keşke yürüyüşlü bir işim olsaydı masa başından kalkamıyorum bende çare olarak yan oturmaya karar verdim popomun sağ kısmını yarım saat sol kısmına yarrım saat oturuyorum ama o da çok yoruyor
ne yapmamız gerekiyor küçük popo için ya
yürüyüş olabilir eğer imkanın varsa spor salonuna üye ol düzenli olarak spor yapmanı sağlar ya da internette kalça hareketleri ile ilgili bi sürü video var onları indirip evde yapabilirsin.
keşke yürüyüşlü bir işim olsaydı masa başından kalkamıyorum bende çare olarak yan oturmaya karar verdim popomun sağ kısmını yarım saat sol kısmına yarrım saat oturuyorum ama o da çok yoruyor
yine siz iyisiniz benim üstüm zap zayıf kalçam popom kocaman ve geniş
squat in popoyu yuvarlaklastirdigini okumustum bir yerde arastirabilirsiniz
arkadaşlar işe başlamadan önce popom dışa dönük kalçalarım dışa dönüktü işe başladıktan sonra sürekli oturduğum için popo kısmı enine doğru genişledi de genişledi eskiden küçük ve dışarı dönük bir popom vardı sizce ne yapmalıyım sabahtan beri iş yerinde sağ bacagımın üstünde oturuyorum bacagım acıyor sırf popomun üstüne oturmayım yaygınlaşmasın diye nasıl oturcagımı şaşırdım
squati bende okudum forumda ama zorlasam 30 anca yaparim cok zorlandim ben bilmiyorum acaba yanlismi yaptim.
arkadaşlar işe başlamadan önce popom dışa dönük kalçalarım dışa dönüktü işe başladıktan sonra sürekli oturduğum için popo kısmı enine doğru genişledi de genişledi eskiden küçük ve dışarı dönük bir popom vardı sizce ne yapmalıyım sabahtan beri iş yerinde sağ bacagımın üstünde oturuyorum bacagım acıyor sırf popomun üstüne oturmayım yaygınlaşmasın diye nasıl oturcagımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?