Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
oturup kalkarken poposu ağrıyan 18 haftalık hamileler buraya :)
ya kızlar birkaç haftadır oturup kalkarken popom ağrıyor??? neden acaba ???? benim aynı sorunu yaşayanlar paylaşsın lütfen. bu arada kabızlık şikayetim falan da yok. hemeroid sorunumda yok. başka neden oluyordur ki ????????????????
bende muzdaribim..ama benim tam kuyruksokumunun olduğu yer..yani tam o kemiğin ucu..oturamıyorum artık,sürekli yan duruyorum..28. hafta..daha çok var ya..
canım bana da oluyo uzun süre aynı yerde oturup kalkınca oluyo benim de kabızlık sorunum felan yok garip geliyo bana da 36 haftalık hamileyim ve 2 aydır felan var bu sorun
ya benimde öyle oluyor kuyruk sokumunda bi ağrı oluyor otururken ağrıyor birde kalkarken ağrı yapıyor doktora sordum neden diye?bebek artık iyice yerleşiyor demişti
Kızlar, kalsiyum yada magnezyum eksikliği. Genelde o haftalarda kalsiyum eksikliği popo, kalça ağrısı yapar. Doktorunuza söyleyin ilaç verecektir. İlaçtan sonra sorunlarınız geçeçektir.