Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nureella umarım gerek kalmaz tüp bebeğe, ama diğer türlü de her ay beklemek umut etmek daha zor. Sen normal de hamile kalabildiğin için tüp bebekte şansın yüksek olur canım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
MelodiminEsi edaecoo kızlar ben sizler gibi maharetli değilim yürüyüşten dönerken ekler aldım ben de
Omur-un Hatunu ve cakltanesi kız bolbol aşerin. Canınız birşey istemese de zorla isteyin ben bir gün hamile kalırsam eşime neler aldıracağım

Afiyet olsun canımcım eminim çok maharetlisin de şu diyet işi olmasa

Hayatım herşeyi yersek davul gibi oluruz

Kız bunda ne mahareti olck 10 dk da pişiyo 3 dk da hazırlanıyo bbgm

Bir seneyi geçti kuzum bebeğimi kaybedeli ama olmadı aynen beklemek istemiyorum artık bakalım hayırlısı eşimle konuşup ne yapıcağımıza kararnvermemix lazım

Aşkitom onlar glba bebişleri gönderiyolar ya o yzdn çok tutuyor bak bn göndermedm ilk tüp oldugu için göndermiyoruz dediler bnmki 15 bini buldu belkide geçti tam hatırlamıorm ama 15 net
bilemedim ki kuzum onuda öğrenirim yakında baksana

Afiyet olsun canımcım eminim çok maharetlisin de şu diyet işi olmasa
Aynen evlendiğimiz ilk zamanlar çok pasta börek yapıyordum canım. Pandemi olmadan da günlerim vardı yine yapıyordum. Diyete başladıktan sonra bıraktım kek börek işlerini

Napıyosunuz gençler? Benim canım ! Kaynanam gelecek yemek hazırlığına başlıyorum:) evi topla filan derken anca bu saat oldu. Aynı cadde üzerinde oturuyoruz bu yasaklarda fırsat buldu
Abowwww yakın olmak bı sıkıntı işte cnm . Neler yaptın bakalım canım kaynanana

Aynen evlendiğimiz ilk zamanlar çok pasta börek yapıyordum canım. Pandemi olmadan da günlerim vardı yine yapıyordum. Diyete başladıktan sonra bıraktım kek börek işlerini
Mutfakta olmayı seviyorum ama daha çok kafa dağıtıyorum kuzum o yüzden sık sık mutfaktayım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…