herkesin derdi başka işte :) benim de işim çok hareketli ve kilo alamıyorum hiç.. insanların sürekli biraz kilo al demelerinden çok sıkıldımgenişleyen bir popo sürekli eriyen bir popodan daha iyidir bence :) iyi tarafından bakın :)
Ayy güldürdün beni aksam aksamSende haklisin.Eskiden bende senin gibiydim simdi popom büyüdü biraz kadina benzedim diye seviniyodum .Ama bilgisayar basinda oturuyorum demek ondan Bu kadar yeter fazla büyümesin
memur oldugum için sürekli bilgisayar başındaki işleri hallediyorum arada 5 dk yürüyorum koridorda işte tüm gün full oturuyorum popom enine doğru genişledi çok kötü gözüküyor of
herkesin derdi başka işte :) benim de işim çok hareketli ve kilo alamıyorum hiç.. insanların sürekli biraz kilo al demelerinden çok sıkıldımgenişleyen bir popo sürekli eriyen bir popodan daha iyidir bence :) iyi tarafından bakın :)
afedersinde canım kalçan uyuşmuyomu hiç
:)) ay alemsinn boşuna yorma öyle kendini bi de asimetrik oluverir kalçan bi taraf az büyür bi taraf çok büyürşaka tabiii... ama cidden öyle boş yere yorma kendini. spor sorunun çözecektir.
kuzum benımde öyle oldu
ben ekmeği küt diye bıraktım
bide ersağ-selülit kremi aldım
15gündür düzelme var gözle görülür
bide yürürken kaslarımı sıka sıka yürüyom
düzelmeye başladı bile
squat in popoyu yuvarlaklastirdigini okumustum bir yerde arastirabilirsiniz
Bu kadar kolay mı bu iş ya. O zaman burnumu kaldırmak istiyorum birkaç ay sürekli kaldırayım öyle kalsın. Yani sen kaç aydır kalmadan oturuyorsun diyesim var.
sporla ancak popo sıkılaşıyo güzel duruyo zaten türk kadını olarak genetiklerimiz de var genelde popomuz yayvan ve büyük olur tek yapıcak şey var spor... ben hergün bacagını arkaya kaldırma hareketini yaparım çok çok faydasını gördüm. önceden popom çukur çukur du selülit vardı şimdi düzeldi ip atlıyorum günce 500 sayı yapıyorum oda popomu kaldırdı baya... işte güzel fizik pürüssüz popo istiyosak ugraşıcaz işte devamlı oturursanız poponuz selülit de olusur hareket lazım...
benimde öyle oldu, artık yan yatıyorum
çok güldüm her kadın aynı sorundan yanıyor hiç moral bozmayın hergün sadece 30 kere bacaklarınızı arkaya doğru çekerek hareket yapın hani sandalyeyi tutarak daha iyi yapılıyor belki görmüşsünüzdür onu yaparsanız hem kan dolaşımı hızlanıyor bacaklar rahatlıyor hemde popo yaygınlaşmak yerine toparlanmasını sağlıyor alıştıkça sayıyıda arttırın ben yapıyorum cok etkili
yemeğin salçalısı,kadının kalçalısı güzel olurrnapalım
annemde öyle diyor bak pantolon giyince ne güzel duruyor herkesin öyle olmaz diyor ama ben kızıyım diye öyle soruyor bence çok çirkin duruyor ne yapıp edicem bu popo küçülecek
Öyle bişey olsa benim popom top gibi kalırmıydı hiç :)
Senelerdir oturuyorum
böylesinide hiç duymadım be bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?