otura otura popom yaygınlaştı

bende öplen arası 20 dk yürüyorum yemekten sonra her fırsatta lavaboya gidiyorum asansöre pek binmiyorum sırf hareket ediyim diye eve gidince zaten yorgunluktan ölüyorum yemekti bulaşıktı temizlikti ütüydü derken hopp yatak

Kilo almış olabileceğini düşünüyorum ben 53 kiloyum 1 tanede 4 yaşında cocugum var dogumda yaptım yani
hiç böyle bir durumum yok

Son düzenleme:
sürekli oturarak ve çok yoğun çalışanlara önerim şu olabilir. sigara odası ya da tuvalet kabini gibi bir yerde ayakta yapılan ve birkaç dakika süren kalça ve bacak kaslarını sıkılaştırma hareketlerini yapabilirsiniz. ben de oturmak istiyorum bu arada, öğretmenim ve hep ayakta(

çok güzel bir öneri çok teşekkür ederim
tuvalette kapı kitliyorum zaten geniş tuvalet orda yapıyım bu hareketleri sağolun

çok güzel bir öneri çok teşekkür ederim
tuvalette kapı kitliyorum zaten geniş tuvalet orda yapıyım bu hareketleri sağolun

hergün beş dakika bile yeter bence.önemli olan süreklilik arzetmesi. ben de spor yapmak için akşam 9 u bekliyorum en erken. gözümden uyku akıyor ama düzenimi bozmuyorum. süreklilik istenilen sonucu getiriyor..

bu hareketinizi denedim çok sevdim her gün 50 tane yapıyım ben çünkü baya büyük geniş bir popo var bende hatta yüz yapim

ne güzel ama bunu bile açıkça söyleyebilmen herkezle ve kendinle barısık olduğunu gözterir.devam et bırakma o hareketi illa rejimle baglantılı değil yani bu arada sıvı tüketmeyi cogaltırsanda bu hareket bagırsaklarıda calıştırmaya yardımcı oluyor tuvalete gitme sorunun varsa işe yarar

keşke sürekli oturanlar için popo şekillendirici sandalyeler, alt minderler yapsalar oturduğumuz yerde şeklini alırdı ne güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…