Otrivella kullananlar

Bugün mü verdin nezaman cikacakmis canım sonuç hemen vermiyorlarmi sonjcu aynı gün ya

Bende bu gidişle vercem kan galiba ama bizim burda yapmıyor sorguluyormus son adet tarihini falan benim 4 Şubat normalde adet tarihim olmam gereken

Bende bu gidişle vercem kan galiba ama bizim burda yapmıyor sorguluyormus son adet tarihini falan benim 4 Şubat normalde adet tarihim olmam gereken
İğnenin kaçıncı günü peki canım bende doktora iğne oldum doktorum kan ver dedi dedim sende öyle soyle

Dün yaptım negatifti ama kasık agrilarim ara ara oluyor bel ağrım var

Yarın verim bir kan bende olmadı sende haber ver canım ins güzel haberlerini alırız

Yarın verim bir kan bende olmadı sende haber ver canım ins güzel haberlerini alırız
İnşallah canım ya senden de güzel haberler bekliyorum benim sabah ovulasyon testim de pik cijti attım gördün mü bilmiyorum ondan da biraz unutlandim ya

Yok canım görmedim testi ben ay hadi ins sagsaglim olurda kucağına alırsın cnim dua et benim içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…