- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.572
- 598
- Konu Sahibi Gizemli1007
-
Deli demeseydin iyiydi, kırıldım bir miktar.
Ne sinsiliğimiz görülmüş ayol, mis gibi insanlarız değil miSinsi mi diyeydi? Kibarcana deli demiş işte.
Kendileri deli onu diyenlerin. Minnoşuz biz, ponçikiz.
Kendini övüyo, adami övemiyo gördün mü
Laylon ikizlersin sen. Bi halt bilebilemezsin.Oo adam toplama ha. Yükselenim ikizler, pek çok özelliğini taşıyorum sinsilik de bunlardan biri. İçinizi bilirim içiniziii.
Yok ben iyi bir övücüyüm aslındaKendini övüyo, adami övemiyo gördün mü
Ya birah ne ponçiği, ponçik görmesek bi miktar yutabilirdik, annem ikizler diyorumKendileri deli onu diyenlerin. Minnoşuz biz, ponçikiz.
Yükselirken değişime uğruyor herhalde burçlar Gansta hakiki İkizler de durumlar başkaOo adam toplama ha. Yükselenim ikizler, pek çok özelliğini taşıyorum sinsilik de bunlardan biri. İçinizi bilirim içiniziii.
Yükseleni dandiktir onun.Ya birah ne ponçiği, ponçik görmesek bi miktar yutabilirdik, annem ikizler diyorum
Hakiki ikizler minnos mu yani,bu mu yaniYükselirken değişime uğruyor herhalde burçlar Gansta hakiki İkizler de durumlar başka
Evlilikte de arkadaşlıkta da iki yüzlü olmadim hiç kocam da arkadaşlarım da beni böyle sevdi. Bir sey yaptırmak istersem mantik cercevesinde anlatırım yalakaliga gerek yok.Esinizin oncelikle bu huyunu duzeltin ki başkaları da onu kullanmasın bu zaafiyla.Merhabalar eşimle birbirimize aşık olarak evlendik hala da birbirimizi çok seviyoruz 2 yıllık evliyiz fakat sorun şu ki kocam övülmeyi poh pohlanmayi çok seviyor bu şekilde ona her istediğimi yatırabilirim ama ben asla yapamıyorum bunu beceremiyorum yapımda yok nabza göre şerbet veremiyorum yani
Sizce ne yapmalıyım nasil davranmalıyım?
Annenin hırsını benden çıkarmasan mi acabaHakiki ikizler minnos mu yani,bu mu yani
Laylon ikizlersin sen. Bi halt bilebilemezsin.
Yükselirken değişime uğruyor herhalde burçlar Gansta hakiki İkizler de durumlar başka
Ben bi sabit kalamiyorum zaten, stabil degilimBakın şimdi noldu? Gördünüz mü hemen bir grublaşma hemen bir savunma. Hani ponçiklik? Hı? Hani minnoşluk? Ya bırah. (Geyikten banlanacağız bak)
Ya kendi kadinimi ona yolladim kendi günümde, parasini da verdim, kapiyi silmeden gitmis kadin efenim, acmis onu soyluyo bana, namkör yaAnnenin hırsını benden çıkarmasan mi acaba
Gangsta Hanım, banim yeni kalktı size yükselen burcunuzla mutluluklar diliyorum.Bakın şimdi noldu? Gördünüz mü hemen bir grublaşma hemen bir savunma. Hani ponçiklik? Hı? Hani minnoşluk? Ya bırah. (Geyikten banlanacağız bak)
Bi aslan burcu vakası gibi geldi:)Ya dilesin benden ne dilerse, tuzlusu ekşisi, çayı şerbeti. Ama yok.
Diyorum "Beni kandır, iki güzel sözüne tav olurum ben bak parmağında oynatırsın beni, sana mutluluk anahtarımızı veriyorum, inanırım, yaa öyle deme slkkk diye cilvelenirim" ama adam uyuz ederek sevmeyi seviyor. Sonra noluyor?
Cevaplar buna dönüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?