Otrivella kullananlar

nezamandir deniyodunuz canım peki
18 aydır canım hiçbir problemimiz de yok eşimde de bende de sebepsiz infertilite denildi tüp bebek yaptirmak istiyordum ben eşim de erken daha biraz daha bekleyelim dedi o arada bu doktorumu buldum femara başlattı işte bir kaç ay deneylim olmadı aşılama yaparız dedi öyle inşallah gerwk kalmaz siz ne zamandır deniyirsunuz canım

İlk ayın mi canım femerada 1 buçuk yıldır evliyiz bir yıldır istyrduk herşey temiz sorun sknti yok geçen ay letu kullandım yumurta gelişmedi bu ay 21 mm oldu catlatma iğnesi oldum buayda olmazsa aşilama isticez bizde artık

İlk ayım canım bende senin gibi altı ay korundum sonra o kadar pişman oldum ki bilseydim böyle zor olucak asla korunmazdim artık çok duyuyoruz ya hemen olmuyor maalesef
Sorun yok deyip olmamasi da ayrı bir sıkıntı zaten

Herşeyin başı sıknti canım benim doktorum dedi yani kafanıza takmayın düşünmeyin çok düşünmekte stres skntida bir neden dedi ama elde olmuyor işte

Herşeyin başı sıknti canım benim doktorum dedi yani kafanıza takmayın düşünmeyin çok düşünmekte stres skntida bir neden dedi ama elde olmuyor işte
Kesinlikle canım ben ikinci ayimda başladım takmaya doktora gitmeye zaten takimtili biriyim sanki pat olucak diye bı kaide mi var gelde anlat işte bunu kendine

Bizde 6. Ayda gittik doktora kontrol amacli bir yıla kadr. Deneyin sknti yok denildi bir yıldan sonra tedavi denildi bir yılı doldurunca tam teşekküllü herşeye bakıldı sorun yok allhim vereceği zamanı biliyot demekki diyorum bazen bende

Aynen canım zamanını bekliyor demekki dua ve tevekkül edicez verende Allah alan da niz elimizden geleni yapıyoruz neler denedim bende ama olmayınca olmuyo

Vala ben hiç bişi denemedim korkudan herkes herşey söyledi ama denemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…