- 25 Eylül 2011
- 7.567
- 11.484
- 498
- Konu Sahibi Love_your_life
Hiç kafaya takmayın,hep böyle kalmayacak onu bilin,diş çikariyosa arada sirada jel surun rahatlasin ben öyle yapiyordum.Yorum için teşekkür ederim içime su serpti resmen. Aslında sürekli çok şükür sağlıklı akıllı bir kızım var ve bugünler geçecek normal bir durum bu diyorum hep. Sadece kızım ağlayıp yere attığında kendini ne yapsam bilenediğim için çaresiz kalıyorum ilgisini başka yöne çevirsem olmuyor daha çok ağlıyor bıraksam ağlasa mesela kısmaya kalkıyor derken bende ağlıyorum. Bu durumda da çaresiz kalıyorum mesela az önce uyuduk onu çok özledim hemde aşırı ama eminim birazdan bağırarak kalkıp etrafı birbirine katacak ama ben sabredeceğim söz verdim kendime sizin bu mesajınızka da ona inanıyorum bu günler geçecek geçmese ne olur li evladım her şeyden değerli ya ben böyle yaşamaya alışavapım ya da o değişecek. Her şey güzel olsun hepimiz için
Benim kizim altini bile baglatmiyordu,banyolarimiz resmen işkenceydi,uykuya dalmasi ayri krizdi.
şuan bile dusununce tuhaf oluyorum.
şimdi alti pislenince kendi uzaniyor,banyoya kosa kosa gidiyor.
laftan daha iyi anlar halde.
arada sirada elbet huzursuzluklarimiz oluyor ama o zamanlardaki ofke nobetleri gibi asla degil.
amin insallah guzel anne..Bol sabir diliyorum..saglikli huzurlu yaslar alsin inş kiziniz