- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.387
- 798
- Konu Sahibi Gizemli1007
-
Benimki bayılır.Hee şimdi anladım
Ben eşime böyle laflar etsem bi git işine falan der muhtemelen
Bende de aynı çeşit mevcut.
Ama yok illa kavga yolunu seçiyorum, öbür türlüsü kandırmaca gibi oluyor
Hahaha cok ıyıymıs aynenBenimki bayılır.
Bu aralar diyette ve spora gidiyor.
‘Eridin sen, kaslara bak ya, şunu açamadım o kafam kadar kaslarınla açıver’ diye konuya giriş yapıyorum.
O akşam iyi hizmet görüyor, çaydır tatlıdır getir götürdür
Eşin aslan yada koç burcuysa bunu yapmak zorundasın kaçarı yok
Şimdi yalan var, yalan varyani su adamlara iki yalani bile cok goruyorsunuz yazik valla
Ya aslında ne kolay canlılar ne kadar basitler. Karmaşık yapıları yok kadınlar gibi. İki öv istediğini yaptır , yöntem basitBenimki bayılır.
Bu aralar diyette ve spora gidiyor.
‘Eridin sen, kaslara bak ya, şunu açamadım o kafam kadar kaslarınla açıver’ diye konuya giriş yapıyorum.
O akşam iyi hizmet görüyor, çaydır tatlıdır getir götürdür
Ay iki kocum, aslanim, sen aslansin, sen kaplansin demek yormuyo valla ben de yapiyorum keyfim yerindeyse, tas atip kolumu yormuyorum yani, gariban sevindiriyosun gibi dusun, sevaptirSadece içinizden geldiği zaman övün yüceltin. Zorunda değilsiniz öteki türlü yapmacık dururVe alışkanlık haline gelir onda. Devamlı övmek de insanı yorar yanii
Yok kanka ben de boğayım pek öyle bir beklentim yokBen de ya boğa ya Aslan demiştim acaba yükseleni nedir
Yazik onlaraYa aslında ne kolay canlılar ne kadar basitler. Karmaşık yapıları yok kadınlar gibi. İki öv istediğini yaptır , yöntem basit
Yoook boğa kadınları öyle değil ama bence boğa erkekleri gazla çalışıyor birazYok kanka ben de boğayım pek öyle bir beklentim yok
Salaklar demenin sempatik yolu oldu bu açıklamanYa aslında ne kolay canlılar ne kadar basitler. Karmaşık yapıları yok kadınlar gibi. İki öv istediğini yaptır , yöntem basit
şaşırdım.eşim tıpkı anlattığınız gibi biri ve aslan burcuIkizler
Yoook boğa kadınları öyle değil ama bence boğa erkekleri gazla çalışıyor biraz
Yemin ederim kahkaha atıyorum sizin yazdıklarınızın her birineYa övülesi varmış adamın, övün nolacak diliniz aşınmaz ya.
Diyorum kocama ben de "Ya doğruları duymak isteseydim psikologuma sorardım, beni öv arkadaşım senin işin bu, öveceksin hayatını yaşatacağım sana"..
Pazartesiydi sanırım, arabadayız, o lanet araba aynaları büyüteç gibi, suratımdaki her siyah noktayı sivilce izini neyim gösteriyor. Baktım aynada kendime biraz "Suratım sanki bugün biraz daha kırmızı ha, bi baksana" dedim (Işıkta bekliyorduk), "Bilmem, öyle mi? Fark edemedim, evet şurası biraz kızarmış gibi sıktın mı?" dedi. Ya arkadaşım nesi zor bunun "Ah bebeğim, canım benim mükemmel görünüyorsun, gel öpeyim bi muck aşkım balım yaların" filan de yani, dermatolog musun neyine bakacaksın zaten. Öv, ben de havaya gireyim akşama da tatlı ye işte. Tatlından oldun adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?