Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır kuzum gonal fyle büyütüp çatlatma yapılıyormuş onu denicez aşılamanın tutma oranı pek yokmuş yüzde 20 falan o şansta beni bulmaz zaten..
Canım ben 2 ay gonalf ile normal gebelik denedim olmadı. 3.ay da yine gonalf ile aşılama yaptık o zaman gebe kaldım. Eşinde sperm yavaşlığı varsa aşılama ile gebe kalma oranı bence artıyo. Ufak bir ekleme yapayım ben 36 yaşındayım sen benden 6 yıl avantajlısın :) yaşa takılma

Son düzenleme:
Genetik olmamasına çok sevindim canım inşallah senin kısa sürede olur
Günaydın beybisiler bugün annemgile gdecgm
Canım güle güle git
Günaydın ben varım parmak kaldırayım hemen 10 haftalık bebişim henüz
Ceren nerelerdesin sen yahu hoşgeldin nasılsınız sen ve bebiş
Günaydın canlarım
Geldik doktora bekliyoruz hayırlısı ile güzel haberler alırım inşallah
Dualarınız benimle olsun lütfen
Canım hadi güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle
Ne kadar süre Sen kıyamazsın bana
Ayşoş ben de bugün yarın adet olmalıyım seni de bekliyorum

canım ovulasyon testinin ölçtüğü ml de önemli. daha hassas bi test gerekiyor olabilir. bi kaç gün devam et belli olur , eger pik göremezsen hassasiyeti sana uygun değildir.
Bunu bilmiyordum canım. 2 marka var evde. Yarın ikisiyle yapayım

Düşüneceğim daha

Kızlar doktor kese gördüm ama küçük miyom olabilir dedi kan testi ver dedi HCG ne bakalım dedi.
Sonuç bekleme gidersin yazarsınız bana dedi.
Sonuç çıktı bu gün p.tesi 4011
Geçen hafta Perşembe günü 1430 ve
Salı 722 idi

Yazdım doktora nasıl diye

Verdiği cevap ,""pek artmamış gibi.. ""
Sorun vamj dedim ve cevap vermedi yarım saatir bekliyorum

cnm aşılamaya ne kadar ücret ödemiştin.. bazen hiç olmayacak gibi hissediyorum çok uzakmış gibi anne olmak

canım değer çok iyi değilmi

Pek artmamış gibi mi 2 katı yükselşyor işte yazdığına göre daha nasıl artacak. Biz bu kadar çok hcg baktırmamıştık. Direk muayene ile ilerledik. 3 kere bakıldı sadece o da 100lwrde çıktı en son. Tamam dedi herşey yolunda. Bir garip geldi doktorun uyguladığı yol.

canım değer çok iyi değilmi

2 dünde 2 kat artması lazımya 5.720 hesaplama hadi şaşar 3 aşağa5 yukarı 5.000 i civarı olması lazım ama 4.000 lerde

2 dünde 2 kat artması lazımya 5.720 hesaplama hadi şaşar 3 aşağa5 yukarı 5.000 i civarı olması lazım ama 4.000 lerde
Yaa hiç bir sıkıntı olmaz o kadardan. Muayene etmeyecek mi nasıl olsa ? Artık kese gözükür zaten. Niye modunu düşürüyor ki

çoğunlukla %60 artış ı bile yeterli görüyorlar. artı gördüğü şeyin miyommu yoksa kesmi olduğunu nası anlayamıyor. değere göre de zaten küçük bi kese görmesi gerekir. doktorunun tutumu çok rahatsız edici. bende olsam sinir olurdum

Tam olarak onu söylemeye çalıştım. Bu kadar hcg bakıldı mı sen de ?

Tam olarak onu söylemeye çalıştım. Bu kadar hcg bakıldı mı sen de ?
yok canım ben koyulaşma takip ettim idrar testinde bi kere test yaptım 500 gibi bi değerdi doktoruma söyledim oda gün verdi oyle gittim direk kese gördük. gereksiz panik yaptırıyor şuan bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…