Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel olmuştaşlı samdanların harika ama merak ettim şimdi senin minnak bi oğlun var ikincide yolda o süs püsleri kırmazlarmı ellemezlermi o güzelim vazolara:26: benim oğlum 1 günde parçasını bırakmaz da
duvar rengi çok hoş çok değişik güle güle oturun canım
Canim cok begendim ALLAH ailenle huzurlu oturmayi nasip etsin o güzel odandan gülücükler hic eksik olmasin. bendede ayni perdeler var fiatlarida cok uygun oluyor. Aslinda ben evin diger kisminida cok merak ettim eklersen sevinirim))
Çok şık olmuş, eskiden daha şıkır şıkır şeyleri severdin, Efe nin doğumundan biliyorum.
Kızınınıda sağlıkla al kucağına ( Biz tembel tayfası bekliyoruz tek çocukla )
Gerçi yine şıkır şıkır ama renkler daha asil, daha güzel, yemek masan yok canım.
Almayacakmısın ?
Ben senin herşeyini beğenirdim, beğeniyorumda...
Sevgiler....
katologtan çıkmış gibi olmuş aşkitom şeker annemmm
siyahlı duvara ve aynalı çerçeveli kısma bittimmm
lila duvar pek sevmedim ama senin de istediğin bu değilmiş zaten
güle güle oturun inşallah,harika olmuş ellerine sağlıkk![]()
gerçekten süper olmuş tüm aksiliklere rağmen eşyaların ve kullandığın objeler süperr bayıldıım
sadece duvarla lamba çok hoşuma gitmedi mor yerine kırmızı düşünebilirsin siyah beyazın arasına renk olarak ama yinede çooook güzel
güle güle oturunnn ellerine sağlık![]()
canım gerçekten süper olmuş eski halide o kadar kötü değilmiş ama evrim geçirmiş birde güneşlik yok sanki akşam evin içi görünmüyor mu
canım son birşey daha o büyük tabloyu nereden kaça aldın acaba
aşkito masa sandalye yi ne yaptın onlarda güzeldi kuu.çok hoşş olmuşş evin kızınla oğlunla eşinlee mutlu mesut huzurlu bir yaşarsınız inşallah
aşkitocum çok beğendim canım
güle güle otur, elinin değdiği herşey güzelleşiyor :)))
özellikle siyah ayne ve resimlerle süsledigin duvar çok hoşuma gitti
bizde evimizi değiştiriyoruz ve bir duvarım vardı nasıl değerlendireceğimi bilmiyordum
benim için de fikir oldu.
çok çok çok güzel nazar değmesin..maliyeti ne kadar oldu acaba? ben herşeyi çok sevdim ama perdeler ve lcd nin arkasındaki dekora bittim
![]()
amin cnm saolMaşallah diyerek lafa başlayayım şahane olmuş bayıldım bittim
hele o tek koltuğun şahane nereden aldığını sormamda bir sakınca yoktur umarım
Allah bir ömür ağız tadıyla oturmayı nasip etsin...
canmm güle güle oturun inşallah derim öncelkle!süper olmş evin maşallahvallahi kimin eli deydiyse şu dekorasyona tebrik ediyorum.bikaç sorum var benmde tabiki:13:
1- sehpanın üzerindeki çerçevelerin,vazonun içindeki ağaç dallarını kısacası aksesuarlarını nerden aldn?
2- tekli koltuğun süper,onunda bi adresi varmı acaba güzelim:))
3-deri koltuğun nerden
ellerinize zevkinize sağlık tekrar![]()
aa sahi bide çok önemli bi soru daha cnm,o ip perdelerden içerisi gözükmüyormu geceleri yaa??nasıl_rahat oluyormu?veya güneşlik kullanılıyormu??? çok merak ediyorum beenn:26:
maalesef salonum yok, ama olsaydi altin ve kirmizi renk agirlikli olurduevinizin oturma odası böyleyse salonunuzu nasıl cok merak ettim..cok güzel olmus cok zevklısınız..
![]()
pek senin evin gibi gelmedi. bir yerden alıp kopyalamışsın. fotolardaki gelin damatlar neden farklı.görümcenin resmini duvara koyacak halin yok değilmi.
bu resimler bana pek inandırıcı gelmedi nedense.
allah iyiliğini versin emiiiiiiii:)
aşkit evin yeni halinin fotoları açılmıyo bende.. başkasının evini eklediğin için sabotemi ettin beni kuu irezil ederim senii vallaha:))))
bayıldım MAŞALLAH cok güzel olmuş katoloktan fırlamış gibi gercekten güle güle kullan canım
evinin dıyer yerlerinide görmek isterdim cok zevklısın gercekten
orta sehpayı sormadan geçemiycem nerden nekadara aldınız temzliği nasıl oluyor.
canım senin hayal edemeyeceğin kadar güzel döşenmiş diyemi böle düşündün yada ulaşamayacağın kadarrr güzel diyemi....
en ayrıntısına kadarr tek tek gelene kadar burayaa herr saniyesini bilee gördük boyanma aşamasındann en ince aksesura kadar tek tek çekipp bize her daim gösterdi eğer görmek istersende temmuz annelerinde aşamaları varr..
ha dahada innamıyorsan şu şekilde resim çekebilirmisin ddiyip yaz buraya hamuda kalkmak haricinde her türlü resmi arkadaşımız ekler sanaa..hamudada kalkardı ama şuan 8 aylık hamileee...onuda affett doğum yapınca ölede çeker paylaşır burdaa![]()
Hanimefendi o fotograf sizin icin özel cekilmedi,
kapak olsun diye yapim asamasindan fotolar ararken buldum, ne kadannn da yakisti ama yazdiginiz mesaja
siz seviyenizi , bilip bilmeden bi insani yalanci konumuna düsürmekle, belli ettiniz zaten, bana gelip masum kiz ayaklarina yatmayin simdi.
ve rica ediyorum aylardir ugrastigim, gecemi gündüzüme kattigim dekorasyonumun topigini daha fazla kirletmeyin, yazmayin buraya.
bu tartışmalar şaka herhalde demi.yok şaka değilse gerçekten yazık.kadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler.yoktan yere birbirinizi üzmeyin.![]()