Ovitrelle 7. Gün olacak yarın testedevam edeyimmi

17ç günde çoktan belli olur ki canım iğneden sonra normal adet tarihin geçersiz oluyor 17. Gündeysen hamilesin bence inşallah test yapsan ya
Bende sende tüm isteyenlerde bu mutlu haberi alsın inşallah bu ay amiiinnn
Agzin bal yesin insallah hamileyimdir,hamilesindir... iğnenin gecikmeye sebep olması beni tutan normalde bugün bat suan şükür gelen giden birsey yok

17ç günde çoktan belli olur ki canım iğneden sonra normal adet tarihin geçersiz oluyor 17. Gündeysen hamilesin bence inşallah test yapsan ya
Bende sende tüm isteyenlerde bu mutlu haberi alsın inşallah bu ay amiiinnn
Senin kaçıncı gün bugün. Normal bat tarihini ne zaman olacakti iğne olmasaydı.

Agzin bal yesin insallah hamileyimdir,hamilesindir... iğnenin gecikmeye sebep olması beni tutan normalde bugün bat suan şükür gelen giden birsey yok
Amiiiiiiiiiiiiiinnnnnn canım benim
İğneden sonra 14-15 gün sonra adet kendiliğinden başlar çünkü bence sabah test yap paylaş bizimle
Bende tekrarlicam bakalım inşallah koyulaşma görürüm Allah'ın izniyle

Koyulacak bence günden güne hadi hayırlısı
Canım 12 günüm bugün ile beraber aynı icraat aşağıya 12 günüm çizgim bugün daha iyi görülüyor sanki gibime geliyor dünkü ışığı tutunca gözüküyordu bilmiyorum ya heyecanlanayım mı erken mi kısır döngüye girdim

Eklentiler

• IMG_20231218_091434.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_20231218_091615.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 77
Bende de iyice siliklesti hiç negatif olmadı sonra koyulugu arttı. 11. Gün belirginleşti
Canım bu da 12 gün testi erken gebelik testi pozitif çıktı böyle bir pembelik var çok hafif çok silik onunla beraber bir de ovulasyon testi yaptım acaba dedim hani koyu çıkacak mı çünkü ben kızıma hamileyken de denemiştim koyu çıkmıştı yani iğne etkisini gerçekten bebiş var mı bilmiyorum belirti olarak da tek belirtim ruh hali dengesizliklerim yani bir çok olmadık bir şeye çok gülebiliyorum ya da çok ağlayabiliyorum bu birkaç gün susuzluk çektim bir susuzluk hissim vardı ki ondan çok korktum ben su içtiğim gün adet olurum ama hani birkaç gün önceydi gördüm seni

Eklentiler

• IMG_20231218_091621.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20231218_091506.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 40
Amiinnn çok teşekkür ederim Allah razı olsun tabiki yarin sonucu paylaşacağım Rabbım umutlarımızı boşa çıkarmasın
11. Gün belirginleşti
Canım bu da 12 gün testi erken gebelik testi pozitif çıktı böyle bir pembelik var çok hafif çok silik onunla beraber bir de ovulasyon testi yaptım acaba dedim hani koyu çıkacak mı çünkü ben kızıma hamileyken de denemiştim koyu çıkmıştı yani iğne etkisini gerçekten bebiş var mı bilmiyorum belirti olarak da tek belirtim ruh hali dengesizliklerim yani bir çok olmadık bir şeye çok gülebiliyorum ya da çok ağlayabiliyorum bu birkaç gün susuzluk çektim bir susuzluk hissim vardı ki ondan çok korktum ben su içtiğim gün adet olurum ama hani birkaç gün önceydi gördüm

Eklentiler

12,2 KB · Görüntüleme: 35
    4,6 KB · Görüntüleme: 32
Eki Görüntüle 3352008 @Fatosss_mustafa benim silik çizgi de gitti, bugün 16. gün. Günlerdir olan silik çizgi neden bu kadar geç gitti anlayamadım, iğne etkisi bende uzun sürdü
11. Gün belirginleşti
Canım bu da 12 gün testi erken gebelik testi pozitif çıktı böyle bir pembelik var çok hafif çok silik onunla beraber bir de ovulasyon testi yaptım acaba dedim hani koyu çıkacak mı çünkü ben kızıma hamileyken de denemiştim koyu çıkmıştı yani iğne etkisini gerçekten bebiş var mı bilmiyorum belirti olarak da tek belirtim ruh hali dengesizliklerim yani bir çok olmadık bir şeye çok gülebiliyorum ya da çok ağlayabiliyorum bu birkaç gün susuzluk çektim bir susuzluk hissim vardı ki ondan çok korktum ben su içtiğim gün adet olurum ama hani birkaç gün önceydi

Eklentiler

12,2 KB · Görüntüleme: 25
    4,6 KB · Görüntüleme: 45
Tekli fotoda belli oluyor canım inşallah vardir

Bende görüyorum sen hamilesin bence

Ben görüyorum canım ya inşallah güzel haberler gelir. Senden bekliyorum güzel müjdeyi inşallah
Çizgim var çok şükür ama iğne etkisidir diye korkuyorum eşimde heyecanla bekliyor Allah'ım ne olursun güzel mutlu olumlu haberi vereyim ne olur amiiinnn amin amin

Bende görüyorum sen hamilesin bence
Yaaağğğğ inşallah amiiinnn amin amin amin amin
Ya iğne etkisi ise diye ödüm kopuyor
bak çok heyecan yapıyorum eşimede dün dedim testimi de gösterdim
Normalde söylemezdim ama dedim ki benim artık kalbim bu heyecana dayanmıyor varsa da yoksa da dedim birlikte bekleyelim
birlikte yaşayalım bu heyecanı ben dedim gerçekten kalbim kaldırmıyor
çok heyecan yapıyorum çünkü çizgileri gördükçe
çok uzun yıllar denemiştik daha önce pozitifi görmeden hiç söylememiştim ona o da heyecanla dua et beklemeye başladı

Peki hemen kan veremez misiniz? iğnenin etkisinin maximum 10 günde geçtiğini okudum ben sanki kaç gün kaldı 14 güne

Peki hemen kan veremez misiniz? iğnenin etkisinin maximum 10 günde geçtiğini okudum ben sanki kaç gün kaldı 14 güne
14 günüme iki gün kaldı diyebilirim hani böyle deyince iğneyi 7 Aralık'ta Vurulmuşum gibi oluyor aslında ben 6 Aralık'ta vuruldum akşam 4 gibiydi tam bir eczacının mesai bitiminde gittim aldım vuruldum ama işte ben 6 aralık'ı saymıyorum saymalı mıyım acaba

Bugün saymazsam 12. günüm

Canım benim Bir de kızım var ve burada havalar çok kötü hemen çıkamıyorum hatay'dayım Belen tarafında çok kötü burası
Sağlık ocağı da yalnızca pazartesi ve çarşamba günleri kan alıyor o da saat 10'a kadar yetişirsen hadi en geç 11'e kadar pazartesi yani bugün geçti artık Allah'ın izniyle çarşamba günü inşallah nasipse bakalım

12. Günde de kalmamıştır etkisi artık sen direk kan versen
Canım ben hatay'dayım bu Belen tarafında bilir misin buraları bilmiyorum nerelisin bilmiyorum ama

Burada bizim sağlık ocağında yalnızca pazartesi ve çarşamba günleri kan alıyorlar o da 11'e kadar yetişirsen işte bakalım bugün geçti nasipse Allah'ın izniyle 13 güne denk geliyor hatta 6 Aralık sayarsak 14 gün oluyor hani ben 6 aralığı saymıyorum ben iğneye 6 Aralık'ta vuruldum ama akşam 4 gibi olduğu için ben saymıyordum hani çarşambaya kaldı diyelim kan işi

Elinde test varsa kan verene kadar koyulasmayi takip edersin olmadi bu arada ben Tokattayim Zile deburda hergun sabah 10 a kadar kan veriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…