İğne etkisi olabilir erke. Yapmışsınız ben tam 13 14.gunde yaptım ignenn etkisi geçmişti sonucunda doğru çıkmıştı negatf yani bugünde lekelenmelerim başladı adet olcam sayılır bikac gün daha bekleyip testi tkrr yenileyin istersenizYok kuzum hamilelik çok ince bi çizgi var catlatma iğnesi yaptırdım bugün 9. Gun oldu şimdi kan testi yaptım 8 cıktı pozitif çıktı iğne etkisimir bilmiyorm
Öyle yapayımİğne etkisi olabilir erke. Yapmışsınız ben tam 13 14.gunde yaptım ignenn etkisi geçmişti sonucunda doğru çıkmıştı negatf yani bugünde lekelenmelerim başladı adet olcam sayılır bikac gün daha bekleyip testi tkrr yenileyin isterseniz
Hayırlısı olsun hakkınızda ins sizin tutar bu ay güzel bı haber alirizÖyle yapayım
En kısa sürede nasip olur inşallah. Tekrar ilaç kullanacak misin kaç mm olmuştu yumurtan bu ayBenm iğne sürem doldu canm bugün adet olmaya başladım sayılır lekelenmeler oluyo
Doktora gidersem belki tekrr çatlatma tedavisi yapar eğer tek yumurtam oluşursa yine eğer olmazsa 2 3 tane olursa aşilama yapar benm tek yumurtam oluşmuştu 20mm . Ama bu ay maddi açıdan gidemiycem 1 ay kendim değerlendirmek istiyorum eğer olmazsa tkrr gidicem .En kısa sürede nasip olur inşallah. Tekrar ilaç kullanacak misin kaç mm olmuştu yumurtan bu ay
Bu kadar uğraş üstüne kendi kendimize çok beklentiye girmeden degerlendirilince olur bakarsın ben bu ay bu kafadaydim gitmiyim doktora stres yapmadan kendim degerlendirim dedim ama yine pek umudum yokDoktora gidersem belki tekrr çatlatma tedavisi yapar eğer tek yumurtam oluşursa yine eğer olmazsa 2 3 tane olursa aşilama yapar benm tek yumurtam oluşmuştu 20mm . Ama bu ay maddi açıdan gidemiycem 1 ay kendim değerlendirmek istiyorum eğer olmazsa tkrr gidicem .
Allah büyük belli olmaz nerdenne zaman ne olacağı belli olmaz herşeyde bı hayir vardır diye düşünüyorum geciktiriyor da rabbim eminim güzelleştiriyodr ben artık buna inanıyorum ve doğru zamanı gelince fazlasıyla güzel bı şekilde yasiycsgima inanıyorum streste yapsak yapmasakta olucagina variyo artık her ay bı belirti arama çabası üstüne düşme araştırma çabası sonrasida hüsranBu kadar uğraş üstüne kendi kendimize çok beklentiye girmeden degerlendirilince olur bakarsın ben bu ay bu kafadaydim gitmiyim doktora stres yapmadan kendim degerlendirim dedim ama yine pek umudum yokrabbim tez zamanda hepimize nasip etsin inşallah
Öyle yapcam bakalım normalde olacağım günün gecesi olurdum iğneden hormonlar değişiyor galiba hala gelen giden yokOlmazsan tekrar bi kan ver canım
Kaçıncı denemenz bu bende adett oldum mmallesef bu ay maddi açıdan gidemiycem 1 ay evde deniycen kendimi benimde ins o zaman olur olmazsa bende basluycam tkrrBu ay yarın tekrardan femaraya başlıyorum son denemem bakalım hayırlısı..
Femara 3. Denemem olacak ocaktan sonra aşılama düşünüyoruz bakalım kendin yumurtlayabiliyorsan kendiniz deneyin zaten canım ben yumurtlayamadığım için mecbur ilaç kullanıyorum yoksa bende kullanmazdımKaçıncı denemenz bu bende adett oldum mmallesef bu ay maddi açıdan gidemiycem 1 ay evde deniycen kendimi benimde ins o zaman olur olmazsa bende basluycam tkrr
Senin eşin bakıldımı sperm testi falan yapıldımı?Kaçıncı denemenz bu bende adett oldum mmallesef bu ay maddi açıdan gidemiycem 1 ay evde deniycen kendimi benimde ins o zaman olur olmazsa bende basluycam tkrr
Evet yapıldı herşey temizSenin eşin bakıldımı sperm testi falan yapıldımı?
Deniyoruz 2 senedir ama sonuç alamadıkFemara 3. Denemem olacak ocaktan sonra aşılama düşünüyoruz bakalım kendin yumurtlayabiliyorsan kendiniz deneyin zaten canım ben yumurtlayamadığım için mecbur ilaç kullanıyorum yoksa bende kullanmazdım
Anladım canım sebepsiz o halde valla bu ay ben eşime keçiboynuzu özü aldım onu kullandırıcam kendimde havuç suyu içicem her sabah 1 bardak bugün başladım yumurtalar kaliteli olsun diye bide bu ay böyle deneyelim bakalım..Yarında femaraya başlıyorum.Evet yapıldı herşey temiz
Bitkisel seyleride dengesz kullanımda zararı olabiliyomis bende açıkçası cesaret edemiyorum pek sadece soğan kürü denedim okdrAnladım canım sebepsiz o halde valla bu ay ben eşime keçiboynuzu özü aldım onu kullandırıcam kendimde havuç suyu içicem her sabah 1 bardak bugün başladım yumurtalar kaliteli olsun diye bide bu ay böyle deneyelim bakalım..Yarında femaraya başlıyorum.
Soğan suyundan daha tehlikesiz havuç suyu değerlerle oynamıyor sadece yumurta kalitesi ve çatlamasını sağlıyor keçiboynuzu özü zaten bilindik sperm kalitesine çok iyi geliyor soğan suyunu ben denediğim ay prolaktinim yükselmişti midemede dokunuyor bakalım kısmet artık bu ay denicem havucuBitkisel seyleride dengesz kullanımda zararı olabiliyomis bende açıkçası cesaret edemiyorum pek sadece soğan kürü denedim okdr
İns herşeyde bı kısmet var bende bu ay gidemiycem doktora 1 ay fırsat tanıdım kendime bide bakmışsın bu ay oluvermişSoğan suyundan daha tehlikesiz havuç suyu değerlerle oynamıyor sadece yumurta kalitesi ve çatlamasını sağlıyor keçiboynuzu özü zaten bilindik sperm kalitesine çok iyi geliyor soğan suyunu ben denediğim ay prolaktinim yükselmişti midemede dokunuyor bakalım kısmet artık bu ay denicem havucu
İns herşeyde bı kısmet var bende bu ay gidemiycem doktora 1 ay fırsat tanıdım kendime bide bakmışsın bu ay oluvermişumudum Kasım ayına kaldie
Evet öyle kalanda çok var umarım öyle olur canımİns herşeyde bı kısmet var bende bu ay gidemiycem doktora 1 ay fırsat tanıdım kendime bide bakmışsın bu ay oluvermişumudum Kasım ayına kaldi
Güzel haberler alırsanız bilgilendrrseniz memnun olurumA
Evet öyle kalanda çok var umarım öyle olur canımburaya fazla sık girmicem artık kafamdan atmam lazım bi şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?