Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
LaRisaCca bu ay rahim filmi çektirdim yapışıklık var mıydı bilmiyorum ama basınçla su an tamamen açık dedi doktor. Anneannemin sebebi belli değil zamanında hiç doktora gidememiş ama anneminki prolaktin yüksekliğiymiş, doktorlar cok uzun süre anlamamış eski zaman.. test yapmamışlar en son bir doktor yaptırmış ve yüksek çıkınca tedavi olmuş. Doktora sorduğumda genetik bir şey değil sendeki merak etme dedi ama yine de ailede böyle olunca insan erken başlamak istiyor

olsun canım benim üzülme. dediğin gibi ne zaman olacağı zaten belli. biz sadece elimizden geleni yapıp geri kalanı Allaha bırakıyoruz
Allahım sağ sağlim uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize dün çakma eltim doğum fotosunu paylaşmış eskisi gibi etkilenmesemde hala üzülüyorum halime

Hangi doktora gttin cnm

cnm benim kistimde hep sağda ama sol tarafım ağrıyor onunla ilgisi yok sanırım bencede denemeleri bırakmamalısın ne mucizeler okuyoruz olucağı varsa oluyor :)

Günaydın canım ❤
Dünde misafirim vardı pek giremedim canım, ama mesajlarınızı okudum yumurtlama zamanın sanırım. İnşallah bu ay mucizen gelir
Bende durum şöyle; kabızlık ve mide bulantısı hariç bütün gebelik belirtilerim var bir haberim daha var testlerim negatif

Ovu testi yaptım ama koyu değil. Oysa takvime ve belirtime göre yarın yumurtlama günü. Ona göre bayağı silik
canım ovulasyon testinin ölçtüğü ml de önemli. daha hassas bi test gerekiyor olabilir. bi kaç gün devam et belli olur , eger pik göremezsen hassasiyeti sana uygun değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…