Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok canım ben koyulaşma takip ettim idrar testinde bi kere test yaptım 500 gibi bi değerdi doktoruma söyledim oda gün verdi oyle gittim direk kese gördük. gereksiz panik yaptırıyor şuan bence.
Bence de. Özel hastaneler her tahlilde aynı zamanda devletten de para alıyor diye duymuştum. Ne yaptıkları belli olmuyor bazılarının

Canım selam 5700gibi bişey çıkıyor iki katı ile çarpınca olması gereken ama kese oluşunca beta artışı yavaşlar demişti doktorum bence miyom değil kesedir o içini ferah tut her şey güzel gidiyor stres yapıp bebişi üzme annesi

cnm aşılamaya ne kadar ücret ödemiştin.. bazen hiç olmayacak gibi hissediyorum çok uzakmış gibi anne olmak
3500 verdik canım aşılama yapılan tüp bebek merkezi önemli bu konuda. Özel dr a gittim aşılamayı tüp bebek merkezinde yapıyor izmirde tavmergen diye biyer. 3500 ün 300 tl si dr parasıydı.
Canım değerin çok iyi bence tam 2 katı olması gerekmiyo ki ortalama olarak 2 katı diyolar. Bence acilen başka bir dr a daha git gerçekten sinir bozucu. Dr faktörü çok önemli sen bu dr la doğuma kadar ilerleyebileceğini düşünüyomusun?

cnm doktoru aradım şimdi rapor yazmıyormuş bir gonalf bana 1200 tl ye mal olucak ondanda vazgeçmek üzereyim

Tam dayaklık gerçekten normal artış canım.

Teşekkür ederim cnm

Yaa hiç bir sıkıntı olmaz o kadardan. Muayene etmeyecek mi nasıl olsa ? Artık kese gözükür zaten. Niye modunu düşürüyor ki
Sabah keseyi gördü ama miyom olabilir dedi kan ver git yazışırız dedi ve aradı gel hastaneye dedi

Eski doktorun sekretere yazdım gereksiz endişe yaptırıyor sana dedi

cnm doktoru aradım şimdi rapor yazmıyormuş bir gonalf bana 1200 tl ye mal olucak ondanda vazgeçmek üzereyim
Aşılama ilaçlarla birlikte 3500 tuttu bubarada dr un dediği gonalf 900 lük sanırım. Gidip eczaneyle konuş dün akşam yazdım ama okumadın sanırım canım eczaneye indirim yaptırdım ben bı ilqcı alıcam bana kaça verirsiniz dedim 900 lük olanı 850 ye aldım. 450 lik olanı 450 ye aldım. Tüp bebek merkezinede 1750 verdik. Toplamda 3500 tuttu. Dr un sana günlük kaç doz vurulucaksın dedi

cnm 900 lük sanırım ama 50 tl birşey farketmicek.. olmadı üniv hastanesine giderim yada tüp bebek merkezine gidicem ya bu doktora başlarken herşey güzel gider diye düşünüyordum gene elde birşey yok

C Capanin Gururu Teyom bana doktor rapor için evlilikte de belli bir yıl geçmesi gerektiğini söylemişti. Bir de yaş belli bir yaşın üstünde olması gerekiyormuş. Doğru mu ?
evet canım. 3 yıl şartı var. Yaş 24 ve üstü olmalı. Bir de 900 gün sigorta pirimi. Bildiğim kadarıyla Nureella o şartı sağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…