Otrivella kullananlar

11 negatifti canım 12 13 silik çizgi çıktı belirginleşti durdukça 14. Gün farklı marka yaptım negatifti
Çok ilginç gerçekten ya insan artık düşünmekten kafayı yiyor ben o yüzden tam 15.gün yaptım şuan hiç soru işareti yok kafamda adet olayımda doktora gideyim istiyorum

Çok ilginç gerçekten ya insan artık düşünmekten kafayı yiyor ben o yüzden tam 15.gün yaptım şuan hiç soru işareti yok kafamda adet olayımda doktora gideyim istiyorum
Aynen canım öyle olunca insan kafası karışıyor testler farklı olduğu için acaba mi dedim hassaslık oranı farklıdır belki diye ama beklemekte yordu bakalım ne çıkacak

Yumurtaların nasıldi peki gelişiyor muydu canım
Evet ilk klomen tedavisinde 2 tane gelişt ikincide 1 üçüncü kullanımda gelişmemişti sadece sonra rahim filmi çekildim o da temiz çıkınca doktorum doğal olması bekle 6 ay dedi ama anca 2 ay dayanabildim bu kez başka doktora başladım o da bu ay femera verdi 1 yumurta gelişmişti ama olmadı yine o yüzden aşılamaya geçmek istiyorum artık

Ankadim canım hayirlisi olsun hakkinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…