- 20 Mart 2011
- 13.947
- 32.545
- 798
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #52.761
Yaptı canım. Çizgi vardı yineF Fatmazell74 bugün test yapmadın mı?
E süperrYaptı canım. Çizgi vardı yine
Bugün ablam da bana aynısını dediSelam kızlaarben bu ay adet olursam ki her zaman ki gibi kesin olurum. Ocak ayında psikoloğa gitmeye karar verdim. Tüp bebek aşılama vs den önce benim bi takıntılı bebeğe şartlanma halimi bi üstümden atmam lazım. Eşim bile başka hiçbir şey düşünmüyosun hayatını bebeğe şartladın önce biraz rahatlaman gerek diyor. Dediğim gibi olmazsa ocak ayına psikolog araştırıp gideceğim galiba önce kendim için bunu yapmam gerek. Ben ki hayatım boyunca ne birşeye imrendim ne birini ya da birşeyi kıskandım. Bu döngüden dolayı habire yavru yapan kedilere bile hırslanıyorum artık bu hiç sağlıklı bir ruh hali değil
Bi ana yol var arabayla 5 dk yarın gidicezYakınsa yürüyerek gidebilirsin yürüyerek markete falan da izin veriyorlar
KesinlikleBugün ablam da bana aynısını dedişöyle birkaç ay kafamın içini Leyla yapacak şeyler lazım bana
Hepimize nasip etsin rabbim inşallah kuzumYa ne güzel duadır bu
Bir dene bakalım kuzum. İnşallah işe yararSelam kızlaarben bu ay adet olursam ki her zaman ki gibi kesin olurum. Ocak ayında psikoloğa gitmeye karar verdim. Tüp bebek aşılama vs den önce benim bi takıntılı bebeğe şartlanma halimi bi üstümden atmam lazım. Eşim bile başka hiçbir şey düşünmüyosun hayatını bebeğe şartladın önce biraz rahatlaman gerek diyor. Dediğim gibi olmazsa ocak ayına psikolog araştırıp gideceğim galiba önce kendim için bunu yapmam gerek. Ben ki hayatım boyunca ne birşeye imrendim ne birini ya da birşeyi kıskandım. Bu döngüden dolayı habire yavru yapan kedilere bile hırslanıyorum artık bu hiç sağlıklı bir ruh hali değil
Kendi adına konuş babyben yürüyüşe gittim akşamüstü senin misafirin var diye ses etmedim
Ahhh kuzumm yaa ocakta hepimiz müjdemizi verelim inşallahhhBybitom beklenen bat 30 aralık işte geri sayım başladı sonra doktor yolu bakalım nolcak :)
EhehehehSonunda yaptımZüpper oldu tavsiye ediyorum kalkıp yapın
Gel edelim bebeğimTatlıdan çok biriyle oturup sohbet etmeye nasıl ihityacım var desem
Aşko bizde de durumlar aynı adeti bekliyorum testlerim negatif çok şükürÜç günde bir değerlendirmeye devam ediyorum fıstık içim. Bu ayda böyle deneyim dedimsizler nasılsınız
Kuzum sen de kendine birşeyler bul yapıcakValla kuzu millet bebekten fırsat bulamıyor mutfağa gitmeyebizimki de oyalanmaca iştee
Oh yarasınn
Neler aldırcan kız@Nureella umarım gerek kalmaz tüp bebeğe, ama diğer türlü de her ay beklemek umut etmek daha zor. Sen normal de hamile kalabildiğin için tüp bebekte şansın yüksek olur canım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
MelodiminEsi @edaecoo kızlar ben sizler gibi maharetli değilim yürüyüşten dönerken ekler aldım ben de
@Omur-un Hatunu ve @cakltanesi kız bolbol aşerin. Canınız birşey istemese de zorla isteyinben bir gün hamile kalırsam eşime neler aldıracağım
Canım sen yarın gündüz git hemen 5 dk polis çevirirse düşük tehlikem var acile gidiyorum deKızlar dayanamıyorum şuan acile gidesim var ceza yer miyim sonucta acile gidiyorum napsam bilgisi olan var mı
Ohhh yarasın canım sefanız olsunKocişim evde olursa baş başa içeriz bi kahve
Kısır yaptım yedik :) sonra eve gitti saat 5 te fırınlar filan kapanıyor ya ceza yemeyeyim dedi gittiAbowwww yakın olmak bı sıkıntı işte cnm .Neler yaptın bakalım canım kaynanana
Canım çok iyi yaparsın eğer bu sende takıntı olduysa rahat kafayla tedavi almak daha iyi olur hatta belki gerek bile kalmaz o sıradaSelam kızlaarben bu ay adet olursam ki her zaman ki gibi kesin olurum. Ocak ayında psikoloğa gitmeye karar verdim. Tüp bebek aşılama vs den önce benim bi takıntılı bebeğe şartlanma halimi bi üstümden atmam lazım. Eşim bile başka hiçbir şey düşünmüyosun hayatını bebeğe şartladın önce biraz rahatlaman gerek diyor. Dediğim gibi olmazsa ocak ayına psikolog araştırıp gideceğim galiba önce kendim için bunu yapmam gerek. Ben ki hayatım boyunca ne birşeye imrendim ne birini ya da birşeyi kıskandım. Bu döngüden dolayı habire yavru yapan kedilere bile hırslanıyorum artık bu hiç sağlıklı bir ruh hali değil
Aramızdaki tek fark olmamıştır olmamıştır deyip bir daha yapıyoruz bizKesinlikleben ki eşimle ilişki yaşamak en büyük zevkimken şimdi yumurtlama hftasında ilişki isteyip onda da o esnada bile birazdan hangi pozisyonda yatsam kaç dk kıpırdamadan dursam yeterli olur falan diye düşünüyorum yumurtlamadan sonra da tutmuştur psikolojisiyle daha ilişkiye yanaşmıyorum
E olmuştu ya senin yumurtlamanBenim sağ kasığım ağrıyor bu ay sağ taraftan yumurtlama olacak demekki
Adete beş gün var her ay bir hafta öncesinden başlıyor ağrı. Hangi taraftaki yumurta gelişecek onu bile anlıyorum Larişim. Bu gelecek ay için bahsettiğimE olmuştu ya senin yumurtlaman
Anaamm ben hiç anlamam ha böyle şeyleri ama test yapmayı çok severimAdete beş gün var her ay bir hafta öncesinden başlıyor ağrı. Hangi taraftaki yumurta gelişecek onu bile anlıyorum Larişim. Bu gelecek ay için bahsettiğim
Net anlıyorum kuzum mesela bu ay ağrı sol taraftaydı yumurta da solda geliştiAnaamm ben hiç anlamam ha böyle şeyleri ama test yapmayı çok severim
Hiç duymadım nasıl oluyormuş oKızlar ya çamaşır suyu ile test yaptınız mı hiç ben almayı unuttum dün malesef evde de yok meraktan çatladım eşimde bekleyelim illa adet geçiksin diyor ya meraktan ölecem nerdeyse adet belirtilerim bir geliyor bir gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?