otura otura popom yaygınlaştı

Ayıptır söylemesi ama :) her wc ye girdiğinizde çıkmadan üstünüzü başınızı düzelttikten sonra önce 10ar 10ar sonra 15er sonra arttırarark squat yapın. Çok fena işe yarıyor.

Ayy güldürdün beni aksam aksam Sende haklisin.Eskiden bende senin gibiydim simdi popom büyüdü biraz kadina benzedim diye seviniyodum .Ama bilgisayar basinda oturuyorum demek ondan Bu kadar yeter fazla büyümesin

Ahhh tam benlik bir konu ya bende bu dertten cok muzdaribim, ben isyerinde degil ama evde yiyip icip oturmakdan 7 kilo aldim ve hala aliyorum yapicak hareket etmemi gerektirecek bir is yok 3 yasinda kizim var sporada gidemiyorum aksama kafar sIkintidan abur cuburda yiyorum :-(( ya ben ne yapayim bi akil verin ltfn

Öyle bişey olsa benim popom top gibi kalırmıydı hiç :)
Senelerdir oturuyorum

böylesinide hiç duymadım be bacım

memur oldugum için sürekli bilgisayar başındaki işleri hallediyorum arada 5 dk yürüyorum koridorda işte tüm gün full oturuyorum popom enine doğru genişledi çok kötü gözüküyor of

bende memurum 8 -5 oturuyorum aynen dedğin gibi bende bu dertten muzdaribim 3. yılım burda ve 30 yıldır çalışanlara bakıyorum üst incecik ama göbek kalca simidi olmuş armut gibi geziyor insanlar burda banada sen de bizim gibi olcaksın diyolar :18: öğlen yarım saat aramız var yürüyüş yapıyorum volta altıyorum işte bende en ufak bişeyde kalkıyorum elimi yıkıyorum merdiven çıkıyorumm amaa kar etmiyooo

olaya senin açından bakarsam evet çok zayıf olmaktan iyidir benim durum

:)) ay alemsinn boşuna yorma öyle kendini bi de asimetrik oluverir kalçan bi taraf az büyür bi taraf çok büyür şaka tabiii... ama cidden öyle boş yere yorma kendini. spor sorunun çözecektir.

kendi kafama göre böyle bir şey buldum belki daha çok büyümesine engel olurum diye ama bu yaptıgımda çok yoruyor beni en iyisi spora gidiyim ben

bende ekmeği bir anda kestim acaba ondan mı böyle oldum yürürken dediğini yapıcam çok teşekkür ederim

Bu kadar kolay mı bu iş ya. O zaman burnumu kaldırmak istiyorum birkaç ay sürekli kaldırayım öyle kalsın. Yani sen kaç aydır kalmadan oturuyorsun diyesim var.

kendimce bir yöntem buldum öyle saçmalık işte ama niye kızdınız bu kadar anlamadım sürekli üstüne oturmazsam sürekli sağ bacak sol bacaga agırlık verirsem genişelmez gibi geldi bana:26

sürekli oturmak istemezdim ama işim dolayısıyla sürekli oturmak zorunda kalıyorum bende çare yan oturmakta buldum ama sanırım pek işe yaramıyor

bu hareketinizi denedim çok sevdim her gün 50 tane yapıyım ben çünkü baya büyük geniş bir popo var bende hatta yüz yapim

yemeğin salçalısı,kadının kalçalısı güzel olurr napalım

annemde öyle diyor bak pantolon giyince ne güzel duruyor herkesin öyle olmaz diyor ama ben kızıyım diye öyle soruyor bence çok çirkin duruyor ne yapıp edicem bu popo küçülecek

yıllardır masa başındayım,hiç dikkat etmemiştim
heralde gözüm alıştı benimde ya da zayıflıktan mı böyle sanıyordum
siz deyince farkettim

annemde öyle diyor bak pantolon giyince ne güzel duruyor herkesin öyle olmaz diyor ama ben kızıyım diye öyle soruyor bence çok çirkin duruyor ne yapıp edicem bu popo küçülecek

yürüyüş yaptım bi ara zayıflamadım sıkılaştım,zaten etim sert benim erimiyo

Benimde oglum olana kadar kalkik topgibi popom vardi.oglum uyumazdi ayagimda salkardim indirdigim an uyanirdi 1 sene sonra benimkide oyle oldu arkadaslarima diyorumda guluyolar oyle seymi olur diye oluyomus valka:)
Squat cok ise yariyomus da ben yoruluyorum bitiremiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…