- 28 Ağustos 2020
- 743
- 4.312
- 43
- 41
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #53.181
Canım ben 2 ay gonalf ile normal gebelik denedim olmadı. 3.ay da yine gonalf ile aşılama yaptık o zaman gebe kaldım. Eşinde sperm yavaşlığı varsa aşılama ile gebe kalma oranı bence artıyo. Ufak bir ekleme yapayım ben 36 yaşındayım sen benden 6 yıl avantajlısın :) yaşa takılmaHayır kuzum gonal fyle büyütüp çatlatma yapılıyormuş onu denicez aşılamanın tutma oranı pek yokmuş yüzde 20 falan o şansta beni bulmaz zaten..
Günaydın canımm mussmutlu bir günün olsun güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninleGünaydın canlarım
Geldik doktora bekliyoruz hayırlısı ile güzel haberler alırım inşallah
Dualarınız benimle olsun lütfen
Genetik olmamasına çok sevindim canım inşallah senin kısa sürede olurLaRisaCca bu ay rahim filmi çektirdim yapışıklık var mıydı bilmiyorum ama basınçla su an tamamen açık dedi doktor. Anneannemin sebebi belli değil zamanında hiç doktora gidememiş ama anneminki prolaktin yüksekliğiymiş, doktorlar cok uzun süre anlamamış eski zaman.. test yapmamışlar en son bir doktor yaptırmış ve yüksek çıkınca tedavi olmuş. Doktora sorduğumda genetik bir şey değil sendeki merak etme dedi ama yine de ailede böyle olunca insan erken başlamak istiyor
Canım güle güle gitGünaydın beybisilerbugün annemgile gdecgm
Ceren nerelerdesin sen yahuGünaydın ben varım parmak kaldırayım hemen10 haftalık bebişim henüz
Canım hadi güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninleGünaydın canlarım
Geldik doktora bekliyoruz hayırlısı ile güzel haberler alırım inşallah
Dualarınız benimle olsun lütfen
Ne kadar süreGüüüünayyyyydınnnnn
Omur-un Hatunu güzel haberlerle dön kuzum
Nureella kız çakma nasıl oluyor kendi derdimiz yetmiyor Bi de bu görmemişler çıkıyor
@Gelbemucizem iyi vakit geçirmeceler canım
@edaecoo @halleycik bize de iş yerinde dinlenmelerrrrr
@MelodiminEsi nasılsın canım
LaRisaCca sen cezalısın ponçiğim. Dün gece bekledim de gelmedin
@Ayseee1987 kuzuşşş sen nasılsın?
Ayşoş ben de bugün yarın adet olmalıyım seni de bekliyorumGünaydın canım ❤
Dünde misafirim vardı pek giremedim canım, ama mesajlarınızı okudumyumurtlama zamanın sanırım. İnşallah bu ay mucizen gelir
Bende durum şöyle; kabızlık ve mide bulantısı hariç bütün gebelik belirtilerim varbir haberim daha var testlerim negatif
Bunu bilmiyordum canım. 2 marka var evde. Yarın ikisiyle yapayımcanım ovulasyon testinin ölçtüğü ml de önemli. daha hassas bi test gerekiyor olabilir. bi kaç gün devam et belli olur , eger pik göremezsen hassasiyeti sana uygun değildir.
Aynen de öyle yaptım canımbirde ilk çişle yapılmıcakmış
Düşüneceğim dahaGenetik olmamasına çok sevindim canım inşallah senin kısa sürede olur
Canım güle güle git
Ceren nerelerdesin sen yahuhoşgeldin nasılsınız sen ve bebiş
Canım hadi güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle
Ne kadar süreSen kıyamazsın bana
Ayşoş ben de bugün yarın adet olmalıyım seni de bekliyorum
cnm aşılamaya ne kadar ücret ödemiştin.. bazen hiç olmayacak gibi hissediyorum çok uzakmış gibi anne olmakCanım ben 2 ay gonalf ile normal gebelik denedim olmadı. 3.ay da yine gonalf ile aşılama yaptık o zaman gebe kaldım. Eşinde sperm yavaşlığı varsa aşılama ile gebe kalma oranı bence artıyo. Ufak bir ekleme yapayım ben 36 yaşındayım sen benden 6 yıl avantajlısın :) yaşa takılma
canım değer çok iyi değilmiKızlar doktor kese gördüm ama küçük miyom olabilir dedi kan testi ver dedi HCG ne bakalım dedi.
Sonuç bekleme gidersin yazarsınız bana dedi.
Sonuç çıktı bu gün p.tesi 4011
Geçen hafta Perşembe günü 1430 ve
Salı 722 idi
Yazdım doktora nasıl diye
Verdiği cevap ,""pek artmamış gibi.. ""
Sorun vamj dedim ve cevap vermedi yarım saatir bekliyorum
Pek artmamış gibi miKızlar doktor kese gördüm ama küçük miyom olabilir dedi kan testi ver dedi HCG ne bakalım dedi.
Sonuç bekleme gidersin yazarsınız bana dedi.
Sonuç çıktı bu gün p.tesi 4011
Geçen hafta Perşembe günü 1430 ve
Salı 722 idi
Yazdım doktora nasıl diye
Verdiği cevap ,""pek artmamış gibi.. ""
Sorun vamj dedim ve cevap vermedi yarım saatir bekliyorum
canım değer çok iyi değilmi
2 dünde 2 kat artması lazımya 5.720 hesaplama hadi şaşar 3 aşağa5 yukarı 5.000 i civarı olması lazım ama 4.000 lerdePek artmamış gibi mi2 katı yükselşyor işte yazdığına göre daha nasıl artacak. Biz bu kadar çok hcg baktırmamıştık. Direk muayene ile ilerledik. 3 kere bakıldı sadece o da 100lwrde çıktı en son. Tamam dedi herşey yolunda. Bir garip geldi doktorun uyguladığı yol.
Yaa hiç bir sıkıntı olmaz o kadardan. Muayene etmeyecek mi nasıl olsa ? Artık kese gözükür zaten. Niye modunu düşürüyor ki2 dünde 2 kat artması lazımya 5.720 hesaplama hadi şaşar 3 aşağa5 yukarı 5.000 i civarı olması lazım ama 4.000 lerde
çoğunlukla %60 artış ı bile yeterli görüyorlar. artı gördüğü şeyin miyommu yoksa kesmi olduğunu nası anlayamıyor. değere göre de zaten küçük bi kese görmesi gerekir. doktorunun tutumu çok rahatsız edici. bende olsam sinir olurdum2 dünde 2 kat artması lazımya 5.720 hesaplama hadi şaşar 3 aşağa5 yukarı 5.000 i civarı olması lazım ama 4.000 lerde
Tam olarak onu söylemeye çalıştım. Bu kadar hcg bakıldı mı sen de ?çoğunlukla %60 artış ı bile yeterli görüyorlar. artı gördüğü şeyin miyommu yoksa kesmi olduğunu nası anlayamıyor. değere göre de zaten küçük bi kese görmesi gerekir. doktorunun tutumu çok rahatsız edici. bende olsam sinir olurdum
yok canım ben koyulaşma takip ettim idrar testinde bi kere test yaptım 500 gibi bi değerdi doktoruma söyledim oda gün verdi oyle gittim direk kese gördük. gereksiz panik yaptırıyor şuan bence.Tam olarak onu söylemeye çalıştım. Bu kadar hcg bakıldı mı sen de ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?