- 10 Ağustos 2009
- 26.199
- 18.342
- 823
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Benim durumumda iyi değil onu çok iyi anlıyorum kardesten öte benim için zaten çok sevdiğim için zoruma gidiyo bu davranışları ama sürekli aşağılayıcı rencide edici hareketleri var siz beni anlamiyosunuz gozunuzle gormeniz lazim annesiyle bende iyi biriyle evlensin diye ugrasiyoruz zaten ama bu davranışlarıyla insanları kendinden uzaklastiriyo bizde sizin kadar dusunebiliyoruz merak etmeyinTamam utanabilir ne var bunda sizin durununuz iyi olduğu için ve normal bir dairede oturduğun için anlamıyor olabilirsin empati kuramıyor olabilirsin belli ki babası da olmadığı için çok sıkıntılar yaşamış aynı sıkıntıları evlenince de yaşamak istemiyor. Yargılamak yerine dostça yaklaşın konuşun. Demek ki evleri görücü çağıracak uygunlukta değil. İstediğini yapar istediği gibi bir koca adayı arar bu sizi hiç ilgilendirmez. Anne babanız görücüleri kendi evlerine kabul ediyorsa laf demekte size düşmez bence.
etmeyin tabiki. geçmişinden utanan biri adam olmaz. bende gece konduda doğdum. büyüdüm. ama Allah babama verdi. hep kolejlerde okudum. ama yine de bir tarafım varoştur. hiç gocunmam. hiç yadırgamam. hatta parmağı delik çorap giydiysem ayakkabımı gayet rahat çıkarabilirim. hiç bir zaman ezik görmedim kendimi. hep dik durdum. şimdi iyi bir kariyerim var. çocuklarıma başkalarının halini durumunu yadırgamamaları, alay etmemeleri konusunda öğütler veriyorum. zengin çocuğu imajı onlarda oluşturmuyorum. çünkü varken yok, yokken var eden Allah. gözünü hırs büyüdü ise 60 yaşında bir zenginin metresi olur çıkar. çok yazık.Merhaba arkadaşlar kuzenimim bazi sorunları varda bu sorunlar banada sorun olmaya başladı artık bende sizlere danışmak istedim..
Kuzenimle evlerimiz çok yakın onlar gecekonduda biz normal apartman dairesinde oturuyoruz.
Evlenmek için goruculer gelmek istiyo ama adamları hep bizim evimize çağırıyo evimizde tadilat var badana oluyo bilmem ne diyede sürekli yalan söyluyo onun yüzünden bizde yalan söylemek zorunda kalıyoruz.
Gecekondu oturmak utanılacak bişey değil ki bu onun elinde olan biseyde değil defalarca söyledik ama anlamiyo babası vefat etti onu bile herkesten gizliyo isyerindeki arkadaşlarından sakliyo annesinden utaniyo falan daha bunun gibi pek çok şey var. Simdide zengin biriyle evlenmeye takmış kafayı gözünü çok büyük hırs büyümüş. Bugün teyzemle onu uyarmak istedik ama bize bi sürü laf söyledi tartıştık falan bana söylediği aynen şöyle; kusura bakmada ben senin gibi 2 milyar maaş alan biriyle evlenemem evde mi kaldım..Ben onun iyiligini isterken onun bana böyle konuşması çok zoruma gitti. Sizce bundan sonra yine istemeye geldiklerinde evimize kabul edelim adamları?
Helal olsun sizin gibi ınsanlara keşke herkes sizin gibi olsa..etmeyin tabiki. geçmişinden utanan biri adam olmaz. bende gece konduda doğdum. büyüdüm. ama Allah babama verdi. hep kolejlerde okudum. ama yine de bir tarafım varoştur. hiç gocunmam. hiç yadırgamam. hatta parmağı delik çorap giydiysem ayakkabımı gayet rahat çıkarabilirim. hiç bir zaman ezik görmedim kendimi. hep dik durdum. şimdi iyi bir kariyerim var. çocuklarıma başkalarının halini durumunu yadırgamamaları, alay etmemeleri konusunda öğütler veriyorum. zengin çocuğu imajı onlarda oluşturmuyorum. çünkü varken yok, yokken var eden Allah. gözünü hırs büyüdü ise 60 yaşında bir zenginin metresi olur çıkar. çok yazık.
Zengin koca bulmak istemesine bir şey diyemeyeceğim de, sizi aşağılaması hiç hoş değil.İçinde bulunduğu şartların sebebi siz değilsiniz ki. Anlamak ya da acımak zorunda değilsiniz. Acıyan acınacak duruma düşer. Dünyada ne acılar çeken insanlar var ona gelene kadar.
Bundan sonra mesafe koyun kendisiyle pek muhatap olmayın ve de mümkünse evinize görücülerini kabul etmeyin.
Ben olsam gelen görücülere nerede oturduğunu çaktırmadan söylerdim ya da evinde çekilmiş fotoları "cnm kuzenimin evinde" diye sosyal medyada onun etiketleyip yayınlardım çok kötüyüm sanırım...
yani bunları dusunen kadın neden kendi bulmaz kocayı da görücüye kalır kendi bulsun sevsin sevilsin sonra da bak benim durumum böyle desin adam kaçıp gidecek değil yaaaevinden utanıyor filan diyince, daha ergenlik döneminde sandım,ama görücü gelecek yaşta eşşek kadar kıza ne yapsanız anlatamazsınız.Sizde kabul etmeyin onun görücülerini kendi evinize bakalım o zaman nerede ağırlayacak.Bir bakıma onun tavrına çanak tutuyorsunuz kabul ederek
di mi? bir de hayatı bilmiyor, zamanla öğrenir.yetimmiş Allah onun için en hayırlısını versin.korusun kollasın.aminSakin yadirgamayin hayat cok zor.babasi olmayan kizlara bazi cevreler kotu gozle bakiyor ondan söylemek istememistir yanlis anlamayin.siz olgun favranin kapinizi acin yinede ona.bilin ki icinde cok ezilmis kucuk bir kiz cocugu var kuzeninizin
Çokmu zenginsinizZengin adam kuzeninizi napsın? Böyle bi kız benim erkek kardeşimle evlenmeye kalktı, olduğu gibi engelledik, kuzeninize anlatın mesela böyle örnekleri.
Ayrıca 2 bin maaşınıza burun kıvırmış da gecekonduda oturan kendisi, ne kadar ayıp etmiş
Allaha şükür iyiyiz de, ne alaka anlamadım?Çokmu zenginsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?