- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
- Konu Sahibi Gizemli1007
-
Gabsta Hanım, banim yeni kalktı size yükselen burcunuzla mutluluklar diliyorum.
Konuya dönecek olursak kocalar iyidir hoştur, övün, Allah dilinize zeval vermesin diyorum.
Hayatımın aşırı kolaylasacaginin farkındayım
Ama beceremiyorum ki
Öyle durduk yere o cümleler çıkmıyor ağzımdan beceremiyorum ki
Zamanla alisirsin başlarda bende senin gibiydim sonra alıştım esim hep diyordu ne dediğin değil nasil dedigin onemli benm icin diye bende öyle davrandım hem guzel bisey bu herkesin gönlü oluyorMerhabalar eşimle birbirimize aşık olarak evlendik hala da birbirimizi çok seviyoruz 2 yıllık evliyiz fakat sorun şu ki kocam övülmeyi poh pohlanmayi çok seviyor bu şekilde ona her istediğimi yatırabilirim ama ben asla yapamıyorum bunu beceremiyorum yapımda yok nabza göre şerbet veremiyorum yani
Sizce ne yapmalıyım nasil davranmalıyım?
Oğlak o zaman bence ya ajskdkd (inş tutar bu sefer)
Başak bu. Başak-oğlak gıcıklığı var bunda.
Duymak istediği şeyleri söyle sende. Dünyanın en güzel kadını sensin lafını hepimiz bekliyoruz buda bir yalan.Merhabalar eşimle birbirimize aşık olarak evlendik hala da birbirimizi çok seviyoruz 2 yıllık evliyiz fakat sorun şu ki kocam övülmeyi poh pohlanmayi çok seviyor bu şekilde ona her istediğimi yatırabilirim ama ben asla yapamıyorum bunu beceremiyorum yapımda yok nabza göre şerbet veremiyorum yani
Aslanımmm yürü beeee koççummm diye başlayın her cümleyeMerhabalar eşimle birbirimize aşık olarak evlendik hala da birbirimizi çok seviyoruz 2 yıllık evliyiz fakat sorun şu ki kocam övülmeyi poh pohlanmayi çok seviyor bu şekilde ona her istediğimi yatırabilirim ama ben asla yapamıyorum bunu beceremiyorum yapımda yok nabza göre şerbet veremiyorum yani
bende var bi aslan burcu numunelik aynı bu şekilaslan burcu mu eşiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?