oturup kalkarken poposu ağrıyan 18 haftalık hamileler buraya :)

glupglup

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
1.236
24
358
49
İstanbul
ya kızlar birkaç haftadır oturup kalkarken popom ağrıyor??? neden acaba ???? benim aynı sorunu yaşayanlar paylaşsın lütfen. bu arada kabızlık şikayetim falan da yok. hemeroid sorunumda yok. başka neden oluyordur ki ????????????????

benimde oluyor arkadaşım bu aylar doğum için açılma ve yumşamaya başlıyormuş catı kemikleri onun için oluyor diye okumuştum

bende muzdaribim..ama benim tam kuyruksokumunun olduğu yer..yani tam o kemiğin ucu..oturamıyorum artık,sürekli yan duruyorum..28. hafta..daha çok var ya..

canım bana da oluyo uzun süre aynı yerde oturup kalkınca oluyo benim de kabızlık sorunum felan yok garip geliyo bana da 36 haftalık hamileyim ve 2 aydır felan var bu sorun

ya benimde öyle oluyor kuyruk sokumunda bi ağrı oluyor otururken ağrıyor birde kalkarken ağrı yapıyor doktora sordum neden diye?bebek artık iyice yerleşiyor demişti

Kızlar, kalsiyum yada magnezyum eksikliği. Genelde o haftalarda kalsiyum eksikliği popo, kalça ağrısı yapar. Doktorunuza söyleyin ilaç verecektir. İlaçtan sonra sorunlarınız geçeçektir.

tatlım gıymatlım popomun tam ortası kaydirigubbakcemile3 kızların anlattığı gibi kuyrum sokumu galiba orası.

Back
X