim.inanmıcaklar ama denemk de fayda var..hayatımın en güzel duygusunu böle suç işliyomuş gibi yaşamak o kadar zoruma gidiyoki..
merabalar..23 yaşında biri bence kendi karalarını kendi verebilmeilidir..ama anlamadıgım sey aileniz neden bu kadar tepkili..karsı tarafla ilgili bi sorun mu var..iş eğitim durumu gibi bi nedenden dolayımı bu kadar tepki gösteriyolar..yoksa sadece secimi sizin yapmanızımı istemiyorlar anlamadım..eger siz ayakları üzerinde durabilen belli bir donanımda olan biriyseniz ve karsıdaki kişide de bi sorun yoksa ailenizin yaptığı cok yanlış..umarım konusarak derdinizi anlatarak sonuc elde edebilirsiniz..hersey gönlünüzce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?