- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #53.361
En güzel şey huzurlu bir iş ortamında sevdiğin insanlarla çalışmakBugün iyiyim hamdolsun kuzum. Okul kafamı dağıttı biraz. Bir de sevdiğim kişiler vardı keyifliydi
Sağ ol canım Pandemi sürecinde kendi manikürümüzü kendimiz yapmaya alıştık bir de tırnak şeklimizi biz daha iyi bildiğimiz için yakışan şekli verebiliyoruz galibaOwww kesinlikle ve tırnak şeklinde çok güzel kuzubenim bir yeğenim var bebeklikten beri aynı böyle tırnakları ne şans ama
Canım aşılama da zaten şans %15 normalde yani normal birliktelikte de şans zaten bu kadarsa ve normalde gebe kalmamız bizi bu kadar zorluyorsa Aşılamada çok umutlu sonra da umutsuz olmama gerek yokGeçen ay 2. aşılamayı bile negatif görmeme rağmen, hiç umudum tükenmiyorpiskolojik sorunlarımmı var bilemiyorum ki
Benim doktorum hareket edenlerde tüp bebeğin tutma olasılığının daha yüksek olduğunu söylüyorİyi şükür şimdi bir minik yemek yapcam ayaklandım artık.
İyi bak kendine gülümmİyi şükür şimdi bir minik yemek yapcam ayaklandım artık.
Bence de ya ama ben çok hiperaktifim hareketlerim ayı gibi bu da 3. Gündü ya az yatayım dedim bi yerde 5. Gün transferi o gün ya da ertesi gün yerleşirmiş diye okudum. O süreye tamamldım kalktım.En güzel şey huzurlu bir iş ortamında sevdiğin insanlarla çalışmak
Sağ ol canım Pandemi sürecinde kendi manikürümüzü kendimiz yapmaya alıştık bir de tırnak şeklimizi biz daha iyi bildiğimiz için yakışan şekli verebiliyoruz galiba
Canım aşılama da zaten şans %15 normalde yani normal birliktelikte de şans zaten bu kadarsa ve normalde gebe kalmamız bizi bu kadar zorluyorsa Aşılamada çok umutlu sonra da umutsuz olmama gerek yok
Benim doktorum hareket edenlerde tüp bebeğin tutma olasılığının daha yüksek olduğunu söylüyor
Sağol hepimiz iyi bakalım aşkısı.İyi bak kendine gülümmafiyet olsun
Yani kuzum yine de sorun olmaması iyidirBende hep unuturum bu tarz şeyleri canım.
Hiç bir sorun yok ne eşimde ne bende.
Sadece 1. Aşılamamı yaptığımda aşılamam çok ağrılı geçmişti, doktor beceriksizdi sanırım ama doktor rahim ağzın yan duruyordu fln dedi, idrara sıkışık değildim sanırım o yüzden böyle olmuştu.
Çünkü 2. Aşılamam inanki 15 saniyede yapıldı, çünkü idrara sıkışıktım.
Ve rahim filmin sanırım yaklaşık 8 ay önce yaptım, herşey yolundaydı. Hormonda da en ufak bir sorun yok. Ama bebek olmuyor...
Evet gerçekten iş ortamı çok önemli. Ben bu sene tayin alabilseydim eminim kafam çok daha rahat olacaktı ama o da nasip olmadı.En güzel şey huzurlu bir iş ortamında sevdiğin insanlarla çalışmak
Sağ ol canım Pandemi sürecinde kendi manikürümüzü kendimiz yapmaya alıştık bir de tırnak şeklimizi biz daha iyi bildiğimiz için yakışan şekli verebiliyoruz galiba
Bunu aşılama için yazmıştım canım. Tüp bebek için bunlara ilaveten 2 aşılama şart zaten. Ben aşılamaları bir nevi o yüzden yaptırdım.3 yıl evli olsa da 2 aşılama şartı var diye biliyorum bize rapor çıkmadı aşılama yaptırmadık diye
Yok kuzum en doğrusunu yapıyorsun. Ne yapalım yaşamak güzel, umut etmek güzelGeçen ay 2. aşılamayı bile negatif görmeme rağmen, hiç umudum tükenmiyorpiskolojik sorunlarımmı var bilemiyorum ki
Sen dikkat et yine de canım. Test günün ne zaman hayırlısı ileBence de ya ama ben çok hiperaktifim hareketlerim ayı gibi bu da 3. Gündü ya az yatayım dedim bi yerde 5. Gün transferi o gün ya da ertesi gün yerleşirmiş diye okudum. O süreye tamamldım kalktım.
Çok savrulma tabi canımBence de ya ama ben çok hiperaktifim hareketlerim ayı gibi bu da 3. Gündü ya az yatayım dedim bi yerde 5. Gün transferi o gün ya da ertesi gün yerleşirmiş diye okudum. O süreye tamamldım kalktım.
Eminim sana herşey yakışıyordur prensesYani kuzum yine de sorun olmaması iyidirnasip işte ya nasipte öteye gidemiyoruz. Oluşumundan doğumuna kadar aslında bir mucize, biz çevreyle kıyaslayarak biraz fazla yıpranıyoruz
Evet gerçekten iş ortamı çok önemli. Ben bu sene tayin alabilseydim eminim kafam çok daha rahat olacaktı ama o da nasip olmadı.
Ben de hep düz kesiyorum canım bana da o şekilde yakılıyor gibime geldi, geç farkettim ama olsun
Evin en güzel yanı kışın puftik puftik oturmakAyy ne hoooşnice yıl dönümleriniz olsun canımm
Ben bugün okuldaydım yorucu bir gündü biraz da soğuktu, evde miskinlik yapıyorum öyle hırka patik
Bende nerde neon caf caflı renk var onlara bayılıyorum ya
Canım evlilik yıldönümünüz müEvin en güzel yanı kışın puftik puftik oturmak
Bir dönem onlara takmıştım da sanırım sonra çok sıkıldım gitgide sadeleştim, saçlarım profilindeki gibiydi uzattım ne bileyim bi değişik oldumBende nerde neon caf caflı renk var onlara bayılıyorum ya
Canim bayildim buna. Cok guzel olmus . Renkte harika. Gule gule kullan
Çok tşk ederim canım benimCanim bayildim buna. Cok guzel olmus . Renkte harika. Gule gule kullan
Canım bana aşılama yapıldığında idrara sıkışık değildim hatta idrarın varsa yap demişlerdi teknikleri farklı oluyo sanırımBende hep unuturum bu tarz şeyleri canım.
Hiç bir sorun yok ne eşimde ne bende.
Sadece 1. Aşılamamı yaptığımda aşılamam çok ağrılı geçmişti, doktor beceriksizdi sanırım ama doktor rahim ağzın yan duruyordu fln dedi, idrara sıkışık değildim sanırım o yüzden böyle olmuştu.
Çünkü 2. Aşılamam inanki 15 saniyede yapıldı, çünkü idrara sıkışıktım.
Ve rahim filmin sanırım yaklaşık 8 ay önce yaptım, herşey yolundaydı. Hormonda da en ufak bir sorun yok. Ama bebek olmuyor...
29u inşallah.Sen dikkat et yine de canım. Test günün ne zaman hayırlısı ile
Ben mi prensesÇok savrulma tabi canımcanım benim testi ne zaman yapmanı söyledi doktor?
Eminim sana herşey yakışıyordur prenses
Evet canım düğünümüz bugün oldu nikahı 25 ağustosta yapmıştıkCanım evlilik yıldönümünüz mü
Bir dönem onlara takmıştım da sanırım sonra çok sıkıldım gitgide sadeleştim, saçlarım profilindeki gibiydi uzattım ne bileyim bi değişik oldum
KesinlikleeeeEvin en güzel yanı kışın puftik puftik oturmak
29u canımÇok savrulma tabi canımcanım benim testi ne zaman yapmanı söyledi doktor?
Eminim sana herşey yakışıyordur prenses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?