- 5 Mayıs 2020
- 1.867
- 770
- 123
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
-
Beta 14. Gün 0.120Ne kadar geç çıkıyor yaa inşallah sevindirir sonucun canim
Beta 14. gün 0.120bir gün sonra düşüyor ama enabıza
Beta 14. gün 0.120Çok iyi anlıyorum rahat ol, idrarda çıkan kanda daha yüksek çıkar bugün kadın doğum randevum vardı pazartesi ver dedi evde test yapma dedi kafanı karıştırma dedi
Hadi ya dünkü testinde var gibiydi bu testler ne kadar yaniltiyor ya sağlıkla hayırli zamanda gelsin inşallahBeta 14. Gün 0.120
Kanda pozitife dönmez mi diyosun yaniHadi ya dünkü testinde var gibiydi bu testler ne kadar yaniltiyor ya sağlıkla hayırli zamanda gelsin inşallah
Hiç belli olmaz donedebilir bu sabah test yaptın miKanda pozitife dönmez mi diyosun yani
Yaptım gölge gbydi yineHiç belli olmaz donedebilir bu sabah test yaptın mi
Vardır inşallah git gide koyulasirYaptım gölge gbydi yine
Amiiiiiiiiiiiiiinnnnnn inşallah yaaVardır inşallah git gide koyulasir
Beta 14. gün 0.120biraz olsun en azından 5 ila 10 arası olur diye bekledim ama pazartesi ye kadar adet olmazsam tekrarlicam bugünde yani 16. Gün gölge gibi bi çizgi çı normalde kaç gün geçti reglin? Yinede bekle bakalım Allahtan ümüt kesilmez
Normalde kaç gün geçti reglin? Allahtan ümit kesilmez bekle bakalım pazartesiyiBeta 14. gün 0.120biraz olsun en azından 5 ila 10 arası olur diye bekledim ama pazartesi ye kadar adet olmazsam tekrarlicam bugünde yani 16. Gün gölge gibi bi çizgi çıktı
Ya benimki düzensiz gün veremem desem yeridir 30-35 de diyebilirim 35-40 da ...Normalde kaç gün geçti reglin? Allahtan ümit kesilmez bekle bakalım pazartesiyi
İdrar önce negatif sonra pozitif olması güzel tabi ama pazartesiye kadar gelmezse pazartesi tekrar lan testi verYa benimki düzensiz gün veremem desem yeridir 30-35 de diyebilirim 35-40 da ...
Ben yaklaşık 2 sene önce yine ovitrelle vurulduğumda tam 14. Gün adet olmuştum bunda da öyle olur diye bekliyordum ama olmadı helede 14. Gün bembeyaz negatifi görünce tamamen bitti bu ay dedim ama gelen giden olmayınca 15. Gün test yapıp çook silikte olsa çizgiyi gördüm ya umudum ondan keşke kan vermeseydim diyorum içimden
Bak 15. Gün testleri dün yni
Tabikide vericem burda 0.10 dan sonra yükselen felan okudum arıyorum işte umut olacakİdrar önce negatif sonra pozitif olması güzel tabi ama pazartesiye kadar gelmezse pazartesi tekrar lan testi ver
Canım adet döngün uzunmuş ve dediğin gibi düzensizlikler de olduğuna göre bir ihtimal dönebilir çünkü silik çizgiler de çıkıyor. Ama negatif olsa bile üzülme sonraki ay olacaktır. Yeni Ay yeni umut demek ben hep böyle teselli verdim kendime. Sen de bekle bakalım 19 20 gün olsun testle takip et istersen bir kaç gün dahaTabikide vericem burda 0.10 dan sonra yükselen felan okudum arıyorum işte umut olacak
Görebilir misin bilmiyorum ama bak 16. Günü de bırakayım şuraya
Bekleyeceğim zaten canım elimde hem başka test kalmadı sipariş girdim dün gece nasipse pazartesi elimde olur 10 mu erken gebelik testi sipariş ettim yine trendyol'dan bakalım gelişmelerden haberdar edeceğim inşallah sevincim umudum heyecanım yarıda kalmaz burada okudum 0.10'dan yükselen de okudum o yüzden hatta birkaç tane okudum yüzden bilmiyorum umudumu kesmek istemiyorum en azından adet olacaksan bile olana kadar İnşallah olmamCanım adet döngün uzunmuş ve dediğin gibi düzensizlikler de olduğuna göre bir ihtimal dönebilir çünkü silik çizgiler de çıkıyor. Ama negatif olsa bile üzülme sonraki ay olacaktır. Yeni Ay yeni umut demek ben hep böyle teselli verdim kendime. Sen de bekle bakalım 19 20 gün olsun testle takip et istersen bir kaç gün daha
İnşallah yükselir canım Allah dileğini muradini versin insallahBekleyeceğim zaten canım elimde hem başka test kalmadı sipariş girdim dün gece nasipse pazartesi elimde olur 10 mu erken gebelik testi sipariş ettim yine trendyol'dan bakalım gelişmelerden haberdar edeceğim inşallah sevincim umudum heyecanım yarıda kalmaz burada okudum 0.10'dan yükselen de okudum o yüzden hatta birkaç tane okudum yüzden bilmiyorum umudumu kesmek istemiyorum en azından adet olacaksan bile olana kadar İnşallah olmam
Önemli olan 2 -3 günde 1 ikiye katlamasi bi şekilde yükseliş devam ederse sağlıklı gebelikmis. pazartesi tekrar ver yükseliş degeri önemli. Güzel haberler alalım hepimizdeKan verdim bugün 7 gün gecikmiş oluyor ama değer düşük çıktı sanki 140 çok moralimiz bozuldu yine ayni şeyleri yeniden yaşamak çok zor benim için korktuğum olmasın nolur
Pazartesi tekrar ver dedi dr da aradım söyledim insallah doğru yukselik olur. Aminnnn insallah...Önemli olan 2 -3 günde 1 ikiye katlamasi bi şekilde yükseliş devam ederse sağlıklı gebelikmis. pazartesi tekrar ver yükseliş degeri önemli. Güzel haberler alalım hepimizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?