Oturduğu evden utanan kuzen

Birde bunun başka versiyonları var
yakın kaynanamın akrabasını istemeye geleceklerdi kaynanamında 3,4 dairesi var içi döşenmiş pak tezmiz gösterişli kız erkek tarafını kaynanamın evinde isteme olmuştu biz çok şaşırdık çünkü annesinin evi pis ve eşyaları eskidiye kız istememişti ki kız mühendis çıkmıştı ve parada kazanıyordu

Zengin koca bulmak istemesine bir şey diyemeyeceğim de, sizi aşağılaması hiç hoş değil.İçinde bulunduğu şartların sebebi siz değilsiniz ki. Anlamak ya da acımak zorunda değilsiniz. Acıyan acınacak duruma düşer. Dünyada ne acılar çeken insanlar var ona gelene kadar.
Bundan sonra mesafe koyun kendisiyle pek muhatap olmayın ve de mümkünse evinize görücülerini kabul etmeyin.
Ben olsam gelen görücülere nerede oturduğunu çaktırmadan söylerdim ya da evinde çekilmiş fotoları "cnm kuzenimin evinde" diye sosyal medyada onun etiketleyip yayınlardım çok kötüyüm sanırım...

Benim durumumda iyi değil onu çok iyi anlıyorum kardesten öte benim için zaten çok sevdiğim için zoruma gidiyo bu davranışları ama sürekli aşağılayıcı rencide edici hareketleri var siz beni anlamiyosunuz gozunuzle gormeniz lazim annesiyle bende iyi biriyle evlensin diye ugrasiyoruz zaten ama bu davranışlarıyla insanları kendinden uzaklastiriyo bizde sizin kadar dusunebiliyoruz merak etmeyin

Ben bu insana kapımı açmam 'git yüksek maaşlı birinin evine kabul ettir' derim.
Haspam kendi neymiş ki 2 bini beğenmiyor.
Akrabaysa akraba herkes haddini bilecek.

Bu ülkenin kaçta kaçı refah seviyesinde yaşıyor acaba? Çoğu apartman dairesi de gecekondudan hallice zaten. Ne gecekondular da bakılınca müstakil ev gibi.

O kuzen çok yüksekten uçuyor ama fena çakılacak demedi deme.

etmeyin tabiki. geçmişinden utanan biri adam olmaz. bende gece konduda doğdum. büyüdüm. ama Allah babama verdi. hep kolejlerde okudum. ama yine de bir tarafım varoştur. hiç gocunmam. hiç yadırgamam. hatta parmağı delik çorap giydiysem ayakkabımı gayet rahat çıkarabilirim. hiç bir zaman ezik görmedim kendimi. hep dik durdum. şimdi iyi bir kariyerim var. çocuklarıma başkalarının halini durumunu yadırgamamaları, alay etmemeleri konusunda öğütler veriyorum. zengin çocuğu imajı onlarda oluşturmuyorum. çünkü varken yok, yokken var eden Allah. gözünü hırs büyüdü ise 60 yaşında bir zenginin metresi olur çıkar. çok yazık.

Allah gönlüne göre versin kuzeninizin ama evinden, ailesinden, kendi hayatından utanan birine akraba dahi olsanız kendi evinizi açıp onun eviymiş gibi göstererek iyilik değil kötülük yaparsınız, bundan sonra kendi evinde ağırlasın misafirlerini, evlilikler yalanlar üzerine kurulmaz çünkü.

Helal olsun sizin gibi ınsanlara keşke herkes sizin gibi olsa..

Bizim bi akraba var evleneceğim eşim yeter ki zengin olsun yarım akıllı olsun derdi. Gerçektende çok zengin biriyle evlendi ama çok aşağılamış eşi en sonunda boşandılar şimdi yine zengin biriyle evli ama mutlu galiba şuan pek bilmiyoruz.

Kuzeniniz bu yalanlara ne kadar devam edebilir ki insan nereye kadar olmadığı biri gibi görünebilir. Allah annesine sabır versin. Babasının ölümünü neden saklar acaba ayıp bişey mi yetim kalmak. Şimdi böyle düşünsede eminim ilerde gülecektir bu düşüncelerine yaş kaç acaba?

evinden utanıyor filan diyince, daha ergenlik döneminde sandım,ama görücü gelecek yaşta eşşek kadar kıza ne yapsanız anlatamazsınız.Sizde kabul etmeyin onun görücülerini kendi evinize bakalım o zaman nerede ağırlayacak.Bir bakıma onun tavrına çanak tutuyorsunuz kabul ederek

Bence acıdığın için acınacak duruma düşersin cümlesi her konuda geçerli değil. Tamamen merhametsiz, terbiyesiz ve kötü olmamız gerekmiyor insanlara karşı, acınacak hale düşmeyelim diye. :)
Aksine bu şekilde davrananlar olarak neyinize guveniyorsunuz, bitmeyen, sinirsiz neyiniz var bilmiyorum artık yada çok mu kusursuzsunuz? Ancak insanların problemleri, sıkıntıları var. Herkesin var. Kimsenin maddi durumu veya dış görünüşüyle dalga geçilmemeli helede böyle terbiyesizce.

yani bunları dusunen kadın neden kendi bulmaz kocayı da görücüye kalır kendi bulsun sevsin sevilsin sonra da bak benim durumum böyle desin adam kaçıp gidecek değil yaaa

Sakin yadirgamayin hayat cok zor.babasi olmayan kizlara bazi cevreler kotu gozle bakiyor ondan söylemek istememistir yanlis anlamayin.siz olgun favranin kapinizi acin yinede ona.bilin ki icinde cok ezilmis kucuk bir kiz cocugu var kuzeninizin
di mi? bir de hayatı bilmiyor, zamanla öğrenir.yetimmiş Allah onun için en hayırlısını versin.korusun kollasın.amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…