Ama siz yaptırmıştınız bir sorun yoktu? Allah allahDoktor umutsuz baktı sonuc kötü baya dedi esinin sperm hareketsizligi var dedi eşimde bende perişanız psikolojik olarak
Bugün 5.günümdeyimHayırlı olsun inşallahiğnenizin kaçıncı günündesiniz?
Hadi hayırlısı inşallah pozitif sonuçlarınızı bildirirsinizBugün 5.günümdeyim
Direkt çatlatma ignesi mi oldunuz hemen o surec nasildi acaba hsg cekildiniz mi cekildiyseniz kay ac daha beklediniz
Letu kullandım yumurta kalitesi için garanti olsun diye iğne yaptırdı doktor hsg ilk aşama değil diyor doktorum yüzde 15 lik kesimde tıkanıklık olur diyor enfeksiyon ameliyat vs bizim süreç böyle ilerliyor ıkıncı ay ılaçta vermedi doktorum donanımlı bi doktor stres yapmamaya odaklandımDirekt çatlatma ignesi mi oldunuz hemen o surec nasildi acaba hsg cekildiniz mi cekildiyseniz kay ac daha beklediniz
Evet yoktu sonradan olabiliyormuş stresten üzüntüden yorgunluktan kaynaklıymıs şimdi güzel bir doktora gidicez insallah eşime güzel bir beslenme hazırlıcam hergün 1 senedir cocugumuz olmuyor diye adamı strese soktum benım yüzümden oldu hepAma siz yaptırmıştınız bir sorun yoktu? Allah allah
Merhabamerhaba canımiğnenin kaçıncı günündesin şuan tam olarak?
Hayır kendini suçu yükleme evet bazen çok yüklene biliyoruz eşlerimize bu süreçte ama kendini üzme sakın düzelicek herşey beslenme ile aşılabilir umarım h bişi çaresiz değil bunu unutmaEvet yoktu sonradan olabiliyormuş stresten üzüntüden yorgunluktan kaynaklıymıs şimdi güzel bir doktora gidicez insallah eşime güzel bir beslenme hazırlıcam hergün 1 senedir cocugumuz olmuyor diye adamı strese soktum benım yüzümden oldu hep
Test yaparsan sonucu görebilirsin canım umarım çift çizgi görürsün dualarım seninleMerhaba14. Gün oluyor
Anladim hayırlisi olsun, bende hsg cektirdim 3 gun once herseyi onceden görmek icin bakalmLetu kullandım yumurta kalitesi için garanti olsun diye iğne yaptırdı doktor hsg ilk aşama değil diyor doktorum yüzde 15 lik kesimde tıkanıklık olur diyor enfeksiyon ameliyat vs bizim süreç böyle ilerliyor ıkıncı ay ılaçta vermedi doktorum donanımlı bi doktor stres yapmamaya odaklandım
Merhaba arkadaşlar
İlk defa klomen ve ovitrelle kullandım. 4 Aralık'ta iğneyi yaptım. iğnenin 4. Gününde aşırı bir ateş geçirdim, doktoruma danışmadım hiç. İğnenin etkisi mi bilemedim. İlk günlerde kasık ve sırt ağrı yaşadım.Şimdiler ise baş dönmesi ve hep bi açlık hissi var. Test yapmadım hiç ve yarın adet günüm. İğneyi yaptıran arkadaşlar bilgilerinizi paylaşır mısınız?
merhaba canımiğnenin kaçıncı günündesin şuan tam olarak?
Test yaptım ama tek çizgi görünüyor henüz hastalanmadım da. Bu normal mi ?Test yaparsan sonucu görebilirsin canım umarım çift çizgi görürsün dualarım seninle
Canım testin fotoğrafı var mı acaba eminmisin tek çıktığına?14. Gündü dimiTest yaptım ama tek çizgi görünüyor henüz hastalanmadım da. Bu normal mi ?
Eczanelerde ki keçi boynuzu özü de sperm sayısını artırıyorEvet yoktu sonradan olabiliyormuş stresten üzüntüden yorgunluktan kaynaklıymıs şimdi güzel bir doktora gidicez insallah eşime güzel bir beslenme hazırlıcam hergün 1 senedir cocugumuz olmuyor diye adamı strese soktum benım yüzümden oldu hep
İlk defa denedim pek anlamıyorum ama tek çizgiCanım testin fotoğrafı var mı acaba eminmisin tek çıktığına?14. Gündü dimi
Canım testin fotoğrafı var mı acaba eminmisin tek çıktığına?14. Gündü dimi
İlk defa denedim pek anlamıyorum ama tek çizgiCanım testin fotoğrafı var mı acaba eminmisin tek çıktığına?14. Gündü dimi
Foto yükleyemedim.siteye yeni üyeyim denedim baya yüklemiyor galibaCanım testin fotoğrafı var mı acaba eminmisin tek çıktığına?14. Gündü dimi
Canım testin fotoğrafı var mı acaba eminmisin tek çıktığına?14. Gündü dimi
Testin bu şekil .Canım testin fotoğrafı var mı acaba eminmisin tek çıktığına?14. Gündü dimi
Canım bir kaç gün daha bekle bende çizgi göremedim tutmamış olabilme ihtimali olabilir ama mutlaka regl günün bekle ümitsizliğe de kapılma rabbimin işi belli olmazTestin bu şekil .
Teşekkürler canım.bekliyorum bakalım nasip artık.Canım bir kaç gün daha bekle bende çizgi göremedim tutmamış olabilme ihtimali olabilir ama mutlaka regl günün bekle ümitsizliğe de kapılma rabbimin işi belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?