Ovitrelle 7. Gün olacak yarın testedevam edeyimmi

Ay inşallah ya çok heyecanlanıyorum ben böyle şeyler okuyunca İnşallah canım benim

Ay sinir olunca kim öyle düşünüyor ki sanki istediğimizi yapınca bizden mutlusu yok istediğimiz yapmayınca öfkelenince kocadan kötüsü yok

Ben bu sabah ilk idrarla evde test yaptım koyulasmisti.

Yaaaaa eveeetttt bende gördüm caniimm hadi Hayırlı olsun gittikçe koyulaşır

Keşke aynı şehirde olsaydık bakardım hemen sonucuna ama sabır canım biliyorum çok iyi anlıyorum dakikalar geçmek bilmiyor Allahim sonucunu güzel eylesin hepimiz içinde
Çok heyecanlıyım ya aslında şunu sormak istemiştim hani test daha bugün pozitife döndü ya Allah'ın izniyle dün teslim negatifti bembeyazdı mesela hani ona rağmen hani kanda çıkar mı onu sordum hani boşuna mı verdim diye düşündüm

Çıkar kuzum betan düşük çıkar buda biraz panik ve strese sebep oluyor bende aşılamanın 12.günü iki çizgi gördüm biri silik ertesi gün test yaptım 123 çıktı salı yaptım 285 cumartesi tekrarlıycam bakalımö

Maşallah canım sağlıkla ilerlesin doğsun inşallah bebişin
Kan sonucum yarın çıkarmış daha heyecanla bekliyorum

İnşallah Rabbim sevincimizi heyecanımızı yarıda bırakmasın inşallah amin amin amin amin

Çok iyi anlıyorum rahat ol, idrarda çıkan kanda daha yüksek çıkar bugün kadın doğum randevum vardı pazartesi ver dedi evde test yapma dedi kafanı karıştırma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…