Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar boş gebelik olabilir dedi 10 gün rapor verdi dinlen deid.
Başka doktora geldim USG için sıkışmayı bekliyorum
Kuzucum bu doktor da baksın hele canım benim inşallahhh güzel haberlerini bekliyoruz

Ben bu sonuncuda çizgi gördüm ama gittikçe koyulaşması gerekmez miydi?
Bunların hepsi tek test cnm, ovülasyon testi yaparken 1 saat önce yaptım, yani 1 testi farklı açıdan 3 tane çektim.
Aradan 45 dk geçince test böyle oldu, bozucu denk gelmiş olma olasılığı büyük çünkü 3-4 gündür kuruma çizgisi çıkmamıştı.

En az %60 artması yeterli artışların gayet güzel
cnm doktoru aradım şimdi rapor yazmıyormuş bir gonalf bana 1200 tl ye mal olucak ondanda vazgeçmek üzereyim
Canım başka dr a sorsan olmaz mı
Sabah keseyi gördü ama miyom olabilir dedi kan ver git yazışırız dedi ve aradı gel hastaneye dedi
Kafasına sık bu adamın
İnşallah gelmem larişş
İnşallah bebeğim duam bu yönde senin için
LaRisaCca ceza vermeyeyim diyordum ama yine piyasada yoksun. Cezan belli bu gece sayfayı sen kapatacaksın. Herkes çıkana kadar bekleyeceksin
Ahahahah kabull yeğenine geldim
Canım hoşgeldin öncelikle tedavin hayırlı olsun canım zaten yumurta günde ort 2 mm büyüyor 36 saat sonra 19 mm lerde olacak ve çatlatma iğnesi de biraz olgunlaştırıyor inşallah bebişin tutunup gelir
Canım ovün epey koyu keşke gebelik olsa bu inşallah gebelik başlıyordur
Kızlar boş gebelik olabilir dedi 10 gün rapor verdi dinlen deid.
Başka doktora geldim USG için sıkışmayı bekliyorum
Bu doktoru bir köşede ölü bulursanız benden bulmayın bu bir itiraf değildir
Ayşoş çok dikkatli bakıyorum ama daha önceki çizgilerin daha barizdi sanki burda göremiyor gibiyim
Canım akıntı belirleyici değil onu baz alma belirti arama kendinde inşallah bebişin seninledir

Olabilir canım senin diğer testlerinde de çizgi çıkmıştı

Olabilir canım senin diğer testlerinde de çizgi çıkmıştı
Bozuk olabilir tabiki canım ama Yinede ben eczane kapanmadan gidip bi test daha aldım. 10 TL lik kaset testlerden. Akşama yada yarına yaparım. Fakat adet sancım başladı...
Bunu aldım,Bu testi bileniniz var mı?

Ben kullanmadım kuzum eşim oncomed almıştı 5 TL ye çok iyi bir testti. Bu kadar bekledin madem sabah ilk idrarla yaparsın. Adete ne kadar var?

ben raporlu için 2 aşılama şartı var demek istemiştim canım. İlk tüp bebek denemem raporluydu benim. Rapor için de 2 aşılama şart.
Evet ben de tüp bebek raporu için bir aşılama oldum ikinciyi olacaktım ki yumurta erken çatladı aşılama iptal oldu ama oğlum tutunmuştu. Şimdi sanırım gebelik oluştuğu için rapor hakkımı da kaybetmiş oluyorum

Ben kullanmadım kuzum eşim oncomed almıştı 5 TL ye çok iyi bir testti. Bu kadar bekledin madem sabah ilk idrarla yaparsın. Adete ne kadar var?
Sabahı beklemeden yapayım gitsin diyorum, sancımda var, negatifi görüp rahatlayayım, en azından diğer testlerin bozuk olduğundan emin olurum. İdrarımı 3-4 saat tutsam yeterli olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…