Ovitrella çatlatma iğnesinden sonra gebelik belirtileriniz nelerdi?

Daha ilk günüydü iğnenin dün ama bakalım şimdi de ufak ufak kasık sancım başladı inşallah tutar ilk aydan. Siz ne durumdasınız?
İnşallahbende femaraya başladı. İğne günümü bekliyorum ayın 20sinde kontrolum var salı günü bakalım neler olacak

İnşallahbende femaraya başladı. İğne günümü bekliyorum ayın 20sinde kontrolum var salı günü bakalım neler olacak
İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz. İlk kontrolde yeterince büyümese de ikincide büyüyebiliyor aklınızda olsun. Güzel haberler verelim inşallah

İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz. İlk kontrolde yeterince büyümese de ikincide büyüyebiliyor aklınızda olsun. Güzel haberler verelim inşallah
Ayy inşallahh son iğnelerimiz olur umarım daha fazla yıpranmadan2. İğne de şans daha çok diyorlar

Bence yarın test yap belirtin var mi

Merhaba arkadaşlar
İlk defa klomen ve ovitrelle kullandım. 4 Aralık'ta iğneyi yaptım. iğnenin 4. Gününde aşırı bir ateş geçirdim, doktoruma danışmadım hiç. İğnenin etkisi mi bilemedim. İlk günlerde kasık ve sırt ağrı yaşadım.Şimdiler ise baş dönmesi ve hep bi açlık hissi var. Test yapmadım hiç ve yarın adet günüm. İğneyi yaptıran arkadaşlar bilgilerinizi paylaşır mısınız?

Ben iğnenin 16. Gününde adet oldum iğneyi takip eden 14 günden sonra 2 gün kadar bekle ya gelir ya gelmez adetin iğne etkisiyle hamilelik tribi oluyor insanda garip bi dönemdi ınsallah tutmuştur tutmazsada üzülme bende 2. Aya geçtim sabır diyelım

Çatlatma ignesi olmadan önce hangi tedaviler uygulandi acaba bende 1,5 senelik evliyim ikimizde de sorun yok hic korunmadik ama.bebek olmadi

Çatlatma ignesi olmadan önce hangi tedaviler uygulandi acaba bende 1,5 senelik evliyim ikimizde de sorun yok hic korunmadik ama.bebek olmadi
İlk kez tedavi yoluna girdik bizde aynı durum sperm testi falan fazlasıyla iyi çıktı eşimin bendede sorun gözükmüyo doktor rahat olalım güvenin bana dedi sanırım çok kafaya takıyoruz

İlk kez tedavi yoluna girdik bizde aynı durum sperm testi falan fazlasıyla iyi çıktı eşimin bendede sorun gözükmüyo doktor rahat olalım güvenin bana dedi sanırım çok kafaya takıyoruz
Direkt çatlatma ignesi mi oldunuz hemen o surec nasildi acaba hsg cekildiniz mi cekildiyseniz kay ac daha beklediniz

merhaba canımiğnenin kaçıncı günündesin şuan tam olarak?

Neden nası ne alaka sen testlerini yapmıştın bir sorun yoktu?Şimdi mi sorun olduğu ortaya çıkmış? İlk önce sakin ol nedeni nedenmiş?ne sebep söyledi doktor?
Doktor umutsuz baktı sonuc kötü baya dedi esinin sperm hareketsizligi var dedi eşimde bende perişanız psikolojik olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…