- 5 Mayıs 2020
- 1.867
- 770
- 123
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
-
Ay inşallah ya çok heyecanlanıyorum ben böyle şeyler okuyunca İnşallah canım benimHer ailede anlasmazliklar olur olmazsa sorun vardır zaten. Allah dirlik birlik sağlık versin inşallah. Ben eşime hala çok aşığım yüzüne bakıp iyi ki evlenmiştir diyorum. Tartışınca böyle düşünmüyorum tabi
Oğlum çok kardeş istedi surekli dua ediyordu. İnşallah bu sefer kavuşacak kardeşine
Ben bu sabah ilk idrarla evde test yaptım koyulasmisti.Ay inşallah ya çok heyecanlanıyorum ben böyle şeyler okuyunca İnşallah canım benim
Ay sinir olunca kim öyle düşünüyor ki sanki istediğimizi yapınca bizden mutlusu yok istediğimiz yapmayınca öfkelenince kocadan kötüsü yok
Kaçıncı günün bugünBen bu sabah ilk idrarla evde test yaptım koyulasmisti.
İğnenin 21. Günü adet gecikmesi in 5. Günü canimKaçıncı günün bugün
Ya hadi hayırlısı ya bakalım önümüzdeki günler neler gösterecekİğnenin 21. Günü adet gecikmesi in 5. Günü canim
Yaaaaa eveeetttt bende gördüm caniimm hadi Hayırlı olsun gittikçe koyulaşırYaaağğğğ bi şey gördüm
15. Gün yani bugün test yaptım sabah
2. Çizginin yerinde bi gölge belirdi beyaz gibi geldi bana kuruma çizgisidir kendimi kandırıyorum ben deyip bıraktım çünkü pembe olmasını bekliyordum...
Ama yarım saat önce bakınca gözlerime inanamadım 2. Çizgi pembeleşmiş biraz şoktayım
Hani fotoda pembişliği tam belli oluyormu bilmiyorum ama...
Bu arada 13 ve 14. Gnler negatifdi bu çizgiden ümitleneyim mi yaaa
İnşallah ya kalbim küt küt atıyor dün 14 gündür negatifti dün Kan verdim acaba çıkar mıYaaaaa eveeetttt bende gördüm caniimm hadi Hayırlı olsun gittikçe koyulaşır
Keşke aynı şehirde olsaydık bakardım hemen sonucuna ama sabır canım biliyorum çok iyi anlıyorum dakikalar geçmek bilmiyor Allahim sonucunu güzel eylesin hepimiz içindeİnşallah ya kalbim küt küt atıyor dün 14 gündür negatifti dün Kan verdim acaba çıkar mı
Aslında e nabiza düşmesi lazım ertesi gün kontrol ettin mi yada yakınlarda hastane varmı acil de verirsen en geç 2 saate çıkıyorİnşallah ya kalbim küt küt atıyor dün 14 gündür negatifti dün Kan verdim acaba çıkar mı
Hastaneyi taşıdılar canım çok çok uzak e-nabız'a da baktım çıkmamış düşmemiş dahaAslında e nabiza düşmesi lazım ertesi gün kontrol ettin mi yada yakınlarda hastane varmı acil de verirsen en geç 2 saate çıkıyor
Çok heyecanlıyım ya aslında şunu sormak istemiştim hani test daha bugün pozitife döndü ya Allah'ın izniyle dün teslim negatifti bembeyazdı mesela hani ona rağmen hani kanda çıkar mı onu sordum hani boşuna mı verdim diye düşündümKeşke aynı şehirde olsaydık bakardım hemen sonucuna ama sabır canım biliyorum çok iyi anlıyorum dakikalar geçmek bilmiyor Allahim sonucunu güzel eylesin hepimiz içinde
Çıkar kuzum betan düşük çıkar buda biraz panik ve strese sebep oluyor bende aşılamanın 12.günü iki çizgi gördüm biri silik ertesi gün test yaptım 123 çıktı salı yaptım 285 cumartesi tekrarlıycam bakalımöÇok heyecanlıyım ya aslında şunu sormak istemiştim hani test daha bugün pozitife döndü ya Allah'ın izniyle dün teslim negatifti bembeyazdı mesela hani ona rağmen hani kanda çıkar mı onu sordum hani boşuna mı verdim diye düşündüm
Maşallah canımÇıkar kuzum betan düşük çıkar buda biraz panik ve strese sebep oluyor bende aşılamanın 12.günü iki çizgi gördüm biri silik ertesi gün test yaptım 123 çıktı salı yaptım 285 cumartesi tekrarlıycam bakalımö
Çok iyi anlıyorum rahat ol, idrarda çıkan kanda daha yüksek çıkar bugün kadın doğum randevum vardı pazartesi ver dedi evde test yapma dedi kafanı karıştırma dediÇok heyecanlıyım ya aslında şunu sormak istemiştim hani test daha bugün pozitife döndü ya Allah'ın izniyle dün teslim negatifti bembeyazdı mesela hani ona rağmen hani kanda çıkar mı onu sordum hani boşuna mı verdim diye düşündüm
bir gün sonra düşüyor ama enabızaMaşallah canımsağlıkla ilerlesin doğsun inşallah bebişin
Kan sonucum yarın çıkarmış daha heyecanla bekliyorum
İnşallah Rabbim sevincimizi heyecanımızı yarıda bırakmasın inşallah amin amin amin amin
Ne kadar geç çıkıyor yaa inşallah sevindirir sonucun canimMaşallah canımsağlıkla ilerlesin doğsun inşallah bebişin
Kan sonucum yarın çıkarmış daha heyecanla bekliyorum
İnşallah Rabbim sevincimizi heyecanımızı yarıda bırakmasın inşallah amin amin amin amin
İnşallah canım yaa 10 dk önce deprem oldu zaten elimiz ayağımıza dolandıNe kadar geç çıkıyor yaa inşallah sevindirir sonucun canim
Çok geçmiş olsun Allah korusun hepiniziİnşallah canım yaa 10 dk önce deprem oldu zaten elimiz ayağımıza dolandı
İnşallah sevincimiz heyecanımız yarım kalmasın inşallah amin amin amin
Geçmiş olsun zor gerçekten yaaİnşallah canım yaa 10 dk önce deprem oldu zaten elimiz ayağımıza dolandı
İnşallah sevincimiz heyecanımız yarım kalmasın inşallah amin amin amin
Amin Allah razı olsun canım cümlemizi inşallahÇok geçmiş olsun Allah korusun hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?