otura otura popom yaygınlaştı

Malesef arkadaşım masa başı işlerde çalışan kişilerin kaderi bu..

Bide heleki plazada yüksek bina da çalışıyorsan terasa asansörle zemine asansörle inip çıkıyorsun haliyle hareket sıfır oluyor. Eve gelince gün içerisinde harcayamadığımız kalorileri harcamalı ve egzersiz yapılmalı. Ama malesef yoğun çalışma temposunda da eve geliyorsun başın gözün ağrıyo canın hiç bir şey yapmak istemiyo :44:

Ya dun fatkettm bende koca popolu oldum belim ince ama masallah bi basen oldu bi kalca oldu sormayn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

25 katlı iş yerim evet asansörle inip çıkıyorum canım squat hareketine başladım burdaki kızların tavsiyeleri üzerine

kabul ediyorum ben arkadaş ortamında da söylüyorum benim popo kocaman kalçam geniş o pantolonlara zor sıgıyorum diyorum kendimle barışığım

Gercekten mi?yani oturmaktan boyle birsey olabilir mi?cok saskinim.kilo almis olabilir misin belki direkt popon kilo aliyor o yuzden olmus olabilir eger oyleyse kilo almamaya gayret et.yok eminim oturmaktan diyorsan spor filan yap eski haline donecektir diye umuyorum.uzulme lutfen.spor egzersize baslamayi denemelisin,fistik gibi olacaksin eminim

inan oturmaktan canım ama bak sadece ben değil herkes katılıyor bana onlarında oturmaktan olmuş biraz kilo almış olabilirim ama çok almadım ki alsam başka bölgelerdede sorunum olurdu benim sorunum popomun enine doğru genişlemesi inşallah dediğin gibi olurum hareketlere spora başladım işte

Ayni sorun bendede var yahu :) genelde masa basi islerde surekli oturdugumuz icin oluyor

Musait oldukca gunde 100 kere bacak hareketleri yap hem basenlerin sekle giriyor hemde toto toparlaniyor

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene.

Neymiş o canım fazla yorucu olmasın

Squat Hareketi Nasıl Yapılır
Squat hareketini yaparken dikkat edilecek olan ilk husus belin konumudur.

Öncelikle ağırlığı yerden kaldırmaya çalışmamalıyız. Bir yüksekliğe koyduğumuz ağırlık göğüs hizamız civarında olmalıdır. Altına girdiğimizde dizlerimiz hafif kırık olmalıdır ki dikleştiğimiz zaman ağırlık omuzlarımızda kalabilsin.

Ağırlığı trapez kaslarımızın üzerine yerleştiririz.

Barı trapezimize tam ortadan oturtmak önemlidir. Yoksa dengesiz pozisyonlar oluşabilir.

Aşağıya doğru çökerken belimizi içe doğru, göbeğimizi ön tarafa doğru çıkartırken, kalçamızı dışa doğru çıkarmalıyız. Belde kamburluk oluşmamalıdır.

Çökerken dizler ön tarafa doğru hareket etmemeli, kalça geriye doğru gitmelidir.

Yüz daima ileriye dönük olmalıdır.

Ayak uçları ileriyi göstermeli ve çöküp kalkarken ayaklar oynatılmamalıdır.

Squat Hareketi Ne İşe Yarar
“Kardiyo egzersiz programlarında” mutlaka olması gereken bir hareket olan squat hareketinin faydası çok büyüktür. Sadece bacaklar için değil tüm vücut kaslarının gelişimi için çok faydalıdır. Çünkü bacak kaslarını çalıştırmak büyüme hormonunu daha çok salgılamamızı sağlar ve böylece kol kası, kanat kası gibi vücudumuzun diğer kaslarını da geliştirebilmemizi sağlar. Vücut geliştirme ile uğraşanların çoğunun yaptığı hata tüm kasları çalıştırıp bacak kaslarını ihmal etmektir. Bacak çalışmalarına özel önem verilmesi gereklidir hatta mümkünse bacak kası çalışılan günde başka bir kas grubu çalıştırılmamalıdır. Birçok ülkede bacak gününe leg day adı verilir ve bu çalışma gününde sadece bacak kasları çalıştırılır. Bir sonraki gün de bacakların daha iyi gelişebilmesi için istirahat edilir.

Zayıflamak ve kilo vermek isteyenlerin aynı şekilde squat hareketini mutlaka yapması gereklidir. Bacak kaslarını en çok çalıştıran hareket olan squat, büyük bir kas kütlesini harekete geçirerek nabzı hızlandırır, kan dolaşımını arttırır. Böylece yağ yakımı hızlanır ve daha hızlı kilo verilir. Bunun yanında bacak ve kalçada birikmiş olan yağları hızlı bir şekilde yakmayı sağlar. Düzenli olarak squat yapan bir bayanda selülit olma ihtimali yoktur. Selülitli bir görüntü oluştuysa yine bu egzersizi düzenli olarak yaptığımızda, bu sıkıntıdan kurtulabiliriz.

tşk ederim canım

Son zamanlarda evlilik yada cinsellik yasadinizmi? Bazi kadinlarda cinsel iliskiden oyle oluyomus.

Poponun üstüne cok oturunca popo buyuyo.e yillardir gpgusumun üstüne yatiom uyurken aliskanlik.bi buyumediler gitti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…