Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım o yanıltıcı oluyor. Burda da bir arkadaş o testle kesin hamileyim diyordu ama maalesef.

Kuzum bi arkadaş yaptı tutmadı onu
Net anlıyorum kuzum mesela bu ay ağrı sol taraftaydı yumurta da solda gelişti bu ağrılar başlayınca otomatik olarak anlıyorum adet ve yumurtlama geliyor test yapmama gerek kalmıyor
Anamm bu da güzel değil yaa bak mesela benim umudum hiç bitmiyor hergün test
LaRisaCca sen kayınannişinle huzur içinde kısır yiyesin diye haber etmedim art niyet yok yani. Yarın da çıkacağım. Uzak mesafe gitmedim zaten. Sokakları 4 döndüm
Polislere ihbar edeyim de gör ne demek ben yerken sen yürüyeceksin
LaRisaCca çok fenasın kız yiyecek dışı şeyler aşereceğimi biliyorsun ama cinim de dedi ya pahalısını al diye, ne yani aşermeyeyim mi
Mercedes filan aşer kız 3-4 bin le kurtulamadın

Hatta kocasına deneyip de köpüren dahi varmış
bende denedim baya bi köpürdü eşime diyorum hele sanada yapalım eğer sende köpürmezse doğrudur dedim. Idrar zaten asidik yapıya sahip tabiki de köpürür inanma dedi

bende denedim baya bi köpürdü eşime diyorum hele sanada yapalım eğer sende köpürmezse doğrudur dedim. Idrar zaten asidik yapıya sahip tabiki de köpürür inanma dedi
Akıllı adam Kendisine idrar uzmanlık ödülümüzü takdim ediyorum canım

Pazartesi gününü iple çekiyorum test yapacağım hemen

Polise ne diyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…