otura otura popom yaygınlaştı

Ben 5 yillik bankaciyim 10 saat oturuyorum hic oyle bir durum olmadi bence irsi arkadaslar,olacagi varsa oluyor,sporda kalca hareketlerine agirlik vererek minimuma indirilebilir diye dusunuyorum

Kesinlikle plates öneriyorum.arkadaşlar Kendinde yapıyorum 5 aydır toparlama da bire bir üstüne tanımam :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben 5 yillik bankaciyim 10 saat oturuyorum hic oyle bir durum olmadi bence irsi arkadaslar,olacagi varsa oluyor,sporda kalca hareketlerine agirlik vererek minimuma indirilebilir diye dusunuyorum

teşekkür ederim önerileriniz için ama sadece bende değil baya bir bayan yazmış buraya onlarında oturarak olmuş böyle

Poponun üstüne cok oturunca popo buyuyo.e yillardir gpgusumun üstüne yatiom uyurken aliskanlik.bi buyumediler gitti

aynı şey değil göğüsle popo aynımı sizce:26:

3 ay düzenli yapipta olumlu sonuç almayan yoktur platesten ben haftada 2 3 gün yapıyorum gören herkes fark ediyor.. Azıcık azim lütfen :)

Bende 9 Saat kadar oturuyorum, arada yazici, wc, is arkadasimin yanina gidiyorum bunun disinda hareket yok yani :)
Bende bir genisleme olmadi acikcasi :) Sirt ve Omuz agrilarima bi care bulaydim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…