- Konu Sahibi ceylan84lum
-
annenle konuşmayı dene. tek başına altından kalkamazsın böyle bi oyunun.
bi annenin kızını anlaması gerekir-tatlicadiarzu-
.gerçekten sevgii kolay bulunmuyor.ya şunu hiç düşünmüyolar biz kızımızı dışarı yolladık okumaya elbet dışardan kısmeti olck bu çok normal niye bu şekilde düşünmüyolar da elalemi kınadık başımıza çıktı diyolar... offfff işim çok zor..ve kafayı yemek üzereyim..kaçmayı falan düşünmedim hiç canım allah korusun bu zamana kadar dualarını aldık anne babamızın bu zamandan sonra beddualarını almayalım..konuşmaya çok korkuyorum,nasıl bi yol izlemeliyim acaba
annemle ilk konuştuğumda bana dediği babanı arkama alamam onu üzme adam senin yüzünden ne hale geldi oldu..
kaçmayı falan sakın ha düşünme... aşk kolay bulunmuyo da aile çok mu kolay bulunuyo? çözüm yolu varken işleri iyice zora sokmaya gerek yok :1ninca:
annenle konuşmalısın, seni anlamasını sağlamalısın... şu dediklerini ona da söylemelisin? onları utandıracak birş ey yapmadığını "sadece sevdiğini" söylemelisin. sende anlamazsan ben kime neyi anlatabilirim ki anne, diyerek duygu sömürüüsü yap.
sonra sende genç oldun, anlarsın ... denilebilir.
ama sakin olarak. inatlaşmadan. vereliniortak
gözlerime inanamadimm yaaa ayni benim topic acmayi düsündügüm konu!!
i$yerinde tanistik, iki ay olyuor...dün aileme onunla görüstügümü anlattim...evde neler oldu neler....kiyamet kopardilar...sorun ne bilyiormusunuz...1. karadenizli olmasi...(bizm orda akraba evliligi cok sIk)....2. su an I$siz olmasi (meslek egitimini tamamladi ve calsitigi isyerinden cikti ücret konusnda anlasamayinca)...ailem onu issiz gücsüz serseri zannediyor.
canım benim inş.. bu konularda yalnız kalmak o kadar zormuş ki neyle baş edeceğimi şaşırıyorum....ezilmeyeceksin
sonuna kadar arkasında duracaksın
zamanla onlar da anlayacaklar iyi bir insan olduğunu
ev mev mevzusunu açma ona karşı. istemeye geldiklerinde bırak ailen onlara söylesin, söylerlerse.
ama ezik durursan onlar senin pes edeceğini düşünürler ve yıkıma devam ederler. karşılarında dik dur
canım benim inş.. bu konularda yalnız kalmak o kadar zormuş ki neyle baş edeceğimi şaşırıyorum....
haklısın
ama dik durmazsan eline bir şey geçmez
sana en yakın olan kişiyi feth etmeye çalışsan,akraban yoksa annenin sevdiği bi arkadaşın:uhm:
ahhh canım:1no2:bizim ailede hele de kızsan ben birini seviyorum demek yiyitlik ister.inan erkeklerde bi sorun yok ..çıkar, sever, ayrılır ....ama ne derler ;ERKEK O YAPAR..bunu bizzat annem den duydum..böyle bir anlayış hakim yani.annemin yakın arkadaşı sevdiği birine açılsam annem mahveder beni.__aile meselemizi nasıl başkasına anlatır küçük düşürürsün bizi__ilk diyeceği budur eminim.acaba diyorum mektup yazıp yatak odalarına mı bıraksam yazın ..daha öncede dile getirdim burda ama onylayan arkadaş olmadı.heralde saçma bi yolşimdi memlekette değilim zaten.yazın orda olcam.
kardeşinde mi destek olmaz? kız kardeşin varsa şayet onu kendi tarafına çekebilsen
mektubu tek annen okusun. "beni anlaman için ve tüm yolları denedim en son bu sansımı deniyorum" gibi cümleler kurarasın. son çare o kalıyor. madem kimseyle konuşamıyorsun.
bu kişi ile aynı şehirde misiniz? görücü usulu nasıl göstereceksiniz
çok zor.. ailen seni zor bir duruma sokmuş..[/QUOT:çok üzgünüm:
yok canım kızkardeşim destek değil köstek oldu.ben 5 yaş küçük ve aynı annemler gibi yaptı.onlardan etkilendi üstüme geldi.yazıklar olsun ailemize yakışmayan şeyler bunlar falan dedi..aynı okul mezunuyuz canım aynı şehirde değiliz onunla.1 yıl önce açıldım aileme kıyamet koptu.bahsetmiştim formda.neye uğradığımı şaşırdım o günleri haatırlamak bile istemiyorum.şimdii de işte beni aradı gelmek tanışmak istiyolar falan diyim diyorum.görüştüğümüzü bilmicekler.beklemiş işe girmiş tekrar şansını deniyo gibi laflar.işe yararmı bilmiyorum.ama dediğim gibi boyunu falan sorun etcekler çünkü herkesi eleştirip yorum yaparlar.sonrada huyu güzel olsun derler.sinir oluyorum.
kardeşinle konuşmayı denesen işe yaramaz mı acaba?
dediğin yol umarım işe yarar. ama bizim sözümüzü dinlemedin onunla görüşmeye devam ettin, gibi bi sözde duyacak gibisin
:1ninca:
gelmelerini kabul etsinlerde boyuna söylenecek laflara tahammül edersin[/B
hem de ne ler işitcem nelereyvahedigeldismile
Aaa ailen de bulmuş bunuyor ha! nasıl dayanıyosun?
20 yaşındayım ben 4 seneden fazladır hiç işi yolunda gitmeyen, üniversite terk, ailesiz, yakışlıklı bile sayılmayan biriyle hayatımın anlamını buldum ve inanır mısınız gerçekten mutluyum, yaşadığımı hissediyorum. gece uyumadan Allahım onu bana verdiğin için şükürler olsun diye uyuyorum, sabah onun adıyla başlıyorum güne.
benim ailem de çok açık görüşlü değildi. benden asla sevgilim olmasını beklemezlerdi. BİZİM KIZIMIZ YAPMAZ. derlerdi hep. ortaya çıkınca kıyamet koptu. ne görüşmemize izin veriyolar ne ileriye yönelik düşünmemize. neyse en sonunda YETER be! dedim. mecbur kabullendiler.
bu hayat senin. ailen onlar olsa da eş seçimini sen yapacaksın ve düzgün biriyse onların buna karşı çıkmaya hakkı yok! Valla doğru kişiyi bulduğunu söylüyosa kalbin, pes etme.
zenginlik nedir ki, evin olsa 1 yangında kül oluverir. paran olsa iflas etmeyeceğin ne malum. 1.90 boyu olsa 3 gün sonra sakat kalıp tekerlekli sandalyeye mahkum olursa? hayatta hiç bişeyin garantisi yok, aşkı bulmuşken kaçırmamalı insan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?