Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahah en gebe ödülünü vericem sana çok gebe ödülünü de ayşoş a vericem

enişteye olunca ödül aradan çıkardım sahneye gerek kalmadı

Olsa koyulaşma var mı diye bak dicektim
ay inşallah kızlar geneyim haberinize veririm size ya bilmiyorum ama şuan duygulandım biran

Bnde yapıyorumm vallahi belki sonradan tutar die geç döllenme olur umuduyla ben bir önceki müdürde cok rahattm sürekli işte bile düşünüyodum şimdi vaktm yok aklıma gelmiyo belkide iyi olur bu durum :)

ay inşallah kızlar geneyim haberinize veririm size ya bilmiyorum ama şuan duygulandım biran
Niye kız gebesindir inşallah
Bnde yapıyorumm vallahi belki sonradan tutar die geç döllenme olur umuduyla ben bir önceki müdürde cok rahattm sürekli işte bile düşünüyodum şimdi vaktm yok aklıma gelmiyo belkide iyi olur bu durum :)
Her işte bir hayır vardır kuzum. Hadi sende ilişki var umutlusun bende yok ben niye umutluyum hiç bilmiyorum

Ahahah en gebe ödülünü vericem sana çok gebe ödülünü de ayşoş a vericem

enişteye olunca ödül aradan çıkardım sahneye gerek kalmadı

Olsa koyulaşma var mı diye bak dicektim
Ben gebelik testi kullandım ama ovulasyon testi hiç kullanmadım oda aynı gebelik testi gibi mı oluyor? Ay ilk gebelik testi deneyimimi de anlatım nasıl yapılacağını bilmiyordum heyecandan üzerinize okumadım direk gidip üzerine çişimi yapmıştım

Anaa ben de öyle yapmıştım

Ahahahahah çok tatlısın yaaa. Gebelik testi daha farklı canım kullanman gerekirse sana anlatırız detaylıca
Bnde eger bir gün kaza da olsa hamile kalırsm kendime dogum hediyesi alcm süpürge
Al kız senin neyin eksik

Ahahahahah çok tatlısın yaaa. Gebelik testi daha farklı canım kullanman gerekirse sana anlatırız detaylıca

Al kız senin neyin eksik
Ogrendim sonradan gebelik testini yapmayi 1 bucuk yillik evliyim belki 10 kere yapmisimdir test en son yaptigimda silik cizgi cikmisti ama daginik bir sekilde ertesi gunu hasta olunca yapmicam artik test falan dedim ama duramayıp yapacam heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…