bende memurum 8 -5 oturuyorum aynen dedğin gibi bende bu dertten muzdaribim3. yılım burda ve 30 yıldır çalışanlara bakıyorum üst incecik ama göbek kalca simidi olmuş armut gibi geziyor insanlar burda banada sen de bizim gibi olcaksın diyolar :18: öğlen yarım saat aramız var yürüyüş yapıyorum volta altıyorum işte bende en ufak bişeyde kalkıyorum elimi yıkıyorum merdiven çıkıyorumm amaa kar etmiyooo
Kilo almış olabileceğini düşünüyorum ben 53 kiloyum 1 tanede 4 yaşında cocugum var dogumda yaptım yani
hiç böyle bir durumum yok
yürüyüş yaptım bi ara zayıflamadım sıkılaştım,zaten etim sert benim erimiyo
ya acaba ırsi mi benim halalarımda maşallah popo kocaman kalça kocaman ama yaygın değildi
yıllardır masa başındayım,hiç dikkat etmemiştim
heralde gözüm alıştı benimde ya da zayıflıktan mı böyle sanıyordum
siz deyince farkettim
benimde halalarım 150 kg
offffffffffff
demek hem aile faktörü hemde koltukta oturma faktörü mevcut ikimizde
siz iş yerinde 8 saat masa başında oturuyormusunuz?
sürekli oturarak ve çok yoğun çalışanlara önerim şu olabilir. sigara odası ya da tuvalet kabini gibi bir yerde ayakta yapılan ve birkaç dakika süren kalça ve bacak kaslarını sıkılaştırma hareketlerini yapabilirsiniz. ben de oturmak istiyorum bu arada, öğretmenim ve hep ayakta(
aynen oturuyorum tatlım dediğim gibi yayık değil popom bu sekilde baglamanızda yanlış bence
çok güzel bir öneri çok teşekkür ederim
tuvalette kapı kitliyorum zaten geniş tuvalet orda yapıyım bu hareketleri sağolun
kendi kafama göre böyle bir şey buldum belki daha çok büyümesine engel olurum diye ama bu yaptıgımda çok yoruyor beni en iyisi spora gidiyim ben
valaha uyuşuyor ama napim sırf daha çok genişlemesin diye böyle şeyler yapıyorum
bu hareketinizi denedim çok sevdim her gün 50 tane yapıyım ben çünkü baya büyük geniş bir popo var bendehatta yüz yapim
keşke sürekli oturanlar için popo şekillendirici sandalyeler, alt minderler yapsalar oturduğumuz yerde şeklini alırdı ne güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?