Gebeliğe Hazırlık Ovitrella ignesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne demek canım ben bikaç senelik olduğum için öğrendim malesef keşke öğrenmeye gerek olmadan gebe kalsaydım ama kısmet değilmiş Aklına bişey takılırsa sorabilirsin
Bende 2 gün oldu iğneyi buralı smdilik bı ağrım vs yok sadece uyuma isteği var sürekli .bat 19 Ekim inşallah hayırlı sonuçlar alırız hakkımızda bu seferde cataltma iğneyle olmazsa bidahaki ay aşılama için gitmek istiyorum . Bide vurdugumuz iğne kesin 36saat sonra catlatirmi yoksa herghngi bı saattede çatlama olasilig varmı degrlendrdim günün akşamı islakliklar çoğaldı başkada bişey olmadı kesin çatlamış demekmi bu

Genelde 36 saat sonra çatlama diyorlar canım ama iğneyi olduğun günede ilişki öneriyor doktorlar riske atmayıp daha erkende çatlar diye bence ama tüp bebek tedavilerindede genelde iğneden 36 saat sonra toplama işlemi yapılıyor demekki büyük ihtimal 36 saat sonrası çatlıyordur.

Aynn doğrudur ozaman zaten kasıklarımda ağrı hassasiyet hissettim islaiklikla birlikte sonrasında geçti

Ne demek canım ben bikaç senelik olduğum için öğrendim malesef keşke öğrenmeye gerek olmadan gebe kalsaydım ama kısmet değilmiş Aklına bişey takılırsa sorabilirsin
Doğru zaman gelince olur canım merak etme

Canım bu arada senin bat 19 u olamaz çatlama ilk gün sayılıyor sonrası 14. Gün sonunda belli oluyor sonuç yani senin 13 yada 14 ü belli olur

Takvim uygulamasnda öyle yaziyodu yanlış demekki
Onu baz almıcaksın canım tedavi görünce çatlamadan sayılıyor adet süren uzun olsa bile 28 günden ilaçlardan genelde erkene çekiliyor o

Aynn canım . Belirtileriniz varmı şu ana kdr benm uyku dışında biseyim yok henuz
Benim pazartesi çatladığından beri ağrım vardı bugün çok nadir 1 2 kere hissettim onun dışında hiç bişey yok oda kesildi zaten iğne etkisinden dolayı oda seninde uyku yapmış olabilir canım

Benim pazartesi çatladığından beri ağrım vardı bugün çok nadir 1 2 kere hissettim onun dışında hiç bişey yok oda kesildi zaten iğne etkisinden dolayı oda seninde uyku yapmış olabilir canım
Aynn 14gune kdr. İğnenin etkisi devam ederim acaba

İnşallah tutunmuşlardır 4 gün oldu bugün

Aynn 14gune kdr. İğnenin etkisi devam ederim acaba
Testlerde ediyor canım ama belirti olarak 1 hafta falan okudum hep olanların belirtileri sonra kesilmiş yan etkileri bazılarında hiç olmamış bazılarının adete yakın ağrıları olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…