- 25 Şubat 2019
- 3.164
- 9.842
- 108
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #53.141
Hiç kullanmadım canım..sen iyi almışsın fiyatı bende yarın sorucam doktora.. inşallah daha fazla beklemeyiz bu süreçler çok yıpratıcıhiç gonal f kullanmadınız değil mi daha önce? ben 900lüğü raporlu 500 tlye aldım. sanki önceki sorularda o da vardı.
bir de hiç çift çizgi görmedim yani hamile kalamadım bir türlü iki yıl oldu
evet canım her gün iğne yap, iki günde bir yumurtalara baktır cok zor oluyor insana..Hiç kullanmadım canım..sen iyi almışsın fiyatı bende yarın sorucam doktora.. inşallah daha fazla beklemeyiz bu süreçler çok yıpratıcı
Bizdede varikosel var olurmu olmazmı bilmiyorumDoktorum eger este sperm sorunu varsa asilamadaki orani biraz daha yuksek goruyoruz demisti
Kaç yaşındasın canım kaç yıllık evlisinevet canım her gün iğne yap, iki günde bir yumurtalara baktır cok zor oluyor insana..
25 yaşındayım iki yıllık evliyim. zaten en basından beri de deniyoruz sayılır.Kaç yaşındasın canım kaç yıllık evlisin
Çok iyi yapmışsın canım yaşın çok avantaj sana illaki vakti zamanı var diyorız ya gerçekten çok doğru geliceği olucağı saatleri belli ama biz vesile arıyoruz ben 30 yaşındayım bebeğim yaşasa bir yaşında olcaktı25 yaşındayım iki yıllık evliyim. zaten en basından beri de deniyoruz sayılır.
yani hiç düzenli korunmadım. ama doktora devamlı gitmemiz etmemiz 1 sene olmuştur. annem ve anneannemin 10 yıl cocuğu olmamıs o yüzden erken anne olmak istiyordum biraz acele ettim. olmayınca da iyi ki erken başlamışım diyorum
olsun canım benim üzülme. dediğin gibi ne zaman olacağı zaten belli. biz sadece elimizden geleni yapıp geri kalanı Allaha bırakıyoruzÇok iyi yapmışsın canım yaşın çok avantaj sana illaki vakti zamanı var diyorız ya gerçekten çok doğru geliceği olucağı saatleri belli ama biz vesile arıyoruz ben 30 yaşındayım bebeğim yaşasa bir yaşında olcaktı
Agriyla yuzde yuz orantili degil canimmm yumurtlama yeriiKızlar ben de birşey sorayım. Benim yumurtlama dönemi hemen hemen. Sağ tarafımda ağrı var. Muhtemelen sağ tarafta oluştu. Ama benim sağ tüpüm yok. Bu durumda denemeler işe yaramaz mı demek olur? Ben aşılama ve tüp bebek olmayınca normal yolla olma umudu taşımıyorum zaten. Ama takviye kullandığımız için en azından boş geçmesin diye değerlendirelim dedik.
Aslında yazdıktan sonra benim de kafam karıştı. Tüp alındıktan sonra yumurtlama zamanı sağ tarafımda hep ağrı oluyor galiba. Dediğin gibi yanıltıcı olabilir. Sabah ovu testi de yaparımAgriyla yuzde yuz orantili degil canimmm yumurtlama yerii
Yani benim icin oylee
Gecen ay solda agri vardi ama doktor vajinal muanede sagda gelistigini soyledi .
Bende acaba yonunu yanlismi soyledi diye suphelenmistimmAslında yazdıktan sonra benim de kafam karıştı. Tüp alındıktan sonra yumurtlama zamanı sağ tarafımda hep ağrı oluyor galiba. Dediğin gibi yanıltıcı olabilir. Sabah ovu testi de yaparım
Ya olacağından değil de maksat aktivite olsunBende acaba yonunu yanlismi soyledi diye suphelenmistimm
3.ay gittimde ozellikle takip ettimm
Baski yapiyor sanirim rahimee
Gecen aydan kalan ovu testini degrlendir
İhtimal her zaman var canimmYa olacağından değil de maksat aktivite olsun
Eşim de işime geliyor demiyor da ilaçları test edelim diyorİhtimal her zaman var canimm
Biz elimizden geleni yapalim ve tevekkul edelimmm
Bos gecmee aplaaa
Benimde sağ tarafım çok ağrımıştı ama doktor soldaki çatlamış dediKızlar ben de birşey sorayım. Benim yumurtlama dönemi hemen hemen. Sağ tarafımda ağrı var. Muhtemelen sağ tarafta oluştu. Ama benim sağ tüpüm yok. Bu durumda denemeler işe yaramaz mı demek olur? Ben aşılama ve tüp bebek olmayınca normal yolla olma umudu taşımıyorum zaten. Ama takviye kullandığımız için en azından boş geçmesin diye değerlendirelim dedik.
Haha erkekler olaya heep en iyi tarafindan bakiyorlarrEşim de işime geliyor demiyor da ilaçları test edelim diyor
Bunlar canımHaha erkekler olaya heep en iyi tarafindan bakiyorlarr
Ne verdi sizee canimm yani destekleyici vitaminmi
Teocum genelde yansima agrisi oluyormus. Yani aslinda solda yumurta oluyor ama agrisini sagda hissediyorsun.denemekten zarar gelmez bence bis gecme. Kismette varsa nerden ne zaman olacagi belli olmaz.Kızlar ben de birşey sorayım. Benim yumurtlama dönemi hemen hemen. Sağ tarafımda ağrı var. Muhtemelen sağ tarafta oluştu. Ama benim sağ tüpüm yok. Bu durumda denemeler işe yaramaz mı demek olur? Ben aşılama ve tüp bebek olmayınca normal yolla olma umudu taşımıyorum zaten. Ama takviye kullandığımız için en azından boş geçmesin diye değerlendirelim dedik.
Aynen öyle canım. Denemekten zarar gelmezTeocum genelde yansima agrisi oluyormus. Yani aslinda solda yumurta oluyor ama agrisini sagda hissediyorsun.denemekten zarar gelmez bence bis gecme. Kismette varsa nerden ne zaman olacagi belli olmaz.
Canım L h hormonu anlık yükselen bir hormondur ve sanırım senin de yükselmiş pik olmuş ama bu testler akşam saat 21:00’dan sonra yapılmamalı sabah 10 ile akşam 20’de en geç yapılmış olmalı İstersen yarın tekrar yap ve bir kontrol etDayanamadım yarım saat önce tekrar test yaptımAma yaklaşık 50 dk önce sıvı alımını kestim fakat internetten araştırdığım kadarıyla sanırım sıvı alımı kesimi LH hormonu gözüksün diye önemliymiş, buna rağmen bu şekilde çıktı test Kontrol çizgisi ile aynı koyuluk
Keşke iki kişi olsak keşkeAh keşke 2 kişi olsan keşkeeeeeee
Sorma bak bu saat oldu tepemde fatı fatı ve duş derken bu saat oldu ha birde manikürümü yaptım tabii kiHaha bende bi de arada darlayan koca kisisi var
Yarin calisiyor zannettimm amaa evdeymis
Canım eğer rapor çıkarırsa gayet uygun fiyata gelir merak etmeKuzum be özrü teşekkğr ederim yarın doktora detaylı sorayım napıcaz ne edicez raporu falan hiçbilgi vermedi busefer iğnede pahalıymış baya bakalım
Toplasaydın kız neyse parası veririzTrendyol dan indirim kuponumlaa
Passiflora aldimm
Bu ayy sut gibi gecicekk hahahhaha
İyi geceler duyguş Allah rahatlık versinBebekler bn uyuyorm sizi öpüyorum ayaklarım agrıdan geberiyo anck dinlenirim yarın görüşürüz
canim üç aydır filan gonal fle büyütüp çatlatma yapıyoruz ama şöyle bir ay 35 mm olmuş yumurtam yani cok büyümüş o ay zaten tutmadı, geçen aylar da üç dört yumurtam vardı olmadı. zaten çatlatmayı bir dominant yumurta için yapıyor hepsinin büyümesini beklemyor çoğul gebelik ihtimaline karşı. bu ayda erken büyümüş adetmin 8. günü 20 mm olmuş ama çatlatma yaptık ve rahim filmi cekildi. insallah gelir bu ay olmasa daamh değerim 5 benim sorun orada sanırım
Canım hoşgeldin öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay bebişin sana tutunur ve hasretim diner annen ve anne annen de de problem olduğu için soruyorum on yıl olmamasının sebebi bir rahim anomalisi olmuş olabilir mi sen bununla ilgili bir rahim filmi çektirdin mi bence bu senin için önemli bir kriter olabilir25 yaşındayım iki yıllık evliyim. zaten en basından beri de deniyoruz sayılır.
yani hiç düzenli korunmadım. ama doktora devamlı gitmemiz etmemiz 1 sene olmuştur. annem ve anneannemin 10 yıl cocuğu olmamıs o yüzden erken anne olmak istiyordum biraz acele ettim. olmayınca da iyi ki erken başlamışım diyorum
Canım aksine Sağ çatlayacak anda sol sol çatlayacak anda da sağ ağrırmış ağrısı çapraz yansırmış derler ve ilişkiden sonra yüzüstü uzanmaya özen göster tüpün ne taraftaysa o tarafa doğru ya da dönmeye özen gösterKızlar ben de birşey sorayım. Benim yumurtlama dönemi hemen hemen. Sağ tarafımda ağrı var. Muhtemelen sağ tarafta oluştu. Ama benim sağ tüpüm yok. Bu durumda denemeler işe yaramaz mı demek olur? Ben aşılama ve tüp bebek olmayınca normal yolla olma umudu taşımıyorum zaten. Ama takviye kullandığımız için en azından boş geçmesin diye değerlendirelim dedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?