Ovitrelle 7. Gün olacak yarın testedevam edeyimmi

Eklentiler

• IMG_20231216_090635.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20231216_090621.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 75
Klomen kullandın mı?
Kaç yumurtan vardı?
Ne zamandır deniyorsun?
Son olarak bilinen bir sebep var mıydı?
Yanitlarsan çok sevinirim
Aaaa hamilesin gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başıma basimiza inşallah bize de dua et
Cok teşekkür ederim darısı size inşallah maalesef pozitifi görmek de yeterli olmuyor sürekli kimyasal yaşıyorum o yüzden daha sevinemedim.
Hikayeme gelecek olursak 5 sene o hastane senin bu hastane benim gezdik durduk. Sürekli kimyasal yaşıyordum artık sayisini unuttum. Rahim filmi çekildikten sonra kese bebek oluştu ama kalp atışı oluşmadı bu şekilde 3 düşüğüm oldu.en son tüp bebeğe karar verdik ilk transfer de kimyasal oldu. İkinci transferden 4 yaşında bir oğlum var. Mayısta kardeş için tekrar koydurduk ama negatif oldu. Embriyom da kalmadı. Bende pcos var esiminde morfoloji ve ileri hız yerlerdeydi. Argifertil m kullandı değerleri düzeldi biraz daha. Ekim ayinda bir kimyasal yine yaşadım.bu ay aşılama yapılacaktı rahim agzim dar olduğu için iptal oldu. Letu kullandim bir yumurtam oldu catlatma iğnesi yapildi şuan pozitif duruyor inşallah ilerleyebilir

Canım ya ne zor şeyler de atlatmışsın İnşallah sağlıkla ilerler İnşallah sağlıkla doğar büyür kardeş olur abisine hayırlı evlat olur inşallah ben de pozitifi göreyim ben de kızıma bir kardeş istiyorum Allah'ın izniyle uğraşıp duruyoruz Allah'ım çabalarımızı boşa çıkartmasın inşallah

Yapamadım korkuyorum pazar beklenen bat günüm inşallah gelmez bekliycem Dr da bekle dedi askin da yapmaya cesaretim yok
Hayırlısı ya benim işte bugün paylaştım zaten iyi de niyesiz işte hani böyle zar zor görünüyor bir pembe çizgi var böyle kıl gibi bakalım Of ya 14 gün yaklaştıkça 15 gün yaklaştıkça daha doğrusu gitgide böyle stres oluyorum ama bir yandan da günler iyice azaldığı için heyecanla yapıyorum yani güzel bir heyecanla yapıyorum bakalım ya inşallah pozitifi görürüm çok heyecanlıyım kızımı bir kardeş istiyorum Allah'ım çabalarımızı boş çıkarmasın inşallah

Evet yaşarken çok zordu şimdi tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum inşallah hepimize nasip olur

Çok zor yasadiklarin inşallah bu gebeliğin ilerler ve kucağına alirsin

Eklentiler

• IMG_20231217_082935.webp
    68,1 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20231217_082920.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 62
Evet yaşarken çok zordu şimdi tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum inşallah hepimize nasip olur
Çok zor görülen pozitif acaba diyebilir miyim iğne etkisimidir 11. Gün

Eklentiler

68,1 KB · Görüntüleme: 48
    47,4 KB · Görüntüleme: 31
Amiinnn çok teşekkür ederim Allah razı olsun tabiki yarin sonucu paylaşacağım Rabbım umutlarımızı boşa çıkarmasın
11. Gün çok zor görülen pozitif acaba diyebilir miyim iğne etkisimidir

Eklentiler

68,1 KB · Görüntüleme: 30
    47,4 KB · Görüntüleme: 38
11. Gün çok zor görülen pozitif acaba diyebilir miyim iğne etkisimidir hala

11. Gün benimde böyleydi akşam yaptığımda biraz daha belirginlesmisti negatif gorduysen pozitiftir insallah
Negatif hiç görmedim mi desem bilmiyorum ki 8. Gün test yamadım ya bak heyecanlanayım mı bilemedim sen hangi gün negatif gördün ben nasipse sabah tekrarlicam testi

Benim de 17. Gün bugün. bugün beklenen bat gelmez inşallah hala beklemedeyim binbir ümitle birbirimiz için dua edelim. Allahim benimle birlikte tüm bebek isteyenlerin karninı doldur karnında olanların da kucağına almasını nasip eyle. Aminnnnnnn...

17ç günde çoktan belli olur ki canım iğneden sonra normal adet tarihin geçersiz oluyor 17. Gündeysen hamilesin bence inşallah test yapsan ya
Bende sende tüm isteyenlerde bu mutlu haberi alsın inşallah bu ay amiiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…