Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet canım. 3 yıl şartı var. Yaş 24 ve üstü olmalı. Bir de 900 gün sigorta pirimi. Bildiğim kadarıyla Nureella o şartı sağlıyor.
Biz sağlamıyorduk. Beklemek de istemedik açıkçası epilepsiden bir de 3 kere tedavi yapılıp olmazsa tüp bebek yapılıyormuş. Vakit kaybetmek istemedik

2 aşılama yetiyor canım tüp bebeğe geçiş için. Ben tüp bebeği de raporlu yaptırdım.
Hmm yine yıldan kurtarmıyordu benim her türlü para verilecekti ama baya ödeme yaptık hala da yapıyoruz. Randevu alıcam bugün bi de endokrine batışımı izliyorum uzaktan

cnm 900 lük sanırım ama 50 tl birşey farketmicek.. olmadı üniv hastanesine giderim yada tüp bebek merkezine gidicem ya bu doktora başlarken herşey güzel gider diye düşünüyordum gene elde birşey yok
Tatlım gonalf900 fiyatı 1200tl gonalf450 fiyatı 750 tl normalde 50 tl değil yani farkeden ama üniv hastanesine git istersen. 30 yaşın altında bildiğim kadarıyla 5 yıl evli olmak gerekiyor rapor için ve 1 senedir deniyo olmak gerekiyo. 30 yaşında üzerinde 3 yıldır evli olmak ve 6 aydır deniyo olmak gerekiyo devletin karşılaması için diye okumuştum. Sen yine internetten bir araştır.

Tmm canım çok saol aslında şartlar bende uyuyor ama doğal yoldan olan gebeliğim var ya o kafamı kurcalıyor hani senin olmuş bikere derlermi acaba

Tmm canım çok saol aslında şartlar bende uyuyor ama doğal yoldan olan gebeliğim var ya o kafamı kurcalıyor hani senin olmuş bikere derlermi acaba
Bilmiyorum ki canım bizim daha yeni 1 sene oldu evliliğimiz şatları sağlamıyoruz diye ben hiç ilgilenmedim

yok canım 24 yaşından gün almış olmak, 3 yıl evlilik yetiyor. Deneme ya da tedavi sormuyorlar. Zaten 3 yılda çocuk olmaması onun yerine geçiyor. Ben 2 aşılama 1 tüp bebeği raporlu yaptırdım.

İnşallah gelmem larişş

yok canım 24 yaşından gün almış olmak, 3 yıl evlilik yetiyor. Deneme ya da tedavi sormuyorlar. Zaten 3 yılda çocuk olmaması onun yerine geçiyor. Ben 2 aşılama 1 tüp bebeği raporlu yaptırdım.
Anladım canım avantaj tabi raporlu olması biz 35 yaşında evlenince zamanımız geçiyo diye düşündük

Nasıl artmamış ki, gayette iyi artmış bence, kese 1500 lerde gözükür zaten. Araştırdın mı canım Senin gününe göre Kaç olması gerekiyormuş?
Miyom hamile kalmaya engel diye biliyorum, ama eğer hamile kaldıysan bu artık bir sorum teşkil etmiyor diye çok duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…