Övgü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gizemli1007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2019
86
-9
36
31
Merhabalar eşimle birbirimize aşık olarak evlendik hala da birbirimizi çok seviyoruz 2 yıllık evliyiz fakat sorun şu ki kocam övülmeyi poh pohlanmayi çok seviyor bu şekilde ona her istediğimi yatırabilirim ama ben asla yapamıyorum bunu beceremiyorum yapımda yok nabza göre şerbet veremiyorum yani
Sizce ne yapmalıyım nasil davranmalıyım?

öv ve pohpohla, iyi ki sen benim eşimsin de, sen olmasaydın nasıl olurdum duşunmek bile istemiyorum de.
arkadaşlarım eşlerini anlatıyor şukur sen öyle değilsin de.
yağla yıka.
nabza göre şerbet değil bu, duymak istediği şeyleri söylemek. ben de yapıyorum Allah affetsin.
söylediklerimde ciddiyim ama yine de mubalağa sanatına da başvuruyorum biraz.

Şimdi övmek var övmek var. Ben de sizin gibiyim kimseyi gereksiz yere övemem ama yaptığı iyi şeyleri çok memnun bir ifadeyle takdir ederim. İyi ki varsın derim bazen durup dururken sen benim şansımsın derim. Örnekler çoğaltılabilir. Yani eşiniz illaki evde güzel şeyler yapıyordur. Bunlardan memnun olduğunuzu dile getirebilrisiniz

Bende överim eşimi sadece eşimi değil hayatımda ki insanların güzel yanlarını vurgularim ama çıkar gözetmem bundan.

İstediklerimi yapsın diye o an içinden gelmeyen sözler sarf etmek itici bir durum bence. Ekstra birşey yapmadan da olmalı bazı şeyler.

Yok bacım, konu sahibinin bahsettiği şey bunun gibi değil.
Bayağı övgü ve yüceltme.
Aslansın kaplansın, sen yapamazsan kim yapacak, heheytt analar neler doğuruyor, ay ben ne şanslıyımlar falan

Ölsem, gebersem yok, söylenmiyor

Ya böyle pohpohladıkça sonra daha kötü olmasın. Övülüyorum diye abartmasın. Kardeşime işim düşünce sen dünyanın en iyi kardeşisin, birtanesisin ablasının bebeği falan derim de durduk yere sen ne Zekisin şöylesin böylesin demem, genelde hakaretleşerek anlaşıyoruz

Oy ben senin kaşına gözüne güzel gülüşüne o gülünce gözlerimin yanında çıkan çizgilere kurban olurum, sen ne güzelsin yaa oyy Rabbim özene bezene yaratmış bana yollamış ben onu seveyim öpeyim aşık olayım diye, gülüşünü sevdiğim. canım

ben de bayılırım hem övmeye hem övülmeye eşim aslan burcu habire adama kurban oluyorum

Hee şimdi anladım

Ben eşime böyle laflar etsem bi git işine falan der muhtemelen

Ben de herkese iltifat ederim ama güzel görünce, ya da bir şey hoşuma gidince hemen söylerim. Saçı, çantası, konuşması vs. Ama birine sensiz bir hiçim sen olmasaydın ne yapardım iyi ki dünyamdasın, falan demem ya galiba o beni pohpohlasın

Bana demesin mümkünse gülesim gelir benim

Ne guzel bır özelikle sizinki karşındakini mutlu etmek ovebilmek özgüven ister bence tebrik ederim herkes yapamıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…