Övgü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gabsta Hanım, banim yeni kalktı size yükselen burcunuzla mutluluklar diliyorum.

Konuya dönecek olursak kocalar iyidir hoştur, övün, Allah dilinize zeval vermesin diyorum.

Kocalar övülmeyecek de kimler övülecek? İkizler burcu mu övülecek? Alla alla ehehehe gıcık oluyorsun değil mi?
Taam tamm ikizler ponçiktir gabul, dünyanın en ponçikleri ikizlerden çıkar.

Övün, sevin, sevişin.

Hayatımın aşırı kolaylasacaginin farkındayım
Ama beceremiyorum ki
Öyle durduk yere o cümleler çıkmıyor ağzımdan beceremiyorum ki

Konu sahibesi ayni durumdayiz galiba hatta benim de burcum Koc - bende asla öyle sözler sarfedemem, icimden gelmiyor, yapmacik oluyor
Sevgilim ise tam tersine pohpohlanmayi bekleyen birisi (yine burc muhabettine gircem ama aslanlar öyle oluyormus anladigim kadariyla).

Bilemedim ki simdi - belki ufaktan baslasak sonrasinda da pozitif sonuclarini görünce söylediginiz gibi hayatimiz kolaylasinca belki övmek icin motivasyonumuz artar?
Belki kendimize bir hedef koymaliyiz - her güne bir övgü/pohpohlama.
Sonra baktik iyi gidiyor, dozunu da arttirabiliriz

Zamanla alisirsin başlarda bende senin gibiydim sonra alıştım esim hep diyordu ne dediğin değil nasil dedigin onemli benm icin diye bende öyle davrandım hem guzel bisey bu herkesin gönlü oluyor

Ben de yapamam ama en azından işim düşünce yapmayı denerdim . Övgülerimin karşılığını alıyorsam ne alâ

Ben de insanların güzel özelliklerini vurgulamayı severim ama sırf övmek için boş yere övemem kimseyi. Eşim dahil.

Hele öyle aslansın kaplansınlar hiç bana göre değil.

Bu arada eşim Aslan burcu ve evet övülmek hoşuna gider.

Duymak istediği şeyleri söyle sende. Dünyanın en güzel kadını sensin lafını hepimiz bekliyoruz buda bir yalan.

Aslanımmm yürü beeee koççummm diye başlayın her cümleye

eşimden bırsey ısteyecegım zaman aslansın paşasın sen yaparsın dıyorum normalde miskin olan herıfcan bır anda aslan oluverıyor

Bence genel olarak erkeklerim hepsi övgüya bayılıyor.Benim nişanlımda öyle.Ara ara yapacaksın işte

E peki hiç mi övülesi yanları yok adamın?
İllaki vardır, seviyorsunuz değil mi eşinizi? Orda yürüyün işte
Şöyle iyi ki varsın, böyle şanssın böyle iyisin, paşamm, evimin direği falan Hani samimiyetle deyin hem o mutlu olur hem de siz zorlanmamış olursunuz rol yapmadığınız için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…