Övgü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
burçlara hiç inanmam ama aslan burcuna yapmak zorundasın kısmı cuk oturuyor. adamın benzini övülmek.
Aynen öyle eşimde aslan övülünce çok mutlu oluyo bende severim pohpohlamayı sonuçta karşılığını alıyorum

Canı tatlı istemiyordur belki Gangsta, olamaz mı

Ye tatliyi, dogur atliyi geldi aklima

Eşiniz demek ki gazla çalışıyor
Sizde nabza göre şerbet verin, bence sizin hayatınız kolaylaşır. Benim eşim de tam tersidir
Hayatımın aşırı kolaylasacaginin farkındayım
Ama beceremiyorum ki
Öyle durduk yere o cümleler çıkmıyor ağzımdan beceremiyorum ki

Canı tatlı istemiyordur belki Gangsta, olamaz mı

Ya dilesin benden ne dilerse, tuzlusu ekşisi, çayı şerbeti. Ama yok.
Diyorum "Beni kandır, iki güzel sözüne tav olurum ben bak parmağında oynatırsın beni, sana mutluluk anahtarımızı veriyorum, inanırım, yaa öyle deme slkkk diye cilvelenirim" ama adam uyuz ederek sevmeyi seviyor. Sonra noluyor?
Cevaplar buna dönüyor.

Benimki pohpohlama olsun diye ne över, ne de övülmekten hoşlanır. Anca çok gerçekçi bir durum olması lazım beni övmesi için, o zaman en benim diyen gelsin, ondan daha iyi övemez. Kendisininde övgüyü cidden hak ettiği, beklediği bir durumda onu övmedim diyelim, işte o zaman surat çekerim bütün gün. Burçla haşır neşir olanlardan bir tahmin bekliyorum inanmıyorum pek ama eğlenceli oluyor

2 hakkım olsun ilk tahminim terazi mi

Başak bu. Başak-oğlak gıcıklığı var bunda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…