otura otura popom yaygınlaştı

canan124

Rabbim sen büyüksün
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
227
30
53
Ankara
arkadaşlar işe başlamadan önce popom dışa dönük kalçalarım dışa dönüktü işe başladıktan sonra sürekli oturduğum için popo kısmı enine doğru genişledi de genişledi eskiden küçük ve dışarı dönük bir popom vardı sizce ne yapmalıyım sabahtan beri iş yerinde sağ bacagımın üstünde oturuyorum bacagım acıyor sırf popomun üstüne oturmayım yaygınlaşmasın diye nasıl oturcagımı şaşırdım

Son düzenleme:
:) bnde evde otura otura oleyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ahhhh ahhh onu hiç sorma.. işin masa başı hep oturmalıysa çaresi yok.. varsa bi çare bilen söylesin...

:) bnde evde otura otura oleyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

memur oldugum için sürekli bilgisayar başındaki işleri hallediyorum arada 5 dk yürüyorum koridorda işte tüm gün full oturuyorum popom enine doğru genişledi çok kötü gözüküyor of

iş ortamındada hareket zor biraz masa başındaysan her işi yarım yarım yaparsak (hareket olsun diye yani) işten kovuluruz.

iş ortamındada hareket zor biraz masa başındaysan her işi yarım yarım yaparsak (hareket olsun diye yani) işten kovuluruz.

keşke yürüyüşlü bir işim olsaydı masa başından kalkamıyorum bende çare olarak yan oturmaya karar verdim popomun sağ kısmını yarım saat sol kısmına yarrım saat oturuyorum ama o da çok yoruyor

Benim de arkaya doğru ve kocaman Hem enine hem arkaya. Oturarak genişlediğini bilmiyordum, leğen kemiği genlerle ilgili bir şey. Alakası olmamalı.
Ama küçültmenin çaresi varsa dinlerim

Benim de arkaya doğru ve kocaman Hem enine hem arkaya. Oturarak genişlediğini bilmiyordum, leğen kemiği genlerle ilgili bir şey. Alakası olmamalı.
Ama küçültmenin çaresi varsa dinlerim

bence oturarak genişliyor yana doğru bende böyle bir sonuç çıkardım başka nasıl genişlicek ki

herkesin derdi başka işte :) benim de işim çok hareketli ve kilo alamıyorum hiç.. insanların sürekli biraz kilo al demelerinden çok sıkıldım genişleyen bir popo sürekli eriyen bir popodan daha iyidir bence :) iyi tarafından bakın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…