Ovitrelle 7. Gün olacak yarın testedevam edeyimmi

Pazartesi tekrar ver dedi dr da aradım söyledim insallah doğru yukselik olur. Aminnnn insallah...
Şimdi şöyle birsey okudum ben literatür adet gecikmesi günü yani 1. Gün değer 25 olurmuş normalde ortalama gibi heralde yada en az ,zaten o şekilde hesapladihinda 2 ye katlandiginda 100 le 150 arası değer normal kabul ediliyor seninde 140 bence çok iyi pazartesi değerin istatistiksel olarak 220,280,300 aralıklarında değer olur

İnşallah dediğin gibi olur böyle bir umuda çok ihtiyacım vardı. Sağol canım çok sağol

İnşallah yükselir canım Allah dileğini muradini versin insallah
Önemli olan 2 -3 günde 1 ikiye katlamasi bi şekilde yükseliş devam ederse sağlıklı gebelikmis. pazartesi tekrar ver yükseliş degeri önemli. Güzel haberler alalım hepimizde

Vardır inşallah git gide koyulasir
Hiç belli olmaz donedebilir bu sabah test yaptın mi
Canım kan vermedm bugün 19. Gün
Test yaptım negatifti
Artık ne zaman olurum bilmiyorum ama
Gallba ben adet olana kadar umudumu kesmicem
Nasıl bir azim istekse içimdeki

Canım kan vermedm bugün 19. Gün
Test yaptım negatifti
Artık ne zaman olurum bilmiyorum ama
Gallba ben adet olana kadar umudumu kesmicem
Nasıl bir azim istekse içimdeki
Ben verdim 22 sin de 140 çıktı 9 gün gecikmelik değer bu. bugün de verdim 123 kimyasal yani

Ben verdim 22 sin de 140 çıktı 9 gün gecikmelik değer bu. bugün de verdim 123 kimyasal yani
Yaa çok üzüldüm gerçekten hani hiç olmasa daha iyi diyor insan yani kimyasaldan bahsediyorum bi değer çıkıyor heyecanlanıyorsun eşin belki ailene heyecanla anlatıyorsun sonra...neyse yaşadım biliyorum inşallah sonraki aylarda sağlıkla alırısn haberi canım

Allahtan hic kimseye söylemedik. Ama yıldım ya valla uğraşmaktan hicbirsey hissetmiyorum. Klomenle ikibgebelikbiri kürtaj biri kimyasal.
Bundan sonra ne yapmalıyım bilmiyorum....

Allahtan hic kimseye söylemedik. Ama yıldım ya valla uğraşmaktan hicbirsey hissetmiyorum. Klomenle ikibgebelikbiri kürtaj biri kimyasal.
Bundan sonra ne yapmalıyım bilmiyorum....
Sabırla denemeye devam gecikiyorsa güzelleşiyor dur Allah'ın izniyle....

Bak ben kimyasal gebelik geçirdiğimde doktor bana dedi senin şu anda hamile kalmayla bi problemin yok
Yumurta kaliteni artırman gerek
Kimyasal gebelik ve düşük oluşuyorsa yumurta kaliten zayıf demekki dedi
Bunun içinde alternatif yöntemler araştırıp bulman gerek dedi gönderdi...

Tabi hemen başladım arştırmaya
Yumurta kalitesi artırmak için tek bulduğum şey ARİSÜTÜ idi...
Arı sütü bal polen karışımı....
Çörekotunuda ben ekledim

Her gün Sabah akşam arısütü bal polen karışımı yedim 1 saat sonra bal tarçın çörekotu karışımı yedim....

Tabi klomende kullandım hayıt hapıda kullandım kimyasal gebeliği Ağustos sonunda geçirmiştim
Kasımda yeniden hamile olduğumu öğrendim değerlerim inanılmaz güzel çıktı çok güzel arttı çok güzel sağlıklı bi hamilelik geçirdim şükürler olsun kızım doğdu binlerce şükürler olsun Rabbim'e....

Araştır dene bıkma her ay yeni bi umuttur...

AMH değerinize baktımı doktor kaç çıktı?

Bu tarifleri tam reçete yazarmısin canim

Biz bir karışım bulduk propolismis bal tarçın çörekotu polen hepsi var arisutu hatic onu da ben alıp içine eklesem olur mu ki y

Canım ben Twitter haric sosyal medya kullanmıyorum. Yine de teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…