Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Janikomm özledik daa
LaRisaCca MelodiminEsi cakltanesi bu arada ben bu gebelik denemelerimde catlatma ignesi sonrasi iliskilerde yuz ustu yatma pozisyonunu denedim. Belki faydasi olmustur. Denemekten zarar gelmez
Teşekkür ederim mimar hanım bu mühim bilgi için
Kızlar hayırlı akşamlar çatlatma iğnesinin 9. Günü göğüs hassasiyeti olanlar var mı. Bugün 12. Günüm ve hala geçmedi. İğnenin etkisi hala devam ediyor olabilir mi
Canım bünyeye göre çok değişiyor benim adet öncesi göğsüm ağrımaz ama 3 ay klomen kullanmıştım hep ağrıdı ama gebelik yoktu

Anladım canım teşekkür ederim

canim opuyorum seni. Konunun ustune iyi gider diye dusundum bu bilgilendirme.

Bebekim detay verebilir misin ne zaman yüzüstü yattın? Hiç ayaklarını kaldırmış mıydın?
Canim soyleki ayaklarimi kaldirmadim.acikcasi ise yaradiginida pek dusunmuyorum ayaklari yukari kaldirmanin. Bu yatis seklini daha once LaRisaCca resimli paylasmisti. Iliskiden bi kac dakika sonra yuzustu yattim sag bacagimida yukari dogru cekmistim.bunu bi kac yerde daha okumustum faydali diye. Daha sonra banyoya kalktigimdada ber zamankinden cok daha az sperm disari cikmisti.

Bi çılgınlık yapsam mı bu ay melek kuzuma gebe kaldığım ay ilişkiden hemen sonra ayağa kalktım nasılsa olmuyor diye, duş aldım ve senin anlattığın pozisyonda uyudum bunu net hatırlıyorum kuzum

Bebekim detay verebilir misin ne zaman yüzüstü yattın? Hiç ayaklarını kaldırmış mıydın?
Tatlım bende son beraberlikte ilk ayak dikleyip bel altına yastık koydum sonra yüz üstü yattım hiç kalkmadan. Sabah duş aldım işe gittim.

Tatlım bende son beraberlikte ilk ayak dikleyip bel altına yastık koydum sonra yüz üstü yattım hiç kalkmadan. Sabah duş aldım işe gittim.
Kız bu şimdi mi söylenir zıpır seni tamam bebekkkiimmm ben de yapiciim bu ay ne çok yapacak şeyim var

Canim benim bi suredir ne beyaz ne tam sari ara bi akintim var. Idrar yolunda falan bi sorun yoktu.
Anoyyyy tüp müü

Benim çok akıntım oluyordu sarı beyaz .. normalde adet öncesi de oluyordu ama hala akıntım başlamadı ne tuhaf bir adet öncesi yaşıyorum Ya rabbim
Benim bir ara turuncu gibi olmuştu dr progestan fitil kullanıyosun ne kadar dikkat etsende mikrop kapmış olabilir dedi fitil verdi bitane çıkıyo içinden onu kullandım bişey yoktu. Şimdi farkettim yine sarı ama şu emojinin açık sarısı gibi orta kısmıda yoğunmudur nedir koyu sarımsı kısmı gibi. Bitkisel bişey falan varmıdır ki bunun için dicem ama tehlikeli olur mu acaba diyede düşündüm. Bebeğe gitmez inşallah 2 haftası kaldı fitillerin bitmesine çok sıkıntı ya sabah akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…