Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben de hemen olacak sandığım için oyalandım canım bilseydim pandemi de gelecek hemen gider özelde denerdim. Ahhh Ahhh
Benim hemen oldu da ne oldu evlendim 2 ay sonra hamile kaldım şaşırdık hatta ama pıhtılaşma sorunum varmış işte. Sonrada kendimiz ovülasyonla denedik olmadı tedaviyle zor oldu zamanı neyse onda geliyolar köfteler hepsi zamanını bekliyo canım. 20 yaşımda evlenseydim diyorum yine bu zamanda olucaktı heralde kısmet herşey

ben bugn iş yerinde de bir hayli yogunum kuzum yarında adana bölge gelecekmiş durmak yok

Kızlar nerdeyse hergün ovülasyon testi yaptım düne göre bugun ciddi anlamda koyulaşmaya başlamış
Ovülasyon testini yapmak için idrarımı yapınca idrarımın çok koyu olduğunu görünce birde gebelik testi yaptım, hafif bişeyler çıktı, kaç gündür silik çizgi çıkmıyordu yine bozuk testmi rastgeldi kızlar
Ovülasyon testim ilk 10. Dkda çektim

Evet canım benim 17mm iken çatlama iğnesi oldum

Gebelik testi nerdeee

cnm böyle olduğunda gebelik oluyor diye biliyorum gebelik testini atarmısın yönetim kurulu onaylasın

bayağı koyu Ayşem. İnşallah gebeliktir. Gebeliği de atsana.

bence bu seferr başardınnnn bugün kaçıncı günün bu ay noırmal denemiştiniz değil mi birşey kullanmadın

bbgm sen bi doktor mu değiştirsen bn bile gıcıklandım bu doktordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…