Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
birdaha gitmedin mi canım kaybetmezsin sanırım sonuçta yaşayan bebeğimiz yok

birdaha gitmedin mi canım kaybetmezsin sanırım sonuçta yaşayan bebeğimiz yok
Gebe kaldım ya kuzum doğumdan sonra doktor değiştirdim. Şimdiki doktorum aşılamayı mantıklı bulmuyor sperm değerleri normal diyor. Yaza tüp bebek inşallah o kadar bekletmez beni meleğim

Kuzum ya bu ay senin testler hepten garipti bi anlam veremedim hem HCG hem ovu

Dün de ben öyleydim kuzucum bazen insanın boğazı düğümleniyor gerçekten çok doluyor. Ne yapalım yine mecbur toparlanıyoruz
hiçbirşeye gerek kalmadan gebe kalsakk ne güzel olurdu yaa

yok canım esas olan yaşayan çocuk. Yani sonuca bakıyorlar. Yine rapor hakkın devam ediyor.

Sabahı beklemeden yapayım gitsin diyorum, sancımda var, negatifi görüp rahatlayayım, en azından diğer testlerin bozuk olduğundan emin olurum. İdrarımı 3-4 saat tutsam yeterli olur mu?
benim pek test deneyimim yok canım. İnşallah bunda da çizgi çıkar

Kuzum ben bunu dememiştim hep negatif cıktı gerçekten de hep adet oldum yani bence doğru ayrıca burada 5 TL , umarım sen güzel sonuçlar alırsın

Ya ne güzel kuzum Rabbim kabul etsin, aslında ben de tutmak istiyordum ama gece aşırı susadım

Kesinlikle canım bugün epey üşüdüm okulda
Amin canım benim Rabbim cümlemizin niyetlerini kabul etsin insallah Bende dün yemeğin tuzunu fazla kaçırmışım hece boyunca su içtim ama tutayım dedim günler kısayken bir dahaki Ramazan gelmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…