Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar boş gebelik olabilir dedi 10 gün rapor verdi dinlen deid.
Başka doktora geldim USG için sıkışmayı bekliyorum
Çok kırıcı uyuz bir doktor bu ya insanda heves bırakmıyor başka doktor eminim böyle konuşmaz

bence bu seferr başardınnnn bugün kaçıncı günün bu ay noırmal denemiştiniz değil mi birşey kullanmadın
Bu ay hiç birşey kullanmadım canım, normal ilişki, ve sadece 3 gün değerlendirdik pikten 3 gün önce pik günü Ve pikten sonraki gün. 11 Aralık pik günüm,pikle beraber bugün 10. Gün, bat gününe ortalama 5 gün var. Ama Olsa gebelik testi bugün bayağı belirgin olması gerekirdi

Ben gördüm son fotoda canım ayy yarın bidaha yap bakalım bi
Kesin yapacam, ovülasyon testinin koyulaşması heycanlandırdı beni, amannn hep üzülüyoruz olmadı diye, en kötü ihtimal bunada heyecanlanıp üzüleyim ne olacak

Kesin yapacam, ovülasyon testinin koyulaşması heycanlandırdı beni, amannn hep üzülüyoruz olmadı diye, en kötü ihtimal bunada heyecanlanıp üzüleyim ne olacak
Ben hafif çizgi çıktığında 2 tane normal test bitanede erken gebelik testi aldım baktım normal testte bidaha var hafif çizgi sonra erken gebeliği yaptım daha koyu çıktı bide öyle mi yapsan ya bu hormonlardan sanırım bi ağlayıp bi heycanlanıp gülüyorum şaşırdım iyice bende

ovu bayağı koyu canım. ben de heyecanlandım. İnşallah yanıltmaz bu kez

Evde onlarca test varken erken gebelik almak istemiyorum canım, öyle bir durumda beklentim çok çok çoğalır, gün gün devam edeyim belki bir ihtimal koyulaşırsa ahhhh Allahım inşallah
ovu bayağı koyu canım. ben de heyecanlandım. İnşallah yanıltmaz bu kez
İnşallah canım inşallah ta bizde öyle şans varmıki teo ya Ovülasyon adete yakın 5 gün kala sizlerde nasıl çıkıyor?
Gebelik testlerini kolajlayınca belli oluyor. Ama program para istiyor en dandik kolajı yaptım daha belli oldu. Yarın nasıl olacak merak ediyorum

benim ilk gebeliğimde reglim 6 - 7 gün geçmişti öyle yapmıştım çok silik çizgi vardı düşün arkadaş sevinçten bağırıyordu hamilesinnn diye ben inanmamıştım kanda görmeden inanmamam diyordum ay ne güzel bir gündü ..senin daha regline 5 gün var inşallah mucizen gelmiştir

bende sanardım hep hemen olacak die korundum birde 1 ay salak gibi
Oda bisey mi kuzum ben bir yıl korundum salak gibi bir de her ilişkiden sonra eşime eminsin demi bisey olmadı içeriye sanki ben bişeyler hissettim kaçırmadın demi diye kızıyordum böyle olacağını bilsem

Canım güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bende inanamazdım Allahım o günleri bizlere en erken zamanda gösterir inşallah
Testlerin kolajlanmış hali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…