- 12 Kasım 2019
- 86
- -9
- 36
- 31
- Konu Sahibi Gizemli1007
-
Merhabalar eşimle birbirimize aşık olarak evlendik hala da birbirimizi çok seviyoruz 2 yıllık evliyiz fakat sorun şu ki kocam övülmeyi poh pohlanmayi çok seviyor bu şekilde ona her istediğimi yatırabilirim ama ben asla yapamıyorum bunu beceremiyorum yapımda yok nabza göre şerbet veremiyorum yani
Sizce ne yapmalıyım nasil davranmalıyım?
Yok bacım, konu sahibinin bahsettiği şey bunun gibi değil.Bende överim eşimis sadece eşimi değil etrafımda ki insanların güzel yanlarını vurgularim ama çıkar gözetmem bundan.
Ama istediklerimi yapsın diye o an içinden gelmeyen sözler sarf etmek itici bir durum bence. Ekstra birşey yapmadan da olmalı bazı şeyler.
Hee şimdi anladımYok bacım, konu sahibinin bahsettiği şey bunun gibi değil.
Bayağı övgü ve yüceltme.
Aslansın kaplansın, sen yapamazsan kim yapacak, heheytt analar neler doğuruyor, ay ben ne şanslıyımlar falan
Ölsem, gebersem yok, söylenmiyor
Ben de herkese iltifat ederim ama güzel görünce, ya da bir şey hoşuma gidince hemen söylerim. Saçı, çantası, konuşması vs. Ama birine sensiz bir hiçim sen olmasaydın ne yapardım iyi ki dünyamdasın, falan demem ya galiba o beni pohpohlasınBende överim eşimi sadece eşimi değil hayatımda ki insanların güzel yanlarını vurgularim ama çıkar gözetmem bundan.
İstediklerimi yapsın diye o an içinden gelmeyen sözler sarf etmek itici bir durum bence. Ekstra birşey yapmadan da olmalı bazı şeyler.
Ikizleraslan burcu mu eşiniz?
Bana demesin mümkünse gülesim gelir benimBen de herkese iltifat ederim ama güzel görünce, ya da bir şey hoşuma gidince hemen söylerim. Saçı, çantası, konuşması vs. Ama birine sensiz bir hiçim sen olmasaydın ne yapardım iyi ki dünyamdasın, falan demem ya galiba o beni pohpohlasın
Ben de ya boğa ya Aslan demiştim acaba yükseleni nedirIkizler
Koçlar böyle değil ya benceEşin aslan yada koç burcuysa bunu yapmak zorundasın kaçarı yok
Bir de ben de iltifat kabul edememe var işte bu yüzden, biri bana iltifat edince aha işi düştü de mi iltifat etti diye düşünüyorumBana demesin mümkünse gülesim gelir benim
Ne guzel bır özelikle sizinki karşındakini mutlu etmek ovebilmek özgüven ister bence tebrik ederim herkes yapamıyorBende överim eşimi sadece eşimi değil hayatımda ki insanların güzel yanlarını vurgularim ama çıkar gözetmem bundan.
İstediklerimi yapsın diye o an içinden gelmeyen sözler sarf etmek itici bir durum bence. Ekstra birşey yapmadan da olmalı bazı şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?