Off çok sinir bir ana-oğul...
Bu ne böyle ya,ömür törpüsü mübarek.Allah sabır versin arkadaşım işin çok zor.
Nişanlıyken falan sinyal vermişlerdir mutlaka,keşke anlayıp evi özellikle uzaktan tutsaydın.
İnan bu kadar mıç mıç olamazlardı.Telle nereye kadar yetişecek zaten.
Ya bilmiyorum,büyük de konuşmak istemiyorum benim de bir oğlum olacak çünkü.
Ama olmam ya,yapamam yani.Başkalarının özgürlüklerinin başladığı yerde biter benim özgürlüğüm.
Evet benim evladım olacak ama bir kadının da kocası,bir ailenin de reisi.
Böyle süt oğlan gibi davranarak karısının gözünde ki imajını yerle bir ederim diye korkarım.
Evladını seven her annenin yapması gereken,evlatlarımız evlendikten sonra şöyle bir adım geri çekilmek.
Ama ben kayınvalidenden çok eşine kızdım.
Her zaman eşi ile annesi arasında ki o dengeyi sağlamak erkeğe düşer.
Ben de kayınvalidem ile aynı sokaktayım ama eşim uğraması gerektiği kadar uğrar.
Hatta ben ısrar ederim ''hadi kalk annenlere gidelim kahvaltıya,çaya''diye
bazen''boşver evimizde oturalım''der.Allah için annesi de hiç rahatsızlık vermedi bugüne kadar.
Aksine izinli olduğu günlerde çok elzem bir şey varsa ve öğlen 12 den önce aramışsa,bi öfleyerek açar eşim teli.
Bir şeye alındıysam yüzümden anlar annesine ''sen şimdi niye öyle söyledin,kız ya kırıldıysa,alındıysa''diye benim yanımda çıkışır,
ben utanır toplamaya çalışırım.Hatalıysam beni de uyarsın tabi,ben adil düşünüp makul olurum.
Ama o ince çizgide durmasını da bilsin işte.
Ve eşine en çok senin ailenle görüşmelerine karışması konusunda bilendim.
Ne münasebet ya,onlar ana-oğul her gün bunaltana kadar görüşsünler,senin eşinle geçireceğin zamandan çalsınlar,
sen annene 3 gün önce gittin diye tavır yapsınlar.
Daha çok yeni evlisiniz arkadaşım,tavrını koy.Gerekirse tartış,kavga et,küs ama haklarını söke söke al.
Her şey bir erkeğin sorumluluklarını bilmesi,ev işlerine yardımcı olmasıyla bitmiyor malesef.
Huzur her şeyden önemli hatta bir noktada aşktan bile...