Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzummmm en azndn bak bu doktor hem keseyi hemde kese içinde kıpırdanmayı görmüş sen umutsuz olma ve sakn stres yapma belki geç tutmuştur gelişimi geç olan bir bebekte olblr herşey nasip biliyorsun kndne cok dkkt et hareketlerine bol bol yat dinlen eşin çok ii düşünmüş annene bırakmakla orada daha rahat edersin herşey güzel olucak allahın izni ileee

yok canım 24 yaşından gün almış olmak, 3 yıl evlilik yetiyor. Deneme ya da tedavi sormuyorlar. Zaten 3 yılda çocuk olmaması onun yerine geçiyor. Ben 2 aşılama 1 tüp bebeği raporlu yaptırdım.
3 yıl evli olsa da 2 aşılama şartı var diye biliyorum bize rapor çıkmadı aşılama yaptırmadık diye

Hamdolsun kuzum çok daha iyiyim gebelik için yazdıkların da çok doğru bana da erken gibi geliyor

MelodiminEsi canım iyiyim çok şükür bugün evlilik yıl dönümümüz mamalar yapıyorum eşime. Sen nasılsın?
Ayy ne hoooş nice yıl dönümleriniz olsun canımm
Ben bugün okuldaydım yorucu bir gündü biraz da soğuktu, evde miskinlik yapıyorum öyle hırka patik

Ben iyi değilim yaa bugün kendimden bile sıkıldım
Noldu kuzuşum gel sarılayım sana kocaman
Sabahı beklemeden yapayım gitsin diyorum, sancımda var, negatifi görüp rahatlayayım, en azından diğer testlerin bozuk olduğundan emin olurum. İdrarımı 3-4 saat tutsam yeterli olur mu?
Yap canım seni çok iyi anlıyorum kırmızıları görene kadar süregelen umudumuzu hiçbirzaman kaybetmiyoruz
Canımıniçi ben iyiyim sen nasılsın

Yap canım seni çok iyi anlıyorum kırmızıları görene kadar süregelen umudumuzu hiçbirzaman kaybetmiyoruz

Bugün iyiyim hamdolsun kuzum. Okul kafamı dağıttı biraz. Bir de sevdiğim kişiler vardı keyifliydi

Geçen ay 2. aşılamayı bile negatif görmeme rağmen, hiç umudum tükenmiyor piskolojik sorunlarımmı var bilemiyorum ki

Geçen ay 2. aşılamayı bile negatif görmeme rağmen, hiç umudum tükenmiyor piskolojik sorunlarımmı var bilemiyorum ki
Canım sizde belirli bir sorun var mıydı? Ben çok unutkanım bu aralar inan her şeyi unutuyorum söylediysen kusura bakma

Bak canım konu açmış bir arkadaş olabiliyor demekki

Eklentiler

• Screenshot_20201221_175912.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 37
Canım sizde belirli bir sorun var mıydı? Ben çok unutkanım bu aralar inan her şeyi unutuyorum söylediysen kusura bakma
Bende hep unuturum bu tarz şeyleri canım.
Hiç bir sorun yok ne eşimde ne bende.
Sadece 1. Aşılamamı yaptığımda aşılamam çok ağrılı geçmişti, doktor beceriksizdi sanırım ama doktor rahim ağzın yan duruyordu fln dedi, idrara sıkışık değildim sanırım o yüzden böyle olmuştu.
Çünkü 2. Aşılamam inanki 15 saniyede yapıldı, çünkü idrara sıkışıktım.
Ve rahim filmin sanırım yaklaşık 8 ay önce yaptım, herşey yolundaydı. Hormonda da en ufak bir sorun yok. Ama bebek olmuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…