Evet canım içini ferah tut ilk denemenmiydiTeşekkürler canım.bekliyorum bakalım nasip artık.
Evet ilk deneme. Normalde benim iki adet arası 21 gün oluyor. Son 2 adetim 22 ile 23 gün oldu..Bu gün 22 gün ve hala hastalanmadım umarım olmam da :) Dün doktorumla görüştüm bir kaç gün daha beklemem gerektiğini söyledi. BekliyorumEvet canım içini ferah tut ilk denemenmiydi
İnşallah güzel sonuçlar alırsın umarım adet görmezsin güzel haberlerini bekliyorumEvet ilk deneme. Normalde benim iki adet arası 21 gün oluyor. Son 2 adetim 22 ile 23 gün oldu..Bu gün 22 gün ve hala hastalanmadım umarım olmam da :) Dün doktorumla görüştüm bir kaç gün daha beklemem gerektiğini söyledi. Bekliyorum
Sonucu henüz alamadım:) bu gün ufak ufak kanamam oluyor . Yerleşme kanaması mı acaba oda nasıl oluyor bilmiyorum tam olarakİnşallah güzel sonuçlar alırsın umarım adet görmezsin güzel haberlerini bekliyorum
Ay inşallah adet değildir haberdar et canımSonucu henüz alamadım:) bu gün ufak ufak kanamam oluyor . Yerleşme kanaması mı acaba oda nasıl oluyor bilmiyorum tam olarakben çözemedim adet mi değil mi diye. Tam anlamıyla adet olduğuma kanı getiremezsem yarın test yaparım artık.
Ay inşallah adet değildir haberdar et canımMalesef adet oldum canım. Hayırlısı artık. İlk deneme başarısız.
Hadi hayırlısı canım inşallah istediğin gibi gider. Güzel haberler bekliyorum sendenYaaaa canım üzüldüm ama ilk deneme de olma ihtimali biraz düşük oluyo ama iğne olduğun için bu ay etkisini öbür ay da göreceksin ce 2. İğnem ile daha etkili olacak çatlaman şansın daha yüksek olacaköyle çok okudum ben geçem ay iğne oldum bu ay regl gördüm femara kullandım salı kontrolüm vardı yumurtam 18mm di doktorum kendine çatlayabilir çarşamba ilişki olsun perşembe yine gel dedi bugün gideceğim bakalım çatlamışsa çok iyi eğer çatlamamışsa bugün iğne olacağım 5 te randevum var heycanla bekliyorum
Hafi güzel haberlerle inşallah sonuçlar alırızHadi hayırlısı canım inşallah istediğin gibi gider. Güzel haberler bekliyorum sendenduam seninle. Bende yarın tekrar doktora gideceğim.
Canım doktor kontrolün nasıl geçti? Ben bu gün göründüm ve klomene devam.Hafi güzel haberlerle inşallah sonuçlar alırız
Merhaba canım dün gittim 22mm olmuştu yumurtam ve ovitrella oldum saati 17:30 ta bugün 1. Günün olarak sayıyorum sabah karşı ilişkş önerdi artık gerisini rabbime bıraktımCanım doktor kontrolün nasıl geçti? Ben bu gün göründüm ve klomene devam.
Hadi hayırlısıyla inşallah güzel haberler bekliyorum.Merhaba canım dün gittim 22mm olmuştu yumurtam ve ovitrella oldum saati 17:30 ta bugün 1. Günün olarak sayıyorum sabah karşı ilişkş önerdi artık gerisini rabbime bıraktımsenindenilk deneme negatif oldu dimi
Ay hadi hayırlısı olsun inşallah canım umarım birşey çıkmazHadi hayırlısıyla inşallah güzel haberler bekliyorum.Evet canım ilk deneme negatif. İkinci denemeye başladık bu gün. Ve doktorumuz eşimden sperm tahlili istedi eğer sonuç temiz çıkarsa ki inşallah bir sıkıntı çıkmaz Allah'ın izniyle. Sonra benim tüplere
bakacak bir sorun var mı yok mu diye.
2. İğnede sonuç aldınız mıMerhaba bende 22 ekim de ilk iğnemi vuruldum benim de olmadı dün regl oldum ama ben iğnenin belirtilerini yaşadım kasık batmaları vs şimdi bu ay 2. İğnemi olacağım 2. Deneme de daha yüksek şans diyorlar umarım öyle oluryorucu bir süreç mental olarak ama biz güçlü olup bu süreci çok güzel geçireceğiz pes etmeden kadınlar her zaman çok güçlü çünkü
Evet canım aldımm 2.iğnem pozitif sonuçlandı şuan 6 haftalık gebeyim2. İğnede sonuç aldınız mı
Tebrik ederim sağlıcakla kucağınıza alın inşallahEvet canım aldımm 2.iğnem pozitif sonuçlandı şuan 6 haftalık gebeyim
Aminnn inşallah çok teşekkür ederimTebrik ederim sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Canım belirtilern nelerdi benim bugün iğne günü hariç 11.gunum akssam 9 gibi test yaptım ben hariç ikinci çizgiyi kimse göremezAminnn inşallah çok teşekkür ederim
Valla canıö benim hiç ama hiç belirtim yoktu bende iğne hariç 11.günümde testim bu şekildeydiCanım belirtilern nelerdi benim bugün iğne günü hariç 11.gunum akssam 9 gibi test yaptım ben hariç ikinci çizgiyi kimse göremez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?