Ovitrella çatlatma iğnesinden sonra gebelik belirtileriniz nelerdi?

Evet canım içini ferah tut ilk denemenmiydi
Evet ilk deneme. Normalde benim iki adet arası 21 gün oluyor. Son 2 adetim 22 ile 23 gün oldu..Bu gün 22 gün ve hala hastalanmadım umarım olmam da :) Dün doktorumla görüştüm bir kaç gün daha beklemem gerektiğini söyledi. Bekliyorum

İnşallah güzel sonuçlar alırsın umarım adet görmezsin güzel haberlerini bekliyorum

Merhaba kızlar bugün kontrol muayenesi oldum doktorum çok fazla yumurtalar oluşmuş dedi çok güzel dedi o yüzden çatlatma iğnesi vurdurmayacağız dedi süt hormonum yüksek çıkmıştı dostınex yazdı progestan birde ve eşimin sonucunda iyi çıktı ama yine de keçiboynuzu pekmezini önerdi yada bal ve bölen karışımı bu ikisinden birini kullandırın eşinize pirinç şeker yumurta sütlaç bumlarda sperm kalitesini artırıyormuş

İnşallah güzel sonuçlar alırsın umarım adet görmezsin güzel haberlerini bekliyorum
Sonucu henüz alamadım:) bu gün ufak ufak kanamam oluyor . Yerleşme kanaması mı acaba oda nasıl oluyor bilmiyorum tam olarak ben çözemedim adet mi değil mi diye. Tam anlamıyla adet olduğuma kanı getiremezsem yarın test yaparım artık.

Ay inşallah adet değildir haberdar et canım

Yaaaa canım üzüldüm ama ilk deneme de olma ihtimali biraz düşük oluyo ama iğne olduğun için bu ay etkisini öbür ay da göreceksin ce 2. İğnem ile daha etkili olacak çatlaman şansın daha yüksek olacaköyle çok okudum ben geçem ay iğne oldum bu ay regl gördüm femara kullandım salı kontrolüm vardı yumurtam 18mm di doktorum kendine çatlayabilir çarşamba ilişki olsun perşembe yine gel dedi bugün gideceğim bakalım çatlamışsa çok iyi eğer çatlamamışsa bugün iğne olacağım 5 te randevum var heycanla bekliyorum

Hadi hayırlısı canım inşallah istediğin gibi gider. Güzel haberler bekliyorum senden duam seninle. Bende yarın tekrar doktora gideceğim.

Canım doktor kontrolün nasıl geçti? Ben bu gün göründüm ve klomene devam.
Merhaba canım dün gittim 22mm olmuştu yumurtam ve ovitrella oldum saati 17:30 ta bugün 1. Günün olarak sayıyorum sabah karşı ilişkş önerdi artık gerisini rabbime bıraktım senindenilk deneme negatif oldu dimi

Hadi hayırlısıyla inşallah güzel haberler bekliyorum.Evet canım ilk deneme negatif. İkinci denemeye başladık bu gün. Ve doktorumuz eşimden sperm tahlili istedi eğer sonuç temiz çıkarsa ki inşallah bir sıkıntı çıkmaz Allah'ın izniyle. Sonra benim tüplere
bakacak bir sorun var mı yok mu diye.

Ay hadi hayırlısı olsun inşallah canım umarım birşey çıkmaz

2. İğnede sonuç aldınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…