Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlaar ben bu ay adet olursam ki her zaman ki gibi kesin olurum. Ocak ayında psikoloğa gitmeye karar verdim. Tüp bebek aşılama vs den önce benim bi takıntılı bebeğe şartlanma halimi bi üstümden atmam lazım. Eşim bile başka hiçbir şey düşünmüyosun hayatını bebeğe şartladın önce biraz rahatlaman gerek diyor. Dediğim gibi olmazsa ocak ayına psikolog araştırıp gideceğim galiba önce kendim için bunu yapmam gerek. Ben ki hayatım boyunca ne birşeye imrendim ne birini ya da birşeyi kıskandım. Bu döngüden dolayı habire yavru yapan kedilere bile hırslanıyorum artık bu hiç sağlıklı bir ruh hali değil

Bugün ablam da bana aynısını dedi şöyle birkaç ay kafamın içini Leyla yapacak şeyler lazım bana

Bugün ablam da bana aynısını dedi şöyle birkaç ay kafamın içini Leyla yapacak şeyler lazım bana
Kesinlikle ben ki eşimle ilişki yaşamak en büyük zevkimken şimdi yumurtlama hftasında ilişki isteyip onda da o esnada bile birazdan hangi pozisyonda yatsam kaç dk kıpırdamadan dursam yeterli olur falan diye düşünüyorum yumurtlamadan sonra da tutmuştur psikolojisiyle daha ilişkiye yanaşmıyorum

Bir dene bakalım kuzum. İnşallah işe yarar

Kendi adına konuş babyben yürüyüşe gittim akşamüstü senin misafirin var diye ses etmedim
mikroppppp beni aldattın yanılttınnn yaptın birşeyler işte
Bybitom beklenen bat 30 aralık işte geri sayım başladı sonra doktor yolu bakalım nolcak :)
Ahhh kuzumm yaa ocakta hepimiz müjdemizi verelim inşallahhh
Sonunda yaptım Züpper oldu tavsiye ediyorum kalkıp yapın
Eheheheh özlem demirdöven mi ne var instada ben de onun tarifiyle yapıyorum hep
Tatlıdan çok biriyle oturup sohbet etmeye nasıl ihityacım var desem
Gel edelim bebeğim gönlümüzün kapıları sana sonuna kadar açık
Üç günde bir değerlendirmeye devam ediyorum fıstık içim. Bu ayda böyle deneyim dedimsizler nasılsınız
Aşko bizde de durumlar aynı adeti bekliyorum testlerim negatif çok şükür yeni ay yeni umut
Valla kuzu millet bebekten fırsat bulamıyor mutfağa gitmeye bizimki de oyalanmaca iştee

Oh yarasınn
Kuzum sen de kendine birşeyler bul yapıcak
Neler aldırcan kız ixaomi
Kızlar dayanamıyorum şuan acile gidesim var ceza yer miyim sonucta acile gidiyorum napsam bilgisi olan var mı
Canım sen yarın gündüz git hemen 5 dk polis çevirirse düşük tehlikem var acile gidiyorum de
Kocişim evde olursa baş başa içeriz bi kahve
Ohhh yarasın canım sefanız olsun
Abowwww yakın olmak bı sıkıntı işte cnm . Neler yaptın bakalım canım kaynanana
Kısır yaptım yedik :) sonra eve gitti saat 5 te fırınlar filan kapanıyor ya ceza yemeyeyim dedi gitti
Canım çok iyi yaparsın eğer bu sende takıntı olduysa rahat kafayla tedavi almak daha iyi olur hatta belki gerek bile kalmaz o sırada
Aramızdaki tek fark olmamıştır olmamıştır deyip bir daha yapıyoruz biz

Adete beş gün var her ay bir hafta öncesinden başlıyor ağrı. Hangi taraftaki yumurta gelişecek onu bile anlıyorum Larişim. Bu gelecek ay için bahsettiğim
Anaamm ben hiç anlamam ha böyle şeyleri ama test yapmayı çok severim

Anaamm ben hiç anlamam ha böyle şeyleri ama test yapmayı çok severim
Net anlıyorum kuzum mesela bu ay ağrı sol taraftaydı yumurta da solda gelişti bu ağrılar başlayınca otomatik olarak anlıyorum adet ve yumurtlama geliyor test yapmama gerek kalmıyor

Hiç duymadım nasıl oluyormuş o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…