Ovitrella çatlatma iğnesinden sonra gebelik belirtileriniz nelerdi?

Direkt çatlatma ignesi mi oldunuz hemen o surec nasildi acaba hsg cekildiniz mi cekildiyseniz kay ac daha beklediniz
Letu kullandım yumurta kalitesi için garanti olsun diye iğne yaptırdı doktor hsg ilk aşama değil diyor doktorum yüzde 15 lik kesimde tıkanıklık olur diyor enfeksiyon ameliyat vs bizim süreç böyle ilerliyor ıkıncı ay ılaçta vermedi doktorum donanımlı bi doktor stres yapmamaya odaklandım

Ama siz yaptırmıştınız bir sorun yoktu? Allah allah
Evet yoktu sonradan olabiliyormuş stresten üzüntüden yorgunluktan kaynaklıymıs şimdi güzel bir doktora gidicez insallah eşime güzel bir beslenme hazırlıcam hergün 1 senedir cocugumuz olmuyor diye adamı strese soktum benım yüzümden oldu hep

Hayır kendini suçu yükleme evet bazen çok yüklene biliyoruz eşlerimize bu süreçte ama kendini üzme sakın düzelicek herşey beslenme ile aşılabilir umarım h bişi çaresiz değil bunu unutma

Anladim hayırlisi olsun, bende hsg cektirdim 3 gun once herseyi onceden görmek icin bakalm

Eczanelerde ki keçi boynuzu özü de sperm sayısını artırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…