- 7 Aralık 2022
- 720
- 283
- 33
- 31
11 negatifti canım 12 13 silik çizgi çıktı belirginleşti durdukça 14. Gün farklı marka yaptım negatiftiSenin önceki gebelik testlerin negatif çıkmıştı di mi canım kan vermen iyi olmuş en net sonuç
Olucak bizim de olucak ben inanıyorum canım umudunu kaybetme dua etBizde 1 buçuk yıldır bu şekilde canım her ay negatif görmek beni çok yordu
Çok ilginç gerçekten ya insan artık düşünmekten kafayı yiyor ben o yüzden tam 15.gün yaptım şuan hiç soru işareti yok kafamda adet olayımda doktora gideyim istiyorum11 negatifti canım 12 13 silik çizgi çıktı belirginleşti durdukça 14. Gün farklı marka yaptım negatifti
Evet canım allahtan istemekten başka çaremiz yok bu ay aşılama denemek istiyorum doktoruma söyliycemOlucak bizim de olucak ben inanıyorum canım umudunu kaybetme dua et
Dene bakalım canım bir sorun var mıydı peki sende esindeEvet canım allahtan istemekten başka çaremiz yok bu ay aşılama denemek istiyorum doktoruma söyliycem
Aynen canım öyle olunca insan kafası karışıyor testler farklı olduğu için acaba mi dedim hassaslık oranı farklıdır belki diye ama beklemekte yordu bakalım ne çıkacakÇok ilginç gerçekten ya insan artık düşünmekten kafayı yiyor ben o yüzden tam 15.gün yaptım şuan hiç soru işareti yok kafamda adet olayımda doktora gideyim istiyorum
Pcos var canım başka bi şey yok amh 3,82 çıktı rahim filmi temiz eşimin testinde de sorun yokDene bakalım canım bir sorun var mıydı peki sende esinde
İnşallah tedaviler güzel sonuçlanır canım bizde hiç bişey yok ne eşimde ne bende amh 2.7 çıkmıştı benim dePcos var canım başka bi şey yok amh 3,82 çıktı rahim filmi temiz eşimin testinde de sorun yok
En zoruda böyle hiç bi şey olmadan olmaması yaİnşallah tedaviler güzel sonuçlanır canım bizde hiç bişey yok ne eşimde ne bende amh 2.7 çıkmıştı benim de
Siz aşılama denediniz miİnşallah tedaviler güzel sonuçlanır canım bizde hiç bişey yok ne eşimde ne bende amh 2.7 çıkmıştı benim de
Aynen öyle canım adet oldun mu senEn zoruda böyle hiç bi şey olmadan olmaması ya
Yok canım ilk femara ovitrella tedavim doktor bir kaç ay böyle devam edelim sonra asilamaya geçeriz dediSiz aşılama denediniz mi
Yok canım ama olurum bugün yarın heralde bi an önce olayımda doktoraa gideyimAynen öyle canım adet oldun mu sen
Ben bi de öncesinde 3 kez klomen denedim çatlatma iğnesi oldum 2 kez onlarda da olmadıYok canım ilk femara ovitrella tedavim doktor bir kaç ay böyle devam edelim sonra asilamaya geçeriz dedi
Hayırlısı kuzum uaYok canım ama olurum bugün yarın heralde bi an önce olayımda doktoraa gideyim
Yumurtaların nasıldi peki gelişiyor muydu canımBen bi de öncesinde 3 kez klomen denedim çatlatma iğnesi oldum 2 kez onlarda da olmadı
Evet ilk klomen tedavisinde 2 tane gelişt ikincide 1 üçüncü kullanımda gelişmemişti sadece sonra rahim filmi çekildim o da temiz çıkınca doktorum doğal olması bekle 6 ay dedi ama anca 2 ay dayanabildim bu kez başka doktora başladım o da bu ay femera verdi 1 yumurta gelişmişti ama olmadı yine o yüzden aşılamaya geçmek istiyorum artıkYumurtaların nasıldi peki gelişiyor muydu canım
Ankadim canım hayirlisi olsun hakkindaEvet ilk klomen tedavisinde 2 tane gelişt ikincide 1 üçüncü kullanımda gelişmemişti sadece sonra rahim filmi çekildim o da temiz çıkınca doktorum doğal olması bekle 6 ay dedi ama anca 2 ay dayanabildim bu kez başka doktora başladım o da bu ay femera verdi 1 yumurta gelişmişti ama olmadı yine o yüzden aşılamaya geçmek istiyorum artık
Sanırım haklısın canım adet gelmedikçe acaba mi diyorum yarın sabah vereyim olmadı 16. Gün oluyo kafam rahatlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?