Ovitrelle 7. Gün olacak yarın testedevam edeyimmi

Yarın 10. Gün yinede ne çıkacak kanda merak ediyorum 0 yada çok düşükde çıksa kendimi hazırladım bu şekilde daha çok stres oluyorum duruma göre pazartesi bir daha veririm
Mutlaka yaz umut olursun bana bize bekleyenlere inşallah olumlu haberlerin gelir

@Fatosss_mustafa benim silik çizgi de gitti, bugün 16. gün. Günlerdir olan silik çizgi neden bu kadar geç gitti anlayamadım, iğne etkisi bende uzun sürdü

Eki Görüntüle 3352008 @Fatosss_mustafa benim silik çizgi de gitti, bugün 16. gün. Günlerdir olan silik çizgi neden bu kadar geç gitti anlayamadım, iğne etkisi bende uzun sürdü
Nasıl yaa 16 gün nasıl sürüyor mantıksız aman yaa bak şimdi hem senin için hem kendim için moralim bozuldu 14. Gün pozitif çıksa sonra adet gelse üzülürdüm ama belli olmaz adet olmadıkça umut kesilmez devam teste

Bende yapmayı bugğn bırakmıştım en iyisi devam edim negatif görene kadar ondan sonra pozitifi beklerim

Hem bu kaset test erken gebelik testi yapsana

Kaset test 50 mg üstü hcgyi ölçer
Erken gebelik 20 üstünü ölçer
Hayir yanlis biliyorsun ben 12 beta ile silik cizgi gordum ucuz hcg testinde. Ornegin erken gebelik testi olan prodictor 15 betayi goruyor.

Hayir yanlis biliyorsun ben 12 beta ile silik cizgi gordum ucuz hcg testinde. Ornegin erken gebelik testi olan prodictor 15 betayi goruyor.
Olabilir canım eskiden okumuştum kadınlar kulübünde düzelttiğin iyi oldu..

Benim iğnenin 9. Günü sabah ilk idrar pozitif
Çizgi pembe

Eklentiler

• IMG_20231215_091407.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 89

Bugün regl olup elendim, daha zamanı varmış demek ki Ben de negatif göreyim diye devam etmiştim ama nasip işte. Test yapmamayı öğrendim en azından, bundan sonra reglim geçmeden asla
14. Güne kadar silik çizgi çıkıp durması da çok sinirimi bozdu

1 Aralık da iğne oldun bende siyle bir sorum olacak 1 Aralık tarihini uygulamaya ovulasyon gunu olarak işaretleyince bat tarihini bugune aldı doğru mu yaptım acaba

1 Aralık da iğne oldun bende siyle bir sorum olacak 1 Aralık tarihini uygulamaya ovulasyon gunu olarak işaretleyince bat tarihini bugune aldı doğru mu yaptım acaba
İğneden sonra 24 -36 saat sonra çatlama oluyor yani bunagire hesaplamalı mi acaba ben öyle düşünüyorum catlamadan 14 gün sonra regl oluyor diye biliyorum

Bu arada ben dün ve bugün sabah idrar testi negatif çıktığı için kan vermeye gitmedim iyice umudum gitti sanki Allah büyük bakalım neolacak

Bu arada ben dün ve bugün sabah idrar testi negatif çıktığı için kan vermeye gitmedim iyice umudum gitti sanki Allah büyük
Bende böyle stres yaşamamak için hiç test yapmadım 1 Aralık da iğne oldum ve hala bekliyorum Dr bana günün geçince bakarsın dedi. Igneye göre bugün bat uygulamada öyle işaretledim çünkü 1aralik yumurtlama diye. Ama isaretlemezsem pazar günü bat. İnşallah olmuştur çoktandır bekliyorum. İnşallah senin de testler yanilmistir. Hamilesindir

InsAllah bizde anne olmak isteyen herkesde müjdeli haberler alır

Ahh canım yaa umudunu kaybetme ben hamile kalmak için hep 2 sene 2 buçuk sene uğraşıyorum ondan sonra oluyor
Benim 3. Denemem inşallah yine o kdar uğrşmam da nasip olmuştur ama hani alıştım derler ya

1 Aralık'ta vurulduysan çoktan belli olur ki 16. Gün yapmadın mı hala

Bende 1 Aralık'ta iğneyi yaptım inşallah sizin de pozitiftir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…