- 7 Aralık 2022
- 720
- 283
- 33
- 31
Verdim canım da daha çıkmadı sağlık ocağına verdim yakında özel yoktu bekliyorum mecburCanım kan verdin mi
Verdim canım da daha çıkmadı sağlık ocağına verdim yakında özel yoktu bekliyorum mecbur
Sağlık ocağında hemen çıkmıyor Muş canım ya sabah verdim yarın öğlen sonu çıkar dediBugün mü verdin nezaman cikacakmis canım sonuç hemen vermiyorlarmi sonjcu aynı gün ya
Sağlık ocağında hemen çıkmıyor Muş canım ya sabah verdim yarın öğlen sonu çıkar dedi
İğnenin kaçıncı günü peki canım bende doktora iğne oldum doktorum kan ver dedi dedim sende öyle soyleBende bu gidişle vercem kan galiba ama bizim burda yapmıyor sorguluyormus son adet tarihini falan benim 4 Şubat normalde adet tarihim olmam gereken
İğnenin kaçıncı günü peki canım bende doktora iğne oldum doktorum kan ver dedi dedim sende öyle soyle
Aaa baya olmuş test falan yaptın mı pekiBugün 17 günüm canım
Aaa baya olmuş test falan yaptın mı peki
16. Gün canım bugün testte çıkmayabilir yarın kan ver sende bence beklemek yıpratıyor insaniSenin kaç gün oldu
16. Gün canım bugün testte çıkmayabilir yarın kan ver sende bence beklemek yıpratıyor insani
İnşallah canım ya senden de güzel haberler bekliyorum benim sabah ovulasyon testim de pik cijti attım gördün mü bilmiyorum ondan da biraz unutlandim yaYarın verim bir kan bende olmadı sende haber ver canım ins güzel haberlerini alırız
İnşallah canım ya senden de güzel haberler bekliyorum benim sabah ovulasyon testim de pik cijti attım gördün mü bilmiyorum ondan da biraz unutlandim ya
Yok canım görmedim testi ben ay hadi ins sagsaglim olurda kucağına alırsın cnim dua et benim içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?