Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım benim Rabbim cümlemizin niyetlerini kabul etsin insallah Bende dün yemeğin tuzunu fazla kaçırmışım hece boyunca su içtim ama tutayım dedim günler kısayken bir dahaki Ramazan gelmeden
Valla çok haklısın kuzum ben de adetim geliyor artık bittikten sonra başlarım

cnm bence ilk işin hastaneye gidip bilgi al bence hakkın var :)
Kuzum ilk aşılama için yapıldığına dair belge vereceklermiş aradığımızda öyle söylemişlerdi. Hiç sormadım ama belge verebildiklerine göre bir aşılama olmuş sayılır bence. Ha aradan bir yıl geçti zaman aşımı gibi şeyler var mı bilemiyorum onları öğrenmem lazım

Kızlar ilk doktor
Boş gebelik olabilir değer düşük 10 gün rapor istirahat dedi.

Sonra devlet Hastanesi'ne gittik tanış ebe var onu aradım şansa acildeydi gel düşüklerde de çok yardımcı olmuştu..

Orda İlk üstten ultrason baktılar ultrason doktoru dediki düşük gözüküyor kese deforme olmuş 5hafta 1 günlük dedi.

Sonra ebe tanışa doktorun söylediğini söyledim dedi burda öyle birşey görmedim doktor alttan baksın dedi ve baktı doktorun söylediği
""kese çok küçük içinde bir kıbırdama var 1 hafta on gün sonra gel bol bol istirat dikkat et dedi kanama birşey olursa hemen gel dedi. Ayrıca da sonradan ne olacak sonra Allah bilir dedi sen şimdi stres etme dinlen dedi

Eşim de annem e bıraktı dinlen ye iç yat dedi

canım değer baya yüksek bakalım bu doktor ne dicek walla şaşırdık kaldık bizde

canım benim ya. inşallah bu geldiğin doktor güzel şeyler söyler. Ama herşey yolunda gözüküyor.

Çok kırıcı uyuz bir doktor bu ya insanda heves bırakmıyor başka doktor eminim böyle konuşmaz

Ağlama canım ya kıyamam sana ben dr baksın bakalım bi zaten kese görünücek bu aşamada sadece. Bakalım bu dr ne dicek. Dua ediyoruz hepimiz senin için sen o güzel kalbini üzme

ağlamaaa kuzum kıyamam herşey güzel olucakkkk üzülme nolursun

Kuzucum bu doktor da baksın hele canım benim inşallahhh güzel haberlerini bekliyoruz

Son durum ne kuzum epey olmuş yazalı ben daha yeni görüyorum

evet o geçerli canım. ben tedaviye gittiğimde düşüğü olup da gelenler vardı. O yüzden biliyorum
Yaa buna sevindim kuzum en azından ilaçların bir kısmını indirimli alabilirim.
Senin raporun var mı? Özelde mi devlette mi olacak tedavi?

M mel
Rabbim hayırlısını versin. İnşallah korkulan olmaz canım. Dikkat et kendine.

Yaa buna sevindim kuzum en azından ilaçların bir kısmını indirimli alabilirim.
Senin raporun var mı? Özelde mi devlette mi olacak tedavi?
Hatta 2 aşılamasını özelde yaptırıp o belgeleri getirerek tüp bebeğe başlayan vardı.

Kuzummm içinde kıpırdama var demiş ya yerim ben o minnak yavruyu Rabbim korusun Hafız ismiyle muhafaza buyursun bolca dinlen inşallah çok güzel olacak, elinden geldiğince stres yapmamaya çalış biliyorum zor ama keşke bebeğimin zamanında o kadar stres yapmasaydım belki de böyle olmayacaktı diye düşünüyorum nolur sağlam durmaya çalış annesi, sen güçlüsün, o minnak çok daha güçlü inan

Canım geç döllenme olmuştur belki ondan ufaktır kesen. İyi yapmışsınız annende daha rahat edersin bol bol dinlen her şey iyi olucak merak etme

Kızlar boş gebelik olabilir dedi 10 gün rapor verdi dinlen deid.
Başka doktora geldim USG için sıkışmayı bekliyorum
Canım doktorun acayip sinir etti bu iş olsada olmasada sakın onunla devam etme derim. neyse senin adetin kaç gün geçti acaba. bi hafta bile olmadı sanıyorum. bana acele ediyorlarmış gibi geliyor düşük olacak ,boş gebelik olacak falan demeleri için. git dinlen evde bu durumuda kafaya takma. allah ömür verdiyse o bebeğe bi şekilde devam edecek gebeliğin. yok zaten ömür vermediyse seninde bi başkasınında yapacağı bişey yok. sakin olmaya bak. henüz bi kanaman falan olmadı sanırım. kese bozulması için genelde kanama olması gerekiyor. bence senin gebeliğin güzel bi şekilde ilerleyecek şuan böyle düşünüp rahat olmalısın.
sağol canım sorduğun için . iyiyim çok şükür. sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…