Bende de işte göğüs ağrısı olmasaydı kesin gebeyim derdim ama o beni adet olucakmışım diye düşündürüyorBende de olur ama bu sefer hiç ağrım yok göğüs haber et canım ins hayırlı haberlerle
Kan verince de insan iyice umutlaniyir canım ya bilemeidm ki beynimi kemiriyor bu düşünce de var mı yok muKan verip netleştirin kızlar beklemekle geçmiyor o zaman yoksa
Bende de işte göğüs ağrısı olmasaydı kesin gebeyim derdim ama o beni adet olucakmışım diye düşündürüyor
Amin canımPozitif düşün pozitif olsun canım
Ben bekledikçe daha umutlu olmuştum kuşumKan verince de insan iyice umutlaniyir canım ya bilemeidm ki beynimi kemiriyor bu düşünce de var mı yok mu
Sanırım haklısın canım adet gelmedikçe acaba mi diyorum yarın sabah vereyim olmadı 16. Gün oluyo kafam rahatlasınBen bekledikçe daha umutlu olmuştum kuşumkan vermek kafamı rahatlattı
Ha geldi ha gelecek derken cidden insan yoruluyor. Ben de adet oldum az önceSanırım haklısın canım adet gelmedikçe acaba mi diyorum yarın sabah vereyim olmadı 16. Gün oluyo kafam rahatlasın
Önümüz ay şansın bol olsun kuzumHa geldi ha gelecek derken cidden insan yoruluyor. Ben de adet oldum az önce
15.günüm canım bugünÖnümüz ay şansın bol olsun kuzum
İğnenin kaçıncı günü oldun canım adet
İnşallah kuzum ya15.günüm canım bugünçok teşekkür ederim inşallah senin olur bu ay
Bende bu sabah kocaman bir negatif gördümÖnümüz ay şansın bol olsun kuzum
İğnenin kaçıncı günü oldun canım adet
Hadi yaBende bu sabah kocaman bir negatif gördüm
Çok üzülüyor insan her negatif gördüğünde bu ay artık aşılama istiycemHadi yaüzülme kuzum önümüz ay yeni bir umut inşallah bizde buraya hamileyimm yazicaz umudunu kaybetme
Biliyorum kuzum üzülmez mi insan bir buçuk senedir her ay aynı seyleri yasiyirum ne zamandir istiyorsunuzÇok üzülüyor insan her negatif gördüğünde bu ay artık aşılama istiycem
Bizde 1 buçuk yıldır bu şekilde canım her ay negatif görmek beni çok yorduBiliyorum kuzum üzülmez mi insan bir buçuk senedir her ay aynı seyleri yasiyirum ne zamandir istiyorsunuz
Senin önceki gebelik testlerin negatif çıkmıştı di mi canım kan vermen iyi olmuş en net sonuçKızlar 16. Günüm bugun elimde ovulasyon testi vardı Eki Görüntüle 3379018 yaptım pike yakın çıktı ovulasyonka da hamilelik öğrenen çok olmuş kan verdim bugun gazam mübarek olsun ne işe çıksın artık bu azaptan kurtulayim yoksa kafayı yiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?